zoranb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ωχ σόρι τώρα για την άγνοιά μου αλλά και το ότι παίζει και στα 2,4 ghz και στα 5 ghz, στην πράξη τι διαφορά κάνει;
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 η band των 5 ghz εχει λιγοτερες παρεμβολες απο αλλα δικτυα λογω οτι παιζουν λιγοτερα ατομα εκει. στην πραξη για Home use μην περιμενεις την τρελλη διαφορα αλλα αν η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη αξιζει να το παρεις να παιζει και 5ghz . οπως και για vdsl για να εισαι ετοιμος για μελλοντικα
zoranb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Εάν είμαι συνδεδεμένος με καλώδιο Ethernet και δεν χρησιμοποιώ το wifi έχει νόημα για παρεμβολές;
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 οχι το καλωδιο δεν εχει παρεμβολες.και για το σπιτι παλι το dual band δεν ειναι υποχρεωτικο.τωρα αν θες να παρεις κατι καλο με σκοπο να το κρατησεις εκει αξιζει να παρεις καποιο που να ειναι και vdsL και συνηθως θα ειναι και dual band.θα μπορουσε καποιος πχ να παρει ρουτερ χωρις καν wireless αν δεν το θελει αν και οι περισσοτερες εταιρειες δινουν μονο wireless .εξαιρεση πχ draytek. αν δεν το θες το wireless βεβαια το κλεινεις.
zoranb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σαν κέρατα είναι αυτές οι κεραίες που έχουν τα TP-LINK... κλείνουν άραγε ώστε να μην φαίνονται; Υπάρχουν modem-routers που να μην έχουν εμφανής κεραίες; Σχετικά με το ότι καλό είναι να αγοράσω ένα m/r που να υποστηρίζει και vdsl για μελλοντική χρήση, υπάρχει κάτι ανώτερο από την vdsl ή γενικώς κάποια τεχνολογία αυτή τη στιγμή, που ίσως βγεί στο προσκήνιο; Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2015 από zoranb
poulinos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2015 Σαν κέρατα είναι αυτές οι κεραίες που έχουν τα TP-LINK... κλείνουν άραγε ώστε να μην φαίνονται; Υπάρχουν modem-routers που να μην έχουν εμφανής κεραίες; Σχετικά με το ότι καλό είναι να αγοράσω ένα m/r που να υποστηρίζει και vdsl για μελλοντική χρήση, υπάρχει κάτι ανώτερο από την vdsl ή γενικώς κάποια τεχνολογία αυτή τη στιγμή, που ίσως βγεί στο προσκήνιο; νομιζω πως ναι μπορει να πλαγιασουν λιγο οι κεραιες αλλα το σωστο ειναι να ειναι up οι κεραιες για το καλυτερο σημα.αλλα οσο θυμαμαι ναι μπορουν να κλεισουν προς το πλαι αν και δεν βρισκω το λογο. οχι το vdsl θα ειναι για πολλα χρονια ακομα.για ftth Κτλ το ξεχνας δεν εχει νοημα να το συζηταμε απο τωρα γιατι το μονο ftth ειναι ειτε Metro ethernet που το ξεχναμε απο πλευρας τιμης ειτε το πιλοτικο της forthnet στη νεα σμυρνη που παιρνεις εξοπλισμο που σου δινουν ειτε cable απο την Hcn προς τις Σερρες που παλι σου δινουν συγκεκριμενο εξοπλισμο
zoranb Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Πέρασε καιρός και δεν το πήρα και τώρα βλέπω πως έχω κάτι πιό συχνές αποσυνδέσεις χωρίς να ξέρω τι φταίει. Υπάρχει τρόπος να εντοπίσω τι μπορεί να προκαλεί τις αποσυνδέσεις εάν αυτές προέρχονται από το router? Ίσως οι πολλοί χρήστες που δυνδέονται; 8-9 μαζί κινητά, laptop και tablet είναι πολλοί για το Thomson TG585? Και εάν είναι υπάρχει κάποιο όριο, και άραγε μπορεί να περιοριστεί χωρίς να κόβει τη σύνδεση ή τι θα πρέπει να κάνω ώστε να μην έχω το θέμα αυτό; Επεξ/σία 7 Μαΐου 2017 από zoranb
zoranb Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 αν θες να παρεις κατι καλο με σκοπο να το κρατησεις εκει αξιζει να παρεις καποιο που να ειναι και vdsL και συνηθως θα ειναι και dual band Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, το μεγάλο θέμα βέβαια είναι μήπως αγοράζοντας κάτι "καλό" (με vdsl κ άλλα καλούδια) εάν θα το χρησιμοποιήσω τελικά καθώς κάθελίγο και λιγάκι εμφανίζονται νέα πράγματα και τεχνολογίες!
zoranb Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Για τα router της Google έχει να πεί κανείς κάτι;
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Πέρασε καιρός και δεν το πήρα και τώρα βλέπω πως έχω κάτι πιό συχνές αποσυνδέσεις χωρίς να ξέρω τι φταίει. Υπάρχει τρόπος να εντοπίσω τι μπορεί να προκαλεί τις αποσυνδέσεις εάν αυτές προέρχονται από το router? Ίσως οι πολλοί χρήστες που δυνδέονται; 8-9 μαζί κινητά, laptop και tablet είναι πολλοί για το Thomson TG585? Και εάν είναι υπάρχει κάποιο όριο, και άραγε μπορεί να περιοριστεί χωρίς να κόβει τη σύνδεση ή τι θα πρέπει να κάνω ώστε να μην έχω το θέμα αυτό; αλλο θεμα αποσυνδεση απο το wifi αλλο θεμα αποσυνδεση απο το adsl/internet αλλο θεμα να κανει Reboot το ρουτερ.ειναι 3 διαφορετικα προβληματα στα οποια φταιει κατι διαφορετικο.σιγουρα 8-9 συσκευες δεν ειναι οτι καλυτερο για το thomson.οριο δεν μπορεις να βαλεις στο thomson Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή, το μεγάλο θέμα βέβαια είναι μήπως αγοράζοντας κάτι "καλό" (με vdsl κ άλλα καλούδια) εάν θα το χρησιμοποιήσω τελικά καθώς κάθελίγο και λιγάκι εμφανίζονται νέα πράγματα και τεχνολογίες! οποτε και να παρεις κατι παντα σε χ μηνες θα υπαρχει κατι καλυτερο.δεν το γλυτωνεις ποτε αυτο.ενα πραγμα οπως με τα κινητα.υπαρχει παντα και ενα οριο το μεχρι που αξιζει να φτασεις αναλογως την χρηση που θες να κανεις. Για τα router της Google έχει να πεί κανείς κάτι; δεν εχω δοκιμασει ποτε και να πω την αληθεια ακομα και καλα να ειναι δεν θα πολυεμπαινα στον κοπο να παρω κατι τετοιο αφου υπαρχουν εταιρειες που ειναι μεσα στα δικτυα πολλα χρονια.επισης προσοχη γιατι αλλο ρουτερ αλλο adsl/vdsl modem router. 1
zoranb Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 αλλο θεμα αποσυνδεση απο το wifi αλλο θεμα αποσυνδεση απο το adsl/internet αλλο θεμα να κανει Reboot το ρουτερ.ειναι 3 διαφορετικα προβληματα στα οποια φταιει κατι διαφορετικο.σιγουρα 8-9 συσκευες δεν ειναι οτι καλυτερο για το thomson.οριο δεν μπορεις να βαλεις στο thomson Δεν κάνει μόνο του reboot, εγώ αναγκάζομαι να του κάνω για να επανέλθει στη λειτουργία η σύνδεση internet που παρέχει στον έναν υπολογιστή μέσω ethernet όσο και το wifi σε κινητά και tablet.
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Θελει δοκιμες για να δεις αν φταιει το ρουτερ ή κατι απεξω ή κατι στην καλωδιωση σου.για αρχη αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμαζεις αλλιως πρεπει να ξερεις για να κανεις δοκιμες πχ σε κεντρικη πριζα ή σε κατανεμητη/χωνευτη.η ευκολη δοκιμη ειναι με μια συσκευη με ethernet στο ρουτερ και χωρις τηλεφωνα φιλτρακια να δεις αν εισαι σταθερος.το thomson μεσα στο Interface γραφει ποσες αποσυνδεσεις εχει κανει και ποση ωρα ειναι online. Δεν κάνει μόνο του reboot, εγώ αναγκάζομαι να του κάνω για να επανέλθει στη λειτουργία η σύνδεση internet που παρέχει στον έναν υπολογιστή μέσω ethernet όσο και το wifi σε κινητά και tablet. επισης για το 585 ειτε ειναι το v7 ειτε το v8 υπαρχουν Firmware update ειτε Generic ειτε της forthnet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα