zoranb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θέλω να αγοράσω ένα router επειδή το παλιό που έχω πνέει τα λοίσθια, είναι στα τελειώματά του με λόγα λόγια! Δεν θέλω κάτι ακριβό, αλλά θέλω ένα guidance για το ποιές είναι οι δυνατότητες που θα πρέπει να έχει προκειμένου να μην πάρω και κάτι παμπάλαιο!
zoranb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Pstn ή Isdn? Αυτά τα δύο έχω χρόνια να τα ακούσω, υπάρχουν ακόμα οι τεχνολογίες αυτές; Έχω double play εάν εξυπηρετεί σε κάτι την συζήτηση!
rafail1994 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Φυσικά και υπάρχουν , το πιθανότερο αφού δεν ξέρεις είναι να εχεις pstn άλλα καλό ειναι να το σιγουρέψουμε την πάρεις τζάμπα router , γενικά θα σου πρότεινα αυτό .
zoranb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Γιατί το συγκεκριμένο και τι χαρακτηριστικά έχει που το κάνει άξιο; Πολύ σημαντικό για μένα είναι το να έχει πολύ εύκολο interface και ας υπολλείπεται σε κάποιο χαρακτηριστικό! Επίσης πως μπορώ να μάθω τι γραμμή έχω;
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 αν δεν εχεις netmod του Ote εχεις adsl over pstn. αν εχεις netmod τοτε isdn.που λογικα Pstn εχεις. επισης υπαρχει sticky θεμα για αγορα adsl router. http://www.insomnia.gr/topic/569213-για-αγορα-adslvdsl-router-post-hereγράψτε-εδώ/ to 8970 που σου ειπαν ειναι ευχρηστο,ευκολο μενου,και value for money
zoranb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ, αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι... τώρα είμαι σε Forthnet, παίρνω λοιπόν τώρα το 8970, εάν σε λίγους μήνες πάω σε άλλο πάροχο, θα υπάρχει περίπτωση το 8970 να μην μου κάνει; Πρέπει να το προσέξω αυτό το θέμα;
poulinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 εφοσον μιλαμε οτι πας παλι σε adsl over pots και δεν πας σε isdn ή το αναποδο ναι το καθε ρουτερ πρεπει να σου παιξει κανονικα σε οποιονδηποτε παροχο ειτε ελλαδα ειτε εξωτερικο.οτι σπανια υπαρχουν ασυμβατοτητες ναι ισχυει αλλα γενικα ειναι λιγο σπανιο.
zoranb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Θα παίζει άσχετα με το εάν αναβαθμιστώ σε vdsl αργότερα ή κάτι άλλο πιό advanced feature που μπορεί να υπάρχει τώρα και δεν γνωρίζω;
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Θα παίζει άσχετα με το εάν αναβαθμιστώ σε vdsl αργότερα ή κάτι άλλο πιό advanced feature που μπορεί να υπάρχει τώρα και δεν γνωρίζω; εαν πας σε VDSL δεν κάνει το συγκεκριμένο,υπάρχει το 9980 που ειναι VDSL/ADSL
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Θα παίζει άσχετα με το εάν αναβαθμιστώ σε vdsl αργότερα ή κάτι άλλο πιό advanced feature που μπορεί να υπάρχει τώρα και δεν γνωρίζω; αν βαλεις το χερι λιγο πιο βαθια στην τσεπη που λεμε τοτε πας σε adsl/vdsl router που παιζει και τα δυο.ειναι πιο ακριβο αλλα εκτος οτι ειναι και adsl και vdsl ειναι και dual band οπως το 9980 που λεει ο χρησταρας απο πανω.κοντα στα 90 βεβαια με σχεση τα 50 ποσο εχει το 8970 αλλα θα παρεις κατι που θα παιζει και στο μελλον και δεν θα χρειαστεις να το αλλαξεις.το λεω διοτι οι μισοι παροχοι δινουν και κατι vdsl router για κλαματα.ολα αυτα αρκει να μην εχει προβλημα με το οικονομικο που γνωμη μου ειναι παρε να ειναι και vdsl.αυτο λεω και στον υπολοιπο κοσμο.παρε κατι καλο να το εχειςκαι για πιο μετα.
zoranb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Tι άλλη εναλλακτική φθηνότερη υπάρχει -σε dual band- που να μην είναι τόσο high end όσο το 9980! Υποθέτω πως το συγκεκριμένο ίσως έχει διάφορα features τα οποία πληρώνω για τα οποία όμως (εάν υπάρχουν) ίσως να μπορώ να τα προσπεράσω. Έχει λοιπόν κάτι τέτοια features;
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 8970.adsl.single band 8980 adsl dual band 9980 adsl/vdsl dual band. αν δεν ηταν το vdsl θα σου λεγα το 8970 που ειναι καλο και φτηνο.αν θες ομως μελλοντικα και το vdsl δυστυχως μονοδρομος το 9980. ουτε το dual band το θεωρω υποχρεωτικο.απλα στο 9980 πληρωνεις και το vdsl.κατι ειχα ακουσει για το 8980 να το κανεις 9980 αλλα δεν το εχω ψαξει
zoranb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μισό, dual band όταν λες τι εννοείς;
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 dual band σημαινει οτι παιζει και στα 2,4 ghz και στα 5 ghz. και οχι το dual band δεν σημαινει οτι παιζει και adsl και vdsl αν αυτο σκεφτοσουν.απλα το 9980 ειναι και adsl και vdsl και dual band
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα