LIGHT1NG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Απλά σε τρόπο αποστολής βάζεις priority line ώστε να μην πέσει σε τελωνείο και είσαι κομπλέ. 1
geodrako Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Στις 27/2/2019 στις 9:45 ΠΜ, LIGHT1NG είπε Απλά σε τρόπο αποστολής βάζεις priority line ώστε να μην πέσει σε τελωνείο και είσαι κομπλέ. To priority line έχει έξτρα χρέωση; και χρόνο παράδοσης; Θέλω να κάνω την πρώτη μου αγορά και ανησυχώ λιγάκι. Ένα Smartwarch θέλω να πάρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Στις 27/2/2019 στις 9:45 ΠΜ, LIGHT1NG είπε Απλά σε τρόπο αποστολής βάζεις priority line ώστε να μην πέσει σε τελωνείο και είσαι κομπλέ. Μία... χαζή ερώτηση : για ποιο λόγο να μην περάσει τελωνείο το priority line? Επίσης : expedited shipping... is what?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, chessplayer-alexis είπε Μία... χαζή ερώτηση : για ποιο λόγο να μην περάσει τελωνείο το priority line? Γιατι φαινεται οτι ερχεται απο χωρα της ευρωπαικης ενωσης πχ ΚΙΝΑ-ΒΕΛΓΙΟ-ΕΛΛΑΔΑ οποτε δεν περναει τελωνειο
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Capt.staros είπε Γιατι φαινεται οτι ερχεται απο χωρα της ευρωπαικης ενωσης πχ ΚΙΝΑ-ΒΕΛΓΙΟ-ΕΛΛΑΔΑ οποτε δεν περναει τελωνειο OK, κατάλαβα
LIGHT1NG Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, geodrako είπε To priority line έχει έξτρα χρέωση; και χρόνο παράδοσης; Θέλω να κάνω την πρώτη μου αγορά και ανησυχώ λιγάκι. Ένα Smartwarch θέλω να πάρω. Μερικές φορές ναι μερικές όχι θα σου βγάλει εκεί το τελικό ποσό 4 ώρες πριν, chessplayer-alexis είπε Μία... χαζή ερώτηση : για ποιο λόγο να μην περάσει τελωνείο το priority line? Επίσης : expedited shipping... is what? Πάει από Κίνα σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα γίνεται εκτελωνισμός εκεί και μετά έρχεται Ελλάδα.
geodrako Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 18 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Μερικές φορές ναι μερικές όχι θα σου βγάλει εκεί το τελικό ποσό Πάει από Κίνα σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα γίνεται εκτελωνισμός εκεί και μετά έρχεται Ελλάδα. Οκ, σ ευχαριστώ πολύ! Θα το παραγγείλω να δούμε! 😊😊😊😊
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα