alexandross1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Καλησπερα , τον τελευταιο μηνα οταν αναβω το pc μερικες φορες η καρτα γραφικων δε δινει σημα στην οθονη , τα windows φορτονουν κανονικα γιατι ακουγεται ο ηχος εκκινηες των windows , και το δευτερο προβλημα ειναι οταν βρισκεται ο υπολογιστης σε αναστολη λειτουργιας και παταω καποιο κουμπι για να ξυπνησει ξυπναει αναβει ο πυργος ανεμιστηρες κτλ αλλα παλι δεν βγαζει σημα η καρτα γραφικων στην οθονη το προβλημα προερχεται απτη καρτα η απα αλου;
thor777 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Πες απο τι αποτελείται το συστημά σου και ποιο είναι το λειτουργικό συστημα για να πάρεις καλύτερη βοήθεια. Βγάλε την κάρτα και δοκίμασε τα ενσωματομένα γραφικά αν έχεις να δεις αν σου παρουσιάζεται το πρόβλημα. Και οταν λες μερικές φορές πόσες εννοείς ? Πάντως αυτό με το sleep mode που λες το είχα και εγώ παλαιότερα (νομίζω στα windows 7 ή μπoρεί να ηταν και στα XP) και με ενα φορματ που εκανα αργότερα για αλλο λόγο διορθώθηκε.Ισως υπήρχε κάποια δυσλειτουργία στο power management. Αλλά ποτε δεν είχα θεμα με το να μην εχω σήμα στην οθόνη σε κανονική εκκίνηση του υπολογιστή. EDIT : Επίσης δοκίμασε να κάνεις Clear CMOS βγαζοντας την μπαταρία για λίγη ωρα (περίπου 10 λεπτα)
alexandross1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 win 7 64bit mobo h61 asus pentium g850 gtx 750 2gb seagate 500 sandisk ultra ii 120 2x2 ram μου το κανει μια φορα στις 3 μερες θα το δοκιμασω..
georsev Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγω εχω το ίδιο πρόβλημα,μετα την αναβαθμιση των windows 10 τα εχει παίξει η γραφικών.Εχω επιχειρήσει να κανω φορματ και την ωρα που εγκαταστει τους drivers crashari το pc.Την έβγαλα εκανα φοτματ και όλα κομπλε.Ενω πριν μου μαυριζε την οθόνη ενω δουλευε κανονικα ο υπολογιστης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα