DTsuras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Εγω το τερματησα τουλαχιστον 3 φορες για να διαλεξω αλλες επιλογες. και αλλες τοσες για να βαζεψω τα collectables(1 PT για the twins clues/ 1PT για The mystery man κλτ. Ααα. και αλλες 2 με αδελφο + 1 με φιλο. Το ελιωσα που λεμε.. Και ειναι σχετικα μικρο, γιαυτο βγαινει και ευκολα. 2
Spartan117 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Καλά το Until Dawn με παρέα για χαβαλέ βγαίνει πολύ άνετα όντως. 1
Fotis13 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Καλά το Until Dawn με παρέα για χαβαλέ βγαίνει πολύ άνετα όντως. Νομιζω ειναι καλυτερο σαν εμπειρια να το ζησεις μονος με σβηστα φωτα και με καλη ποιοτητα ηχου γιατι το δυνατο του σημειο ειναι η ατμοσφαιρα . 2
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδια. Το νοικιασα κι εγω το σα/κο και το τερματισα πρωτη φορα σε 50αρα τηλεοραση,home cinema και με σβηστα φωτα! Κοντεψα να παω απο καρδια σε καποιες σκηνες! Μ'αρεσε τοσο που το ψαχνω για αγορα! Πολυ ωραιο παιχνιδι τρομου! 4
petrox21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Κι εγω το τερματισα χτες, και μου αρεσε παρα πολυ! Με 2+1 επιζωντες βγηκα την πρωτη φορα αλλα μη κανω σποιλερς. Απο γραφικα και ιστορια το βρηκα εξαιρετικο! Θα πω και για gameplay κι ας κινδυνευω να με κρεμασουν οι real gamers, το ομολογω δεν ειμαι τετοιος, για εμενα αυτο το gameplay του interactive movie ειναι ιδανικο, γιατι θελω να περασω καλα κι οχι να σκοτιζομαι τρομερα και κυριως οχι να πρεπει να σημαδευω και να πυροβολω ολη την ωρα. Το μονο κακο, και βασικα παρα πολυ κακο κατα τη γνωμη μου ειναι το πανηλιθιο συστημα save που εχει. Καταλαβαινω και ειμαι μεσα στο να γινεται το πρωτο playthrough χωρις να μπορεις να αλλαξεις τιποτα απο τις επιλογες σου ωστε να συνεχιζουν τα πραγματα οπως τα εκανες χωρις να ξερεις τις συνεπειες ή αν δεν προλαβες ολες τις ταχυτητες. Ομως ειναι τραγικο αφου το τερματισες εστω να μη μπορεις μετα να εχεις ξεχωριστα saves, ειτε με δευτερο απο την αρχη, ειτε ξεκινωντας απο καποιο ενδιαμεσο σημειο και να εχεις καποιο αλλο save. Εγω συγκεκριμενα ξαναξεκινησα απο το 3ο κεφαλαιο για να διορθωσω 1-2 λαθη μου, αλλα εκανα καποιο αλλο λαθος, ημουν μετα αναγκασμενος να το τερματισω με το νεο λαθος, και οταν το τερματησα αν θελω να ξαναπαιξω απο εκει δε μπορω, αφου εχει κρατησει το save του 1ου playthrough! Δηλαδη ξαναξεκινα απο το 3ο και ξανα παλι και ευχησου μη κανεις λαθος γιατι μετα πρεπει να ξαναξεκινησεις παλι απο εκει! Τα μονα που μενουν ανεπαφα ειναι τα collectibles και αυτα αν δε κανεις εντελως new game.. Πολυ ασχημο γιατι δε μπορεις να κανεις skip κανενα cutscene επιπλεον ωστε να το τρεξεις.. Οποτε αυτη η επιλογη δε μου αρεσε καθολου, αφου δε θελω να το ξαναπαιξω ολοκληρο πανω απο 2 φορες, οποτε λεω αντιο και στα περισσοτερα trophies.. 3
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ναι στο save συμφωνο κι εγω.Οντως ειναι τρομερα σπαστικο!
petrox21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τι αλλα παιχνιδια εχετε να προτεινετε σε αυτο το υφος? Κι οταν λεω αυτο το υφος εννοω με τετοιο gameplay κι ωραια ιστορια οχι απαραιτητα horror, ειτε απο την αλλη horror αλλα οχι απαραιτητα με το ιδιο gameplay-αλλα σε καμια περιπτωση με δυσκολο χειρισμο και shooter.. ΥΓ: Περι της Telltale γνωριζω, εχω ηδη τερματισει το Game of Thrones..
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Heavy Rain Beyond: Two Souls Life is Strange Back to the Future: The Game Δεν μου ερχεται καποιο αλλο στο μυαλο αυτη τη στιγμη. 1
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Γιατι,υπαρχει καποιο αλλο παιχνιδι με τετοιου ειδους gameplay για το ps4 που να μην ειναι της telltale?
Leon Scott Kennedy Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Heavy Rain Beyond: Two Souls Life is Strange Back to the Future: The Game Δεν μου ερχεται καποιο αλλο στο μυαλο αυτη τη στιγμη. Όλα της telltale. Γιατι,υπαρχει καποιο αλλο παιχνιδι με τετοιου ειδους gameplay για το ps4 που να μην ειναι της telltale? marios_geo με μπερδεψες και μ'αρεσει που τωρα το παρατηρησα! Μα δεν ειναι ολα της telltale αυτα που προτεινα παραπανω.
gorath Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά, όσοι γνωρίζετε, η extended edition, τι extra περιλαμβάνει?
kjtzemis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Τι αλλα παιχνιδια εχετε να προτεινετε σε αυτο το υφος? Κι οταν λεω αυτο το υφος εννοω με τετοιο gameplay κι ωραια ιστορια οχι απαραιτητα horror, ειτε απο την αλλη horror αλλα οχι απαραιτητα με το ιδιο gameplay-αλλα σε καμια περιπτωση με δυσκολο χειρισμο και shooter.. ΥΓ: Περι της Telltale γνωριζω, εχω ηδη τερματισει το Game of Thrones.. Σου τα ειπα και το παιδι σε παραπανω ποστ.... Εγω θα σταθω σε 2 τιτλους απο οσους ειπε δλδ Heavy Rain και Beyond two souls και ιδιαιτερα στο heavy rain. Και τα δυο παιγμενα στο ps3 (καποιια στιγμη θεωρω must αγορα την remstered εκδοση στο ps4), μου αρεσαν και τα δυο παρα πολυ αλλα το heavy rain το Λ Α Τ Ρ Ε Ψ Α σιγουρα ο αγαπημενος μου τιτλος στο ps3 και σου δινει και εναν σκασμο απο endings για να εχεις να ασχολεισαι μαζι του για ποσο καιρο (ξεπερνανε τα 20 διαφορετικα endings αλλα δεν θυμαμαι ακριβος τον αριθμο), το ιδιο και το beyond και αυτο με πολλα endings αλλα σαφως λιγοτερα απο το heavy rain. Αν δεν το εχεις παιξει (heavy rain) πραγματικα σε θεωρω τυχερο, γιατι θα ηθελα πολυ να μπορουσα να ξανα νιωσω το ολο πραγμα απο την αρχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα