Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Epson ανακοίνωσε δύο νέους projectors με τις ονομασίες Home Cinema 1040 και Home Cinema 1440 που υποστηρίζουν εικόνα 1080p (και widescreen aspect ratios) και προσφέρουν δύο θύρες HDMI με MHL.

Και τα δύο μοντέλα είναι τύπου 3LCD με το μοντέλο Home Cinema 1040 να προσφέρει 3000 lumens φωτεινότητα (color, white) και το μοντέλο Home Cinema 1440 να προσφέρει φωτεινότητα 4400 lumens.

Η βασική διαφορά ανάμεσα στα δύο μοντέλα, πέρα από το επίπεδο φωτεινότητας είναι ότι το μοντέλο 1440 υποστηρίζει επιπλέον την τεχνολογία DCDi Cinema της Faroudja (Directional Correlational Deinterlacing) για την εξάλειψη των artifacts και των jaggies και καλύτερη ποιότητα εικόνας. Επίσης το μοντέλο Home Cinema 1440 προσφέρει δυνατότητες split screen, για να παρακολουθείτε δύο διαφορετικές εικόνες δίπλα, δίπλα.

Το μοντέλο Home Cinema 1040 κοστίζει $799 ενώ το μοντέλο Home Cinema 1440 κοστίζει $1699 και θα κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Και οι δύο projectors καλύπτονται από 2ετή εγγύηση.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: SlashGear

Δημοσ.

Για FHD ο 1040 έχει πολύ καλή τιμή στα 800$. Και με την ποιότητα EPSON που τα τελευταία χρόνια είναι εγγύηση στο χώρο. Το ερώτημα είναι βέβαια με τι τιμή θα έρθουν Ευρώπη. Αν πάντως ο 1040 έρθει κάτω από χιλιάρικο θα είναι πολύ ελκυστική αγορά.

Δημοσ.

Η διάσταση είναι πάντα μαγεία.

5000 ώρες αντικατάσταση λάμπας κάπου στα 2 χρόνια καλό είναι που ανεβαίνουν.

Γλυτώνεις το bias lighting τη σχετική κούραση βάζοντας περισσότερο νορμάλ φως αν δεν ξεφεύγει η εικόνα γιατί όχι.

Δημοσ.

OK, βάζουν HDMI με MHL.Ωραία.

Θα πεθάνουν όμως αν βάλουν μια micro USB για να μην χρειάζεται ΠΑΝΤΑ καλώδιο USB to HDMI?!?!

Την τύχη μου μέσα. Το MHL στο τελευταίο spec έχει φτάσει και ανάλυση 8Κ με USB Type-C.

Δημοσ.

Επειδή έχω εγκαταστήσει αρκετούς Epson έχω να πω ότι είναι εξαιρετικά μηχανήματα. Αυτό που λένε το δίνουν και σε πολύ καλές τιμές κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...