Diana84 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ξέρει κανείς αν μπορώ να κανω download κάποιο καλό πρόγραμμα μάθησης για τυφλό σύστημα;
jokerakias Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ram type δε γράφω greeklish το φιλότιμο μου 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δεν βλέπω κάποια άμεση λύση στο κοντινό μέλλον. Μήπως έχει να κάνει το ότι γενικά είμαστε τυφλοί σε τέτοια θέματα. Πάντως, δεν βλέπω την ώρα να μάθω τυφλό σύστημα. . . . . . . . . . . Εντάξει είμαι κακός :cry: :cry:
Diana84 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δεν βλέπω κάποια άμεση λύση στο κοντινό μέλλον. Μήπως έχει να κάνει το ότι γενικά είμαστε τυφλοί σε τέτοια θέματα. Πάντως, δεν βλέπω την ώρα να μάθω τυφλό σύστημα. . . . . . . . . . . Εντάξει είμαι κακός :cry: :cry: Δυστυχώς παντού θέλουν να γνωρίζεις τυφλό σύστημα, απορώ πότε έμαθε όλος ο κόσμος τυφλό σύστημα. χαχα να ήταν έτσι οι κακοί καλά θα ήταν Ram type δε γράφω greeklish το φιλότιμο μου Ευχαριστώ πολύ!!!
jokerakias Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Είναι και το καλύτερο προγραμμα αλλά θέλει αρκετή ώρα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα