anheron Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο smartphone http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_229216.htmlαλλά δεν είμαι σίγουρος για το κατάστημα. Διάβασα διάφορα αρνητικά σχόλια για το Gearbest. Εσείς τι λέτε;
Stogianz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Απο όσο γνωρίζω θεωρείται απο τα αξιόπιστα site της Κίνας. Δεν έχω παραγγείλει βέβαια ποτέ απο εκεί οπότε καλύτερα να σου πει κι κάποιος που ψωνίζει απο το συγκεκριμένο.
sotosmelvin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Εχω ψωνισει ενα k3 note και ενα καλωδιο usb otg. Αξιοπιστοι με καλο σερβις αλλα μην παραγγειλεις χωρις tracking number γιατι αργει πολυ η παραδοση.
newsformobiles Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Γενικώς θεωρείται καλό μαγαζί με καλές τιμές. Βέβαια το καλοκαίρι ενώ όλοι εστελναν το Elephone p7000, αυτοί ξεκίνησαν 1 μήνα μετά λέγοντας ότι δεν τους έδωσε η εταιρεία και έχει τύχει να πουλάει ενώ δεν έχει στοκ. Επίσης είχα διαβάσει στο thelab, ότι έστηνε τις αξιολογήσεις σε αντίστοιχο site. Τι να σου πω..... Α, εδώ το βρήκα 1$ πιο φθηνό και θεωρείται και αυτό αξιόπιστο μαγαζί: Http://www.report me for spam/xiaomi-redmi-hongmi-note-2-64bit-octa-core-55-inch-fhd-screen-android-50-4g-lte-smartphone-g-41122
AnastasiaSidi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 θέλω να κάνω μια αγορά αξίας 65 ευρώ από GearBest. Έχει να το παραγγείλω και από Ευρωπαικό warehouse και από Χονγκονέζικο. Ξέρεις κανείς τι παίζει με έξτρα χρεώσεις σε τελωνεία και τέτοια; Γιατί δεν έχω ιδέα και έχω ακούσει διάφορα.
siracos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Πριν αγοράσεις απο εκεί xiaomi δες την εγγύηση του Gearbest που νομίζω ότι αναφέρει ότι αν αλλάξεις rom δεν σε καλύπτει . 1
stelios18120 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Από τα ποιο αξιοπιστα site το gearbest Κάνε παραγγελια άφοβα.
AnastasiaSidi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Αρχικά έψαξα και έμαθα ότι αν το παραγγείλω από Ευρωπαικό warehouse δεν έχω έξτρα χρεώσεις τελωνείων και φόρων. Επίσης, siracos εγώ δεν ανέφερα για xiaomi, πως σου ήρθε; Θα δω πάντως την εγγύηση, ευχαριστώ!
fotislado Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα και απο εμενα.Εχω παραγγειλει απειρες φορες αλλα οχι κινητο.Ηλεκτρονικα τσιγαρα κ διαφορα παρελκομενα.Εχω κανει κ μεγαλες παραγγελιες και ποτε δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.Τωρα που αλλαξε η νομοθεσια ομως φοβαμαι το τελωνειο κ δεν παραγγελνω.
AntiCambeR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεί κάτι να τύχει να περάσει κάτι τελωνείο ανεξάρτητα της τιμής και μεγέθους;Πχ ακουστικά που κοστίζουν 15-20€;
fotislado Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 ναι και εγω αυτο ξερω....οτι οι ελεγχοι ειναι τυχαιοι
siracos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Αρχικά έψαξα και έμαθα ότι αν το παραγγείλω από Ευρωπαικό warehouse δεν έχω έξτρα χρεώσεις τελωνείων και φόρων. Επίσης, siracos εγώ δεν ανέφερα για xiaomi, πως σου ήρθε; Θα δω πάντως την εγγύηση, ευχαριστώ! Η απάντηση ήταν για τον anheron που ξεκίνησε το θέμα και ο σύνδεσμος που έδειξε παραπέμπει σε xiaomi. Τώρα πως τα κατάφερα και το έγραψα με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται σαν απάντηση σε εσένα δεν το κατάλαβα. Έχεις δίκιο πάντως σαν απάντηση σε εσένα φαίνεται.
AnastasiaSidi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Η απάντηση ήταν για τον anheron που ξεκίνησε το θέμα και ο σύνδεσμος που έδειξε παραπέμπει σε xiaomi. Τώρα πως τα κατάφερα και το έγραψα με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται σαν απάντηση σε εσένα δεν το κατάλαβα. Έχεις δίκιο πάντως σαν απάντηση σε εσένα φαίνεται. Ααα, πάντως κι εγώ για xiaomi μιλούσα και σκάλωσα λίγο, λέω που το κατάλαβε Πάντως να ξέρετε, επειδή ρώτησα, αν είναι αγορές μέχρι 22 ευρώ, από εκτός ΕΕ, δεν περνάει από τελωνείο, αλλιώς περνάει. Τώρα για προιόντα που έρχονται από χώρες τις ΕΕ δεν περνάνε από τελωνείο ανεξαιρέτως ποσού. Έχω παραγγείλει κι εγώ η ίδια πολλάάάά πράγματα από ebay τα τελευταία χρόνια (δεν ξεπερνούσαν όμως τα 22 ευρώ) και δεν είχα ποτέ θέμα!
jim.mar Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 ΤΟ GEARBEST ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΛΕΥΤΑ ΜΕΣΟ ΤΗς ΚΑΡΤΑΣ ΣΟΥ;
Shineboy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι δεν θα σε κλέψει αλλά δεν πληρώνουμε ποτέ με κάρτα σε μαγαζιά που δεν εμπιστευομαστε μόνο με PayPal για να είμαστε καλυμμένοι ότι κι αν συμβεί Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2019 από Shineboy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα