Προς το περιεχόμενο

Invite για One plus two?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ενδιαδερον το site αυτό. ΔΕΝ ΤΟ ήξερα. Γνωρίζεις κάτι σχετικά με κάποιες versions του κινητού (Διαβασα κάπου για Ά2001,Α2002 και Ά2003)?

Όχι να σου πω δεν γνωρίζω. Υποθέτω το google μπορεί να σε βοηθήσει.
Δημοσ.

Σοβαροι λογοι για να μπλεξεις με εξωτερικο δηλαδη..... 

Πες μου τον βασικοτερο λογο που διαλεγεις ενα smartphone!

Εμφανιση!

Οσο και να πεις ναι η οχι κτλ ο βασικοτερος λογος ειναι να σου κανει αυτο το κλικ!

Κ αμα δν ειναι η εμπειρια χρησης αλλος βασικος παραγοντας τι ειναι?? Τo g4 ερχεται με locked bootloader και δν μπορεις να το ροοταρεις και να βαλεις αλλη ρομ(το software τις λγ ειναι λιγο πολυ ασχημο και πολυ πιο βαρη απο το vanilla και προσφερει ελαχιστα παραπανω) !

Το fingerprint sensro δν ειναι τοσο σημαντικο βσκα εμενα μ περναει τελειως αδιαφορο αλλα οκ σε μερικους μπορει να τους βολευει κ γνκα ειναι καλη προσθηκη!

Και να "μπλεξεις" με τν One plus?!

Πιστεψε με εχει απο τα κλτρα service που εχω δει! Και το εχω τσεκαρει και στα φορουμς για το λενε και απο προσωπικες εμπειριες φιλων!

Δημοσ.

Καλυτερο service απο το να το πας εσυ ο ιδιος αν θες αν σου τυχει κατι δεν παιζει οπως και να το κανουμε. 

Επεισης να σου πω και τα αλλα ωραια για το One Plus που κραζουνε ενδιαφερομενοι αλλα και κατοχοι του One Plus One.

Πρωτον και σημαντικοτερον δεν ειναι πια αυτο που το ειχε μαθει ολος ο κοσμος,δηλαδη Flagship killer.Ο λογος G4

Δευτερον κακη επιλογη επεξεργαστη που εχει ως αποτελεσμα υψηλες θερμοκρασιες(ευτυχως τα παει καλυτερα απο αλλες συσκευες)αλλα με τραγικο αποτελεσμα αν και με την ιδια αναλυση οθονης την χειροτερη αυτονομια μπαταριας!!

Τριτον ακομα συνεχιζουν την ιδια κοροιδια με τα Invites που εκραζε ολος ο κοσμος,ακομα και κατοχοι του κινητου ή του προηγουμενου.

Τεταρτον η ολη αλλαγη που εγινε στο Software που δυστηχως μονο σε βαθος χρονου θα φανει αν αξιζει ή οχι το OxygenOs σε σχεση με το δοκιμασμενο και καλο Cyano

Και συνοψιζοντας οι οποιες αλλαγες εγιναν στο θεμα hardware(γιατι απο εμφανιση ειναι μια απο τα ιδια) αλλα και Software κανουν το κινητο να εχει ψιλο χασει τον λογο υπαρξης του στην αγορα.

Το μονο που γουσταρω στην συγκεκριμενη εταιρια και που ξεχωριζει ειναι οτι δεν σου χρεωνει τον extra χωρο οπως η Samsung και η Apple.

Και να το πω και απλα το κακο με το One Plus two ειναι οτι δεν ειναι ουσιαστικη αναβαθμιση απο το One Plus One.

Καλο και δυνατο κινητο ναι και με καλη τιμη αλλα τιποτα παραπανω απο τον ανταγωνισμο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Just saying... έχω 2 invites για OnePlus 2 οι οποίες λήγουν σε 3 μέρες και 11 ώρες... απο την ώρα που postάρω αυτό το μήνυμα... :)

Όσο για τα capital controls... πάντα υπάρχει τρόπος! :ph34r:

Υ.Γ.

Όσο για το θάψιμο που διαβάζω πιο πάνω σχετικά με το OnePlus 2... το έχω στα χέρια μου... και του έχω βγάλει τα μάτια...
Έχω δει τα καλά του... έχω δει και τα στραβά του...

Ρωτήστε ότι θέλετε...

Δημοσ.

Just saying... έχω 2 invites για OnePlus 2 οι οποίες λήγουν σε 3 μέρες και 11 ώρες... απο την ώρα που postάρω αυτό το μήνυμα... :)

Υ.Γ.

Όσο για το θάψιμο που διαβάζω πιο πάνω σχετικά με το OnePlus 2... το έχω στα χέρια μου... και του έχω βγάλει τα μάτια...

Ρωτήστε ότι θέλετε...

Tρεξε 3-4 antutu απανοτα να δουμε ποσο throwtling πεφτει!

Δημοσ.

Υ.Γ.

Ρωτήστε ότι θέλετε...

Δεν ειναι θαψιμο ειναι πραγματικοτητα δυστηχως. Αν δεν ηταν τοσο καλο το One Plus One προφανως και θα λεγαμε αλλα πραγματα.

Για καποιο περιεργο λογο και η μπαταρια του ειναι χειροτερη απο αυτη του One plus One αν και παραμενει στην ιδια αναλυση,και εξακολουθουν να εχουν αυτη την βλακεια με τα invites.

Κακο κινητο δεν ειναι σε καμια περιπτωση,απλα δεν ειναι οσο ανταγωνιστικο ηταν το One Plus One(κυριως για αυτα που προσφερε με βαση τον ανταγωνισμο για την τιμη του).

Δημοσ.

Tρεξε 3-4 antutu απανοτα να δουμε ποσο throwtling πεφτει!

Δεν με απασχολούν τα αποτελέσματα του Antutu η αλήθεια είναι...

Μπορεί να χρησιμεύουν στο να έχεις μια γενική εικόνα με το τι μπορεί να κάνει μια CPU/GPU, αλλά για κανένα λόγο δεν είναι κάτι στο οποίο μπορεί κάποιος να βασιστεί για να βγάλει σωστό ή μάπα ένα κινητό!

Είναι πολλές οι παράμετροι που μπορούν να βγάλουν διαφορετικά αποτελέσματα... παράμετροι που πίσω απο μια οθόνη δεν μπορείς να δεις!

Πρακτικά μιλώντας όμως... 2-3 games έχω μέσα... και συγκεκριμένα ένα απο τα πιο βαριά είναι το Mortal Combat X, στο οποίο όταν παίζω για κανένα μισάωρο... ναι το κινητό ζεσταίνετε και βλέπεις λίγο throttling...

Τι να λέει αυτό όμως? Πιο κινητό δεν ζεσταίνεται όταν τρέχεις games που ρίχνουν ιδιαίτερο βάρος στην CPU/GPU?

Και όσο για το throttling... το μόνο που δεν εμφανίζει throttling είναι αυτό το κινητό που δεν ζεσταίνεται, ή αυτό που έχει κλειδωμένη CPU/GPU αρκετά χαμηλά, έτσι ώστε να μην ζεσταίνεται!

Το throttling παρεμπιπτόντως εξαφανίζετε μέσα σε 2 λεπτά αν τυχών κλείσεις την οθόνη, μιας και η απαγωγή της θερμοκρασίας είναι εντυπωσιακά γρήγορη...

Αν δεν ηταν τοσο καλο το One Plus One προφανως και θα λεγαμε αλλα πραγματα.

Για καποιο περιεργο λογο και η μπαταρια του ειναι χειροτερη απο αυτη του One plus One αν και παραμενει στην ιδια αναλυση,και εξακολουθουν να εχουν αυτη την βλακεια με τα invites.

Κακο κινητο δεν ειναι σε καμια περιπτωση,απλα δεν ειναι οσο ανταγωνιστικο ηταν το One Plus One(κυριως για αυτα που προσφερε με βαση τον ανταγωνισμο για την τιμη του).

Αν έχεις ήδη OnePlus One... δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ λόγο να πας στο 2...

Αν δεν έχεις όμως... έχεις ΠΟΛΛΟΥΣ λόγους να πας σε OnePlus (είτε μιλάμε για το 1, είτε για το 2)

Όσον αφορά την κατανάλωση... μου βγάζει 2,5 μέρες με Wifi μονίμως ανοιχτό και data να πηγαινοέρχονται συνεχώς... αλλά σίγουρα μπορεί να βγάλει παραπάνω, όταν με το καλό στρώσουν το Oxygen...

Είναι πρώιμο λειτουργικό και είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν προβλήματα!

Το κύριο θέμα είναι να διορθώνονται! Και απο την στιγμή που βγάζουν κάθε 3 και λίγο updates και σε κάθε ένα ΒΛΕΠΕΙΣ με τα μάτια σου ότι διορθώθηκε κάτι και δεν είναι απλά κάτι γενικό τύπου "we fix some software bugs blablabla..." τότε βλέπεις πως αξίζει να περιμένεις λίγο ακόμα...

Έτσι κι αλλιώς όλοι όσοι είναι τεχνολογικά καταρτισμένοι γνωρίζουν τι θα πει πρώιμο λογισμικό!

Και μάλιστα ειδικά όσον αφορά τα λειτουργικά συστήματα! Είτε μιλάμε για smartphones, είτε για PC, κτλ...

Η OnePlus ρίσκαρε με το Oxygen... αλλά αν συνεχίσει έτσι, τότε κάποια στιγμή θα το φτάσει ψηλά!

Το σύστημα των invites μπορεί να μην αρέσει ούτε σε μένα... αλλά πέρα του ότι τους βολεύει όσον αφορά την παραγωγή, διότι προχωράει ανάλογα με την ζήτηση και στην ουσία γλιτώνουν αρκετά περιττά έξοδα... είναι και ένα πολύ καλό marketing trick!

Επίσης κάποιοι θα πουν πως δεν έχει υποδοχή για sd... ΟΚ... είναι μείον... αλλά το έκαναν για έναν ΠΟΛΥ συγκεκριμένο λόγο.

Μια noname κάρτα μπορεί να βγάλει ένα κάρο προβλήματα στην ταχύτητα της συσκευής, στην ασφάλεια των δεδομένων, κτλ...

Και απο την στιγμή που προσωπικά δεν χρειάζομαι πάνω απο 60GB... τι να την κάνω την κάρτα?!

Στην τελική, αν θέλεις να έχεις όλη την ταινιοθήκη σου portable... OTG... stickάκι... και όλα καλά!

Και όσον αφορά τον χαρακτηρισμό flagship killer... όχι... δεν θα το έλεγα!

Η ανάλυση δεν με απασχολεί καθόλου... Είναι άψογη και έτσι όπως είναι, χωρίς να καταναλώνει περιττή επεξεργαστική ισχύ για pixels που ούτε καν τα βλέπει το μάτι σου...

NFC όμως...? IR...? Radio...? Πράγματα που πολλοί μπορεί να τα θεωρούν άχρηστα... αλλά όταν μιλάμε για flagship killer... δεν έχει τέτοια!

Ή συγκρίνουμε ίδιες συσκευές (που είναι full extra) ή όχι!

Εν κατακλείδι... είναι ένα φανταστικό κινητό... πολύ όμορφο... πολύ στιβαρό σαν κατασκευή... και πολύ... μα πολύ γρήγορο, ακόμη και σε αυτό το πρώιμο στάδιο του λειτουργικού!

Αξίζει να το πάρει κάποιος... ΕΚΤΟΣ και αν έχει OnePlus Οne ήδη, ή κάτι άλλο αντίστοιχο σε αυτά τα επίπεδα, π.χ. σε Xiaomi, κτλ...

Δημοσ.

Το Radio παντως απο τον περισσοτερο κοσμο εχει φαει ακυρο ουτως ή αλλως,ασε που σε χωρες με σοβαρο Internet εχεις Internet radio ουτως ή αλλως που ειναι καλυτερο. Το εχω ξαναπει τι να το κανω πχ αν το κινητο μου δεν εχει ενσωματομενο δεκτη radio οταν χρησιμοποιω πχ πολυ το metro ή οταν πλεον οι γνωστοι ραδιοφωνικοι σταθμοι ειναι τιγκα στις διαφημισεις???

Για αυτους δε που θελουν το radio για ενημερωση και αθλητικα και παλι απο το Διαδικτυο εχεις και περισσοτερη αλλα και πιο πληρη ενημερωση. Και στα αυτοκινητα καποτε ειχαμε standar τα ραδιοφωνα αλλα με τα χρονια φτασαμε να απολαμβανουμε απειρη μουσικη μεσω Usb sticks. 

Δημοσ.

Υ.Γ.

Ρωτήστε ότι θέλετε...

Υπάρχει ακόμα το invite?

Δημοσ.

Το Radio παντως απο τον περισσοτερο κοσμο εχει φαει ακυρο ουτως ή αλλως,ασε που σε χωρες με σοβαρο Internet εχεις Internet radio ουτως ή αλλως που ειναι καλυτερο. Το εχω ξαναπει τι να το κανω πχ αν το κινητο μου δεν εχει ενσωματομενο δεκτη radio οταν χρησιμοποιω πχ πολυ το metro ή οταν πλεον οι γνωστοι ραδιοφωνικοι σταθμοι ειναι τιγκα στις διαφημισεις???

Για αυτους δε που θελουν το radio για ενημερωση και αθλητικα και παλι απο το Διαδικτυο εχεις και περισσοτερη αλλα και πιο πληρη ενημερωση. Και στα αυτοκινητα καποτε ειχαμε standar τα ραδιοφωνα αλλα με τα χρονια φτασαμε να απολαμβανουμε απειρη μουσικη μεσω Usb sticks. 

Στην ουσία, στην παρούσα περίοδο και ιδίως στην Ελλάδα... και το NFC είναι περιττό!

Ίσως ακόμη και το IR...!

Στο Galaxy Tab Pro έχω IR και τις έχω δουλέψει μόνο 3-4 φορές!

Το μόνο καλό που θα είχε το NFC, είναι φόρτιση χωρίς κούμπωμα/ξεκούμπωμα το καλώδιο!

Και οκ... θα ήταν cool δε λέω... αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό!

Απλά ο ιδιαίτερος αυτός χαρακτηρισμός "flagship killer" αφορά μια πολύ ιδιαίτερη κατηγορία συσκευών!

Και η κατηγορία αυτή... είναι full extra με τα πάντα όλα...

Άρα, για μένα, το OP2 δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία γιατί πολύ απλά δεν έχει τα "πάντα όλα"!

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν σπέρνει σαν συσκευή...! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...