gRim Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Γεια! Έχω αγοράσει ένα παιχνίδι digital από αμερικάνικο λογαριασμό το οποίο παίζω με τον ελληνικό μου λογαριασμό. Μπορώ να κατεβάσω dlc από τον αμερικάνικο για να είναι το ίδιο region και να το παίξω από τον ελληνικό μου λογαριασμό; Και κάτι τελευταίο. Αν το παιχνίδι είναι αγορασμένο από λογαριασμό Αγγλίας μπορεί να κατεβεί το DLC από τον Ελληνικό ή οποιοδήποτε άλλον ευρωπαϊκό λογαριασμό ή πρέπει να είναι της ίδιας χώρας.
AntiCambeR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μπορείς να παίξεις κάποιο παιχνίδι με όποιον λογαριασμό θέλεις αρκεί το παιχνίδι και το DLC να είναι από την ίδια χώρα.Αν είναι πχ το παιχνίδι από USA και το DLC από Ελλάδα δεν θα συμβαδίζουν.
gRim Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Το ότι έπρεπε το παιχνίδι και το dlc να είναι από το ίδιο region το γνώριζα απλά δεν ήξερα αν θα μπορούσα να αγοράσω το dlc από αμερικάνικο λογαριασμό και να τον χρησιμοποιώ σε ελληνικό (εφόσον ο αμερικάνικος είναι primary). Και κάτι τελευταίο. Ο αγγλικός με τον ελληνικό θεωρούνται ίδιο region οπότε μπορώ να αγοράσω dlc από ελληνικό για παιχνίδι αγορασμένο από Αγγλία;
jimskeet2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Παιδια ρωτησα και στο θεμα του bloodborne αλλα καλυτερα να ανοιξω καινουριο θεμα. Πως ακριβως δουλευει το region lock στα DLC? Εχω το bloodborne αγορασμενο απο Αγγλια. Αν αγορασω το DLC απο το ελληνικο account μου θα δουλεψει με το αγγλικο version του bloodborne? Ξερω σιγουρα οτι υπαρχει θεμα αν μπερδεψεις Αμερικανικο με Ευρωπαϊκο. Ξερει καποιος σιγουρα να μου απαντησει?
VonLoutsos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Νομίζω πως τα DLC πρέπει να είναι ίδιο Region/Store με το αρχικό παιχνίδι. Δηλαδή, παιχνίδι αγορασμένο απο US Store, πρέπει και τα DLC να είναι απο το US Store αλλιώς δεν παίζουν. Το ίδιο ισχύει πιστεύω και στα άλλα Stores
jimskeet2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Το παιχνιδι το εχω σε physical μορφη. Οχι Digital
dimyok Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 TI CODE γραφει στο disk ? πχ το δικο μου ηταν CUSA00207 και παιζει με το dlc στο eu account . Το dlc δεν παιζει με το δευτερευον us account .
Philipkouts Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, Δεν ξερω αν εχει ξανα υποθει το ερωτημα αλλα ηθελα να ρωτησω τι ισχυει με το region lock: Μπορω για παραδειγμα να αγοραζω games απο το amazon.co.uk και να μην εχω προβλημα στην συμβατοτητα με ps4 μου (αγορασμενο απο ελλαδα);
Avatar_GR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Εχει καταργηθεί το region lock για το ps4, αγόρασε δισκάκι από όπου θέλεις και θα παίζει
Getta Robo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Ολα τα συστηματα της τελευταιας γενιας δεν ειναι κλειδωμενα. Ετσι και αλλιως παντως, το amazon.co.uk ειναι Ευρωπαικο και θα ειχες ετσι και αλλιως προβλημα.
joker80 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μόνο αν θες να αγοράσεις κάποιο dlc θα πρέπει να έχεις και το κατάλληλο region account. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα