d1versify Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αποκλειεται ξερω αλλα ας το δοκιμάσω Το αγοράζω κιολας
2.1Ohm Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 και πες πηρες το invite με τα Capital Controls πως θα το τσιμπησεις? 1
d1versify Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 μου φαινεται γινεται να παραγγειλω απτο site τους
2.1Ohm Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Απο οσο προσπαθησα να κανω εγω αγορες μονο μεσο paypal γινοταν κ αυτο σε μερικα site(στο banggood πχ) και στο ebay μεσο paypal balance μονο!Εχω επιχειριση και με χρεωστικη κ πιστοτικη Πειραιως και τπτ και στα 2 ακυρο εφαγα!
billias07 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Κανένα invitation διαθέσιμο υπάρχει παιδιά?
2.1Ohm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δες στς αγγελιες δωρεαν πολυ δυσκολα θα βρεις!
billias07 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Συνήθως δωρεάν δινονται οι προσκλήσεις. Άσε που είδα και Χ.Ε μπας και πουλάει κάποιος τη συσκευή σφραγισμένη και όλοι την πουλάνε παρά πολύ πιο ακριβά από ότι να το αγοράσεις με προσκληση
2.1Ohm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Αφού δινονται δωρεάν άντε βρες εσύ δωρεάν τότε!! Ότι δινονται δωρεάν από την εταιρία δινονται το θέμα είναι ότι εσύ δν μπορείς να τις βρεις οποτε θα την αγορασεις! Κ υπάρχουν και με 400 -450 που είναι ίδια τιμή γτ μν ξεχνάς 10-20 ευρο θα πάρεις την προσκηση και αλλα 20-30 μεταφορικά! Εγώ λέω παρτο από κινα πιο φθηνά όχι πρόσκληση !
billias07 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Διαφέρει σε τίποτα η συσκευή αν την αγοράσω από pandawill?
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δεν μπορω να καταλαβω ομως για ποιο λογο να μπλεκει καποιος με One Plus τωρα που το G4 επεσε κατω απο τα 400 ευρω....
2.1Ohm Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δεν μπορω να καταλαβω ομως για ποιο λογο να μπλεκει καποιος με One Plus τωρα που το G4 επεσε κατω απο τα 400 ευρω.... Εμφανιση software ταχυτητα fingerprint sensor! και εγω one plus θα επερνα αν ειχα την ευκαιρια και ημουν αναμεσα σε αυτα τα 2! Διαφέρει σε τίποτα η συσκευή αν την αγοράσω από pandawill? Εχει την Κινεζικη ρομ !(googlare chinese vs international rom και θα καταλαβεις) Και εχει 1 χρονο εγγυηση αντι για 2! Αλλα γλιτωνεις αρκετα λεφτα και η ρομ αλλαζει πανευκολα!
billias07 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Στα FAQ αναφέρει ότι είναι ιnternational η rom
newsformobiles Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εμφανιση software ταχυτητα fingerprint sensor! και εγω one plus θα επερνα αν ειχα την ευκαιρια και ημουν αναμεσα σε αυτα τα 2! Εχει την Κινεζικη ρομ !(googlare chinese vs international rom και θα καταλαβεις) Και εχει 1 χρονο εγγυηση αντι για 2! Αλλα γλιτωνεις αρκετα λεφτα και η ρομ αλλαζει πανευκολα! Εάν πας στο kimovil και γράψεις στο πλαίσιο αναζήτησεις oneplus και περιμενεις, σου δείχνει επιλογές που τελειώνουν σε CN & EU. Εννοείται διαλέγεις eu και έχεις διεθνή έκδοση. Απλώς ακόμα δεν ειναι ενημερωμένο μ'ολα τα μαγαζιά.
billias07 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εάν πας στο kimovil και γράψεις στο πλαίσιο αναζήτησεις oneplus και περιμενεις, σου δείχνει επιλογές που τελειώνουν σε CN & EU. Εννοείται διαλέγεις eu και έχεις διεθνή έκδοση. Απλώς ακόμα δεν ειναι ενημερωμένο μ'ολα τα μαγαζιά.Πολύ ενδιαδερον το site αυτό. ΔΕΝ ΤΟ ήξερα. Γνωρίζεις κάτι σχετικά με κάποιες versions του κινητού (Διαβασα κάπου για Ά2001,Α2002 και Ά2003)?
Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εμφανιση software ταχυτητα fingerprint sensor! και εγω one plus θα επερνα αν ειχα την ευκαιρια και ημουν αναμεσα σε αυτα τα 2! Εχει την Κινεζικη ρομ !(googlare chinese vs international rom και θα καταλαβεις) Και εχει 1 χρονο εγγυηση αντι για 2! Αλλα γλιτωνεις αρκετα λεφτα και η ρομ αλλαζει πανευκολα! Σοβαροι λογοι για να μπλεξεις με εξωτερικο δηλαδη.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα