Προς το περιεχόμενο

Tablet αντι για GPS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολυς. Χρειαζομαι μια συσκευη για gps, για το αυτοκινητο μου. Σκεφτομαι αντι για μια αμιγως gps συσκευη να αγορασω ενα tablet. Αυτο πιστευω ειναι καλυτερο γιατι και πιο μεγαλη οθονη εχει και μπορεις να εχεις κι αλλες εφαρμογες σε μια συσκευη. Η χρηση ειναι αποκλειστικα για το αυτοκινητο. Συνεπως θελω την βοηθεια σας για να μου προτεινετε tablet, τα οποια διαθετουν εφαρμογη gps που λειτουργει χωρις ιντερνετ. Σκεφτομαι για mls. Τι λετε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το θες αποκλειστικά και μόνο για gps τότε μια χαρά είναι και ένα mls τάμπλετ των 100 ευρώ. Αλλά αν θες και εφαρμογές θα σου βγάλει την πίστη.

Επεξ/σία από technology_guy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με τα tablet αλλα νομιζω πως μπορεις να βρεις ενα nexus 7'' σε ιδιαιτερα χαμηλες τιμες (μεταχειρισμενο, αν δεν εισαι κατα αυτων των αγορων) και αν κρινω απο τα χαρακτηριστικα του, μπορει ακομα να ανταποκριθει στα περισσοτερα πραγματα. το αγαπημενο μου προγραμμα πλοηγησης ειναι το Sygic αλλα δεν ειναι δωρεαν. απο τα δωρεαν το Here της Nokia μαλλον εχει τις καλυτερες κριτικες. (το λεω σε περιπτωση που τελικα δεν παρεις συσκευη MLS που εχει ενσωματωμενο προγραμμα πλοηγησης).

κατα κανονα παντως, οι συσκευες που εχουν ενσωματωμενο προγραμμα πλοηγησης εχουν χαρακτηριστικα περασμενων ετων. καλυτερα να περασεις εσυ το προγραμμα που θες ωστε οι επιλογες σου σε συσκευες να ειναι πολυ περισσοτερες.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω σκεφτομαι να παρω ενα tablet αποκλειστικα για το αμαξι της MLS, γνωριζεται αν τους χαρτες τους δινει δωρεαν μεσα; (Ελλαδας και Ευρωπης ;  Γιατι στις GPS συσκευες της MLS τους χαρτες πρεπει να τους αγωρασεις ξεχωριστα, το ιδιο πρεπει να γινει και σε ενα ταμπλετ της ιδιας εταιριας; Να αγορασεις ξεχωριστα και τους χαρτες;

Επεξ/σία από n0iL21
Δημοσ.

Αν το θες αποκλειστικά και μόνο για gps τότε μια χαρά είναι και ένα mls τάμπλετ των 100 ευρώ. Αλλά αν θες και εφαρμογές θα σου βγάλει την πίστη.

δεν ισχύει...

έχω παράδειγμα φίλης που το έχει τινγκαρει σε παιχνίδια και άλλες χαζομάρες και πάει μια χαρά εδώ και ένα χρόνο(και τηλέφωνο μαζί)

και ειναι εξαιρετικά λεπτό και η μπαταρία παει 2 μέρες

Και εγω σκεφτομαι να παρω ενα tablet αποκλειστικα για το αμαξι της MLS, γνωριζεται αν τους χαρτες τους δινει δωρεαν μεσα; (Ελλαδας και Ευρωπης ;  Γιατι στις GPS συσκευες της MLS τους χαρτες πρεπει να τους αγωρασεις ξεχωριστα, το ιδιο πρεπει να γινει και σε ενα ταμπλετ της ιδιας εταιριας; Να αγορασεις ξεχωριστα και τους χαρτες;

Και να μην βάλεις χάρτες MLS  μπορείς να βάλεις HERE της NOKIA δωρεάν

Δημοσ.

Αυτο λεω να παρω, ξαναλεω αποκλειστικα για αμαξι, τι λετε;

https://www.skroutz.gr/s/5886695/MLS-iQTab-Blaze-3G-7-8GB.html

Θα υπαρχουν οι χαρτες ευρωπης - ελλαδας ενσωματομενες δωρεαν;

Λογικά τους έχει αφού έχει talk and drive

αλλά και να μην έχει  χάρτες MLS  μπορείς να βάλεις HERE της NOKIA δωρεάν απο το play store εγώ αυτούς χρησιμοποιώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...