adtakhs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 12 ?? δες την διορθωση βρε. Τυπογραφικό λάθος είναι ...
diaol Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τις αμεσες απαντησεις και τις πληροφοριες Εισαι αψογος!!!!!!! Να σαι καλα!!
adtakhs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για τις αμεσες απαντησεις και τις πληροφοριες Εισαι αψογος!!!!!!! Να σαι καλα!! Τελικά πες μας τι έκανες ! Επίσης αν τελικά κρατήσεις την 78LTM-USB3 και βάλεις τον FX 8320 επάνω θα ήθελα να μας δώσεις την μετέπειτα εμπειρία σου από πλευράς θερμοκρασιων, απόδοσης, overclock κ.λ.π. Θα ηταν μια καλή παρουσίαση για το φόρουμ, να δούμε τι ψάρια πιάνει η τελευταία έκδοση της 78ltm-usb3 με ένα από τα μεγάλα FX 83XX chipάκια. Ξέρεις κάποτε υπήρχαν αρκετές μητρικές του ίδιου στιλ, υπερεξοπλισμένες και με SATA III (SB 850 chip) , τις οποίες η AMD τις σκότωσε για να κάνει διαχωρισμό των δυο πλατφορμών της ώστε να στείλει κόσμο να αγοράσει την FM2/FM2+ πλατφόρμα της για ενσωματωμένη γραφικά .... Πχ. GIGABYTE 880GMA-USB III κ.λ.π.
diaol Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Οκ λοιπον θα βαλω τον 8320 πανω με μια απλη vga και θα κανω ολα τα check που μου λες αναλυτικα για το forum Παντως να σου πω την αληθεια ελεγξα και αυτον σε θερμοκρασια με αυτην την μητρικη και η θερμοκρασια ηταν 45 βαθμους σταθερα (χωρις βεβαια να γινεται κατι σημαντικο σε χρηση) Αλλα η ψυκτρα εκανε κατι αυξομειωσεις στην λειτουγργια της.
adtakhs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Οκ λοιπον θα βαλω τον 8320 πανω με μια απλη vga και θα κανω ολα τα check που μου λες αναλυτικα για το forum Παντως να σου πω την αληθεια ελεγξα και αυτον σε θερμοκρασια με αυτην την μητρικη και η θερμοκρασια ηταν 45 βαθμους σταθερα (χωρις βεβαια να γινεται κατι σημαντικο σε χρηση) Αλλα η ψυκτρα εκανε κατι αυξομειωσεις στην λειτουγργια της. Eρώτηση 1. Θα επιστρέψεις πίσω τον 9370 στο πλαίσιο? Ερώτηση 2. Υπάρχει πιθανότητα να αλλάξεις μελλοντικά μητρική ? Ερώτηη 3 . Τι κάρτα γραφικών θα βάλεις αν βάλεις στο σετάκι? Το 45C σε κατάσταση ηρεμίας, όπου είτε 8300 είτε 8320 είτε 8350 είτε 8370 είτε 9590 έχεις είναι το ίδιο αφού σε idle όλοι παίζουν με C1E, C&Q, C6 STATES άρα 800Mhz idle κ.λ.π., είναι υψηλή θερμοκρασία . Εκεί που θα σου ξεφύγει η θερμοκρασία από τους 62C που παίζει το όριο στους FX είναι σε load . Επίσης καλό είναι να δεις όταν είσαι σε load με το OCCT την καμπύλη φόρτου συχνότητας για να τσεκάρεις για throttle στα VRM. Φυσικά ΟΧΙ με αυτό το cpu σε αυτό το mobo. Θα το κάψεις ....
diaol Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Απαντηση 1: Κραταω τον επεξεργαστη για προσωπικη χρηση για μενα δηλαδη και θα παρω FX 8320 Απαντηση 2: Δεν νομιζω αργοτερα στο συστημα να αλαχθει μητρικη Απαντηση 3 : Saphire R7 250 1gb GD5 boost Σε αυτο δεν σε καταλαβα: Το 45C σε κατάσταση ηρεμίας, όπου είτε 8300 είτε 8320 είτε 8350 είτε 8370 είτε 9590 έχεις είναι το ίδιο, αφού σε idle όλοι παίζουν με C1E, C&Q, C6 STATES άρα 800Mhz idle, είναι υψηλή θερμοκρασία . Εκεί που θα σου ξεφύγει η θερμοκρασία από τους 62C που παίζει το όριο στους FX είναι σε load .
Sheogorath Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Απαντηση 1: Κραταω τον επεξεργαστη για προσωπικη χρηση για μενα δηλαδη και θα παρω FX 8320 Απαντηση 2: Δεν νομιζω αργοτερα στο συστημα να αλαχθει μητρικη Απαντηση 3 : Saphire R7 250 1gb GD5 boost Σε αυτο δεν σε καταλαβα: Το 45C σε κατάσταση ηρεμίας, όπου είτε 8300 είτε 8320 είτε 8350 είτε 8370 είτε 9590 έχεις είναι το ίδιο, αφού σε idle όλοι παίζουν με C1E, C&Q, C6 STATES άρα 800Mhz idle, είναι υψηλή θερμοκρασία . Εκεί που θα σου ξεφύγει η θερμοκρασία από τους 62C που παίζει το όριο στους FX είναι σε load . Θα πάρεις τον 8320 χωρίς να δώσεις τον 9350 και δεν έχεις λευτά για την fatality 970? Θα μας τρελάνεις?? 2
adtakhs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Απαντηση 1: Κραταω τον επεξεργαστη για προσωπικη χρηση για μενα δηλαδη και θα παρω FX 8320 Απαντηση 2: Δεν νομιζω αργοτερα στο συστημα να αλαχθει μητρικη Απαντηση 3 : Saphire R7 250 1gb GD5 boost Σε αυτο δεν σε καταλαβα: Το 45C σε κατάσταση ηρεμίας, όπου είτε 8300 είτε 8320 είτε 8350 είτε 8370 είτε 9590 έχεις είναι το ίδιο, αφού σε idle όλοι παίζουν με C1E, C&Q, C6 STATES άρα 800Mhz idle, είναι υψηλή θερμοκρασία . Εκεί που θα σου ξεφύγει η θερμοκρασία από τους 62C που παίζει το όριο στους FX είναι σε load . Όταν οι επεξεργαστές είναι σε αδράνεια, ρίχνουν την συχνότητα των πυρήνων τους κλείνουν κομμάτια της cache . Σε αυτή την περίπτωση μπορούν να δουλεύουν με λιγότερη τάση, άρα και ρεύμα, οπότε καταναλώνουν λιγότερη ισχύ, άρα παράγουν και λιγότερη θερμότητα. Όλοι οι Fx λοιπόν ρίχνουν την συχνότητα στα 800mhz . Εξάλλου όλοι ίδιο chip είναι με διαφορετικούς χρονισμού. 1
diaol Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Θα πάρεις τον 8320 χωρίς να δώσεις τον 9350 και δεν έχεις λευτά για την fatality 970? Θα μας τρελάνεις?? Φιλος δεν ειναι δικη μου η συνθεση αυτη ,αλλα επι τη ευκαιρια αναβαθμιζω και την δικη μου εγω τωρα ξερω τι θα παρω Όταν οι επεξεργαστές είναι σε αδράνεια, ρίχνουν την συχνότητα των πυρήνων τους κλείνουν κομμάτια της cache . Σε αυτή την περίπτωση μπορούν να δουλεύουν με λιγότερη τάση, άρα και ρεύμα, οπότε καταναλώνουν λιγότερη ισχύ, άρα παράγουν και λιγότερη θερμότητα. Όλοι οι Fx λοιπόν ρίχνουν την συχνότητα στα 800mhz . Εξάλλου όλοι ίδιο chip είναι με διαφορετικούς χρονισμού. οκ σε καταλαβα
Mikri Nefeli Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Να μωρέ...μου περίσσεψε ένας 9350..συμβαίνουν αυτά...αλλά θα παίζω παιχνιδάρες όταν θα κάνω αναβάθμιση.. 1
diaol Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Επι τη ευκαρια τον πληρωνω και το κραταω εγω και ξεκιναω στο δικο μου συστημα αναβαθμιση Mikri Nefeli , δεν καταλαβαινω την ειρωνια σου.........?????
adtakhs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Επι τη ευκαρια τον πληρωνω και το κραταω εγω και ξεκιναω στο δικο μου συστημα αναβαθμιση Mikri Nefeli , δεν καταλαβαινω την ειρωνια σου.........????? Ok . αν ο φίλος σου θέλει να παίζει και κανένα παιχνίδι να βάλεις κάτι καλύτερο σε γραφικά. Ειναι πολλές φορές προτιμότερη μια 6950 6870 μεταχειρισμένη αντί για μια 250 ...
diaol Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Εχεις δικιο απλα δεν ηθελε να ανεβει πολυ το κοστος.Κατι τετοιο θα γινει. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.
spgkolem Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μια επισήμανση στις εξαιρετικές απαντήσεις που έδωσε ο adtakis.Πιστεύω πως εφόσον υπάρχουν drivers της μητρικής για windows 7,τότε θα παίρνει και windows 8,8.1,10.Το λέω γιατί στο 775 που είναι επίσης παλιό και drivers η gigabyte έχει μέχρι τα 7,παίζουν μια χαρά τα 8,1 σε μένα και ένας φίλος μου που δοκίμασε τα 10 τρέχουν κανονικά.Μπορεί να μην είναι γενικός κανόνας κατι τέτοιο βέβαια.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα