thermo-sifounas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Στο i phone μου οχι μονο δεν μπορω να αγορασω apps με την χρεωστικη μου αλλα δεν με αφηνει να κατεβασω ουτε free apps. Ειναι λογικο αυτο;
flyer Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Είναι λογικό λόγω των capital controls. Για τις δωρεάν εφαρμογές δες αν εχεις ενεργοποιημένο το family sharing. Για τις υπολοιπες εφαρμογές μπορείς να χρησιμοποιήσεις itunes gift card.
georgeadams Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Είχες χρησιμοποιήσει το App Store πριν τα Capital Controls?
barbar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Απο το προφιλ σου στην επιλογη καρτας βαλε no card και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και εβγαλα την καρτα.</p>
SaFiS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πως γίνεται και αγοράζω κανονικά με την κάρτα αναλήψεως (ΠΕΙΡΑΙΩΣ VISA) που έχω δεμένη με το Apple ID?? Για το θέμα με τα updates σε free εφαρμογές, έχεις κάποια κολλημένη συναλλαγή γι' αυτό και δεν σε αφήνει.Βάλε μια iTunes Gift Card και θα στρώσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα