toketog Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα στην παρέα! Ποια καλή και οικονομική σχετικά ψύκτρα μου προτείνεται για ενα καλό Overclock στον AMD FX-8320 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
`wearhint` Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 η hyper 212 evo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toketog Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Επειδή την συγκεκριμμένη δεν την έχει το eshop, υπάρχει κάποια άλλη επιλογή που να έχει το eshop ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmakos91 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα στην παρέα! Ποια καλή και οικονομική σχετικά ψύκτρα μου προτείνεται για ενα καλό Overclock στον AMD FX-8320 ? Κάποια απο την Noctua (Noctua NH-D14 ή D15) θα σου δωσουν την καλυτερη αποδοση,στην θεση σου θα εμενα οπως ειμαι με την ψυκτρα του επεξεργαστη και οταν θα εβρισκα μια πολυ καλη προσφορα για AIO cooler θα την αρπαζα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Επειδή την συγκεκριμμένη δεν την έχει το eshop, υπάρχει κάποια άλλη επιλογή που να έχει το eshop ? raijintek ereboss αν χωράει στο κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 το κουτί που λεει να πάρει ο φίλος είναι το agos. η σύνθεση δεν εχει γίνει ακόμη αλλά εδώ μπορεις να δεις τι σκέφτεται να αγοράσει http://www.insomnia.gr/topic/580061-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-pc-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7/page-4. Τιμή από ότι καταλαβαίνω 50 ευρώ ταβάνι. την ereboss πρότεινα και εγώ, δε κοίταξα όμως αν εχει θέμα με τον χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toketog Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 οχι βρε παιδιά, αυτο της bitfenix ελεγα να παρω (ποιος μου προτεινε το agos και δεν θυμαμαι; ) http://www.e-shop.gr/case-bitfenix-comrade-midi-tower-black-window-p-PER.813113 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rayven Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 raijintek ereboss αν χωράει στο κουτί. Εχω την Themis σε εναν X6 1055t. Πολυ ικανοποιημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 το είχα βάλει και εγώ μαζί με το bitfenix . και μετά στην σύνθεση με τον i7 πάλι το agos είναι. Πάντως το συνολικό ποσό το είχα υπολογίσει με το agos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toketog Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 το είχα βάλει και εγώ μαζί με το bitfenix . και μετά στην σύνθεση με τον i7 πάλι το agos είναι. Πάντως το συνολικό ποσό το είχα υπολογίσει με το agos. ουτε που το θυμαμαι εσείς πιο προτείνετε; απλα εμένα μ'αρεσει το bitfenix γιατι έχει το τζαμάκι και καλύτερο design κατ'εμε. Αλλα απο εκεί και πέρα όποιο είναι καλύτερο και χωράει και την ψύκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Και αυτή είναι καλή στα 40-50€ http://www.skroutz.gr/s/5282970/Cryorig-H5-Universal.html αν χωράει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα