gamerz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θέλω να βάλω ανεμιστήρες μπροστά στο κουτί το οποίο παίρνει δύο 140 η τρεις 120 τι είναι καλύτερο να επιλέξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trujillo2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ποιο κουτι εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamerz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Corsair 780t. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 2*140. Λιγότερος θόρυβος, μεγαλύτερη ροή αέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamerz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Οκ οπότε θα βάλω μπροστά δύο 140 στο κάτω μέρος παίρνει δύο 120 αξίζει να βάλω και αν ναι πως να βάζει η να βγάζει αερα? Πάνω θα βάλω τέσσερις σε push pull και πίσω έναν 140. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αν δεν έχεις κάνει OC ή γενικά δεν ανεβαίνει πολύ η θερμοκρασία, γνώμη μου είναι μην βάζεις παραπάνω από όσα χρειάζεσαι. Τσάμπα θόρυβος είναι και χρήμα. Αν αυτά δεν σε πειράζουν, η καλύτερη λύση είναι: Μπροστά βάζουν, κάτω βάζουν, πίσω και πάνω βγάζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamerz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Έγινε φίλε μου έτσι θα τους βάλω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα