Προς το περιεχόμενο

[AIO PC]Lenovo C340 (G1620/4GB/500GB/GF 705 1GB) Mediamarkt 299 late offer [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βραδινή προσφορά απο το mediamarkt, το συγκεκριμένο aio pc στα 299
http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_LENOVO-C340-G1620-4GB-500GB-%CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-1-GB-Black-57324364-,99452,1955407.html?langId=-18&utm_source=Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=National-LateNight-Newsletter-28-8-2015&et_sub=all-in-one

Στο σκρουτζ παίζει στα 349 στο lenovo exclusive και έχει ξαναπαίξει μια φορά στην ίδια τιμή (299).
Συνήθως η τιμή του είναι στα 399.

Χαρακτηριστικά

Τύπος συσκευής: All in One Διαγώνιος οθόνης (inch): 20 inch Επεξεργαστής: Intel® Celeron® Processor G1620 (2M Cache, 2.70 GHz) Κάρτα γραφικών: GF705 Αποκλειστική μνήμη γραφικών: 1 GB Χωρητικότητα σκληρού δίσκου: 500 GB Λειτουργικό σύστημα: Windows 8 Pro 64 bit Οθόνη
Τύπος οθόνης: HD Οπίσθιος φωτισμός LED: Ναι Οθόνη αφής: Όχι Διαγώνιος οθόνης (inch): 20 inch Ανάλυση: 1600 x 900 pixels    

Περιλαμβάνει: Πληκτρολόγιο, Ποντίκι Εγγύηση κατασκευαστή: 2 Έτη Pick up & return

Επεξ/σία από Kostas93
  • Like 3
Δημοσ.

Αξίζει για βασική χρήση και κανένα παιχνίδι που και που - εννοείται χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις;

Ψήνομαι να το πάρω!

Δημοσ.

για παιχνιδια, εκτός και αν εννοείς κάτι πολύ απλό, δεν είναι για πολλά πολλά.
για απλή χρήση φαίνεται αρκετά αξιοπρεπές.

Δημοσ.

Κανένα starcraft 2 ή και Diablo 3 θα το σηκώνει ή μπα;

Σόρρυ για τις ερωτήσεις, αλλά έχω μείνει πίσω σε υπολογιστές, επεξεργαστές κλπ!

Δημοσ.

καλά κάνεις και ρωτάς, μακάρι να μπορούσα να σου απαντήσω. Δε βρίσκω πληροφορίες για το μοντέλο αυτό, αλλά από ότι κατάλαβα η κάρτα που έχει είναι πάρα πολύ low end. Από την αλλη το starcraft από ότι κοιτάω δεν έχει απαιτήσεις.
Δε ξέρω για να σε βοθήσω, λυπάμαι.

Δημοσ.

πολυ δύσκολο, σε σημειο να πονάνε τα μάτια σου μετα απο 15 λεπτά λόγω χαμηλών καρέ. ειναι παιχνιδια του '10 και του '12 αντιστοιχα αυτά που έβαλες,βάλε απλό starcraft kai diablo 2 και το συζητάμε.

Δημοσ.

Δυο ειναι τα σίγουρα. Πρώτων θα παιζει στα low με κατεβασμενη ανάλυση και με λιγα fps αλλα θα παιζει. Δευτερων σε αυτα τα λεφτα δεν θα βρεις σύστημα + οθονη που να παιζει καλυτερα.
  • Moderators
Δημοσ.

Τα θεματα Κωστα κλειδωνουν όταν ξεφυγουν. Οσο υπαρχει αναμονη παραλαβων είτε "δηλωμένων" με ποστς παραγγελιων ειτε "αδηλωτων", δεν κλειδωνουν.

Δημοσ.

Στα € 339 πλέον, αλλά με 18 άτοκες δόσεις.
Ψήνομαι να το πάρω για το γραφείο.
Τελικά πήρε κανείς να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του;

Δημοσ.

Κι εμένα θα με ενδιέφερε να πάρω κανένα τέτοιο μηχάνημα για χρήση γραφείου και μόνο.

Λογιστικά προγράμματα, αποθήκες, κλπ. που όμως έχουν γίνει σαν τέρατα στις μέρες μας με τις συνεχείς αναβαθμίσεις, παρά τις εκ βάθρων ανανεώσεις.

Θα αντέξει μια τετραετία;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...