Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.
Το σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο να γυρισω τη γραμμη μου σε fastpath αλλα δεν το επραξα εως τωρα. Εχω την εντυπωση πως πρεπει να εχεις "δυνατη" ή "σταθερη" γραμμη για να τα πας καλα με fastpath, μπορει βεβαια να ειμαι και λαθος αλλα σιγουρα ξερω οτι θα εχω πιθανως disconnect κλπ πραγμα που δεν θελω. Βλεπετε με τις γραμμες μας, ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος :/ Ειμαι ξεκαθαρα gamer και το χαμηλοτερο ping με ενδιαφερει παρα πολυ. Στο League of Legends εχω 68ms στον EuWest που παιζω και γυρω στο 58ms στον EuNordic&East, στο CsGo εχω 56ms στον EuWest που προτιμαω να παιζω και 67ms στον EuEast αλλα οταν παιζω και προχωραει η νυχτα πεφτει το νουμερο, στο CsGo συγκεκριμενα εχω παιξει game Dust2 με 44ms. Δεν ξερω αν ηταν καποιο bug και εδειχνε τοσο λιγο ή απλα παει ο κοσμος για υπνο και κλεινουν τα router ή τι αλλο εγινε αλλα ειχα οσο ping εχουν και κατι Φινλανδοι φιλοι μου :P.
Παρακατω δινω τα στατιστικα της γραμμης να μου πειτε τη γνωμη σας. Παιζει ρολο η αποσταση απο το κεντρο του ΟΤΕ περα απο την "κατασταση" της γραμμης??? Ευχαριστω.

post-266485-0-44004700-1440836916_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...