Προς το περιεχόμενο

Until Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωκράτη, υπο άλλες συνθήκες θα διαφωνούσα καθέτως με τα bolded καθώς υπάρχουν αρκετά παιχνίδια "μηκρού μήκους" αλλά με τοση επαναπαιξιμότητα (Αγγλιστί: "replay value" :-D ) που όχι μονο αξίζουν αδερφέ την 50-αρα αλλά...πολύ παραπάνω, παραδείγματα : Βayonetta, Metal Gear Rising, τα Devil May Cry-ια, (αν και συνήθως ξεπερνάνε τις 8 ωρίτσες αυτά), τα Outrun (ναι, τα sequel που βγηκανε σε Χbox/Χ360), Μario κτλπ κτλπ, κοινώς, ενα game δεν είναι ανάγκη να προσφέρει 60-200 ώρες παιχνιδιού ωσαν αυτά της Bethesda π.χ αρκεί να μην είναι φάση "μπαμ και κάτω".

Τώρα, τίτλοι που ακουν στο ονομα Heavy Rain, Until Dawn, The order κτλπ οπου βασίζονται καθαρά και μόνο στην ιστορία/ατμόσφαιρα με το replay value να πιάνει πάτο...συμφωνώ προσωπικά μαζί σου.

Δεν λέω οτι θα έπρεπε να πωλούνται στα 15€ καθώς έχει πέσει ΠΟΛΥ δουλειά πίσω απο αυτά (τα γραφικά στο The order πχ...) αλλά...παιχνίδια "μπαμ και κάτω" που είπα και πιο πάνω και προτιμότερο θα ηταν ίσως ή να αγοραστούν σε (πολύ) μειωμένη τιμή, ή να ενοικιαστούν καθώς και περιεχόμενο πολύ δεν διαθέτουν, και αυτα που ειναι να δεις μπορείς να τα δεις ολα σε σύντομο χρόνο/1 συντομη ενοικίαση.

Το Until ακομα δεν το έχω παιξει γιατι...δεν το έχουν φέρει ακόμα στο ΒίΝτεοΚλάμπ, δεν περιμένω κατι το εκπληκτικό παρα μονο ενα σύντομο, διασκεδαστικό interactive movie οπως αλλοι κύριοι έχουν αναφέρει πιο πάνω. :P

Αυτο,αυτα τα παιχνιδια θα τα παιξεις μια φορα.Εγω δεν εχω ορεξη να το ξαναπαιξω,το να   ξαναπαιξω ενα παιχψνιδι απλα για να δω καποιος να πεθαινουν κανοντας το ιδιο πραγμα εε δεν λεει.Το heavy rain ηταν παιχνιδαρα και πολυ μεγαλυτερο[πρεπει να μου ειχε παρει 15 ωρες],

Σαν παιχνιδι ειναι ποιλυ καλο,interactive movie ,με ωραιο στορυ απλα προς το τελος ειχε γινει πολυ πολυ κλισε και προβλεπψιμο και βαρετο.Μεχρι τις 6 ωρες δεν ξεκολλαγα απο την οθονη,Αλλα πολυ μικρο.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Heavy Rain ήταν αριστούργημα. Σκέφτομαι να το αρχίσω ξανά. 

Το Until Dawn το τελείωσα πριν λίγο. Φοβερό παιχνίδι.

Οι Αμερικάνικες ταινίες τρόμου με πιτσιρικάδες σε εξοχικά είναι το καλύτερο μου. Πόσο μάλλον σε παιχνίδι!

Είδα όλα τα Bonus, το πως φτιάχτηκε, συνεντεύξεις, κλπ. Δύο μερούλες 4€ και όλα κομπλέ. 
Προτιμώ μικρά σε διάρκεια παιχνίδια, παρά χαοτικό Grinding και κάψιμο.

Από τους πολύ καλούς και δυνατούς τίτλους!

Οι τιμές των παιχνιδιών είναι αστείες, το έχουμε πει...

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οκ. Real talk. Δε λέω. Ωραία ταινία. Και ακόμα και στις 2μιση φορές που το έπαιξα για το platinum το storyline είχε ενδιαφέρον και ανατροπές.

Αλλα παιχνίδι; Πραγματικά δεν έχει ούτε μια ώρα "καθαρού" gameplay  (αν μπορείς να χαρακτηρίσεις τα QTE και το να αφήνεις το χειριστήριο κάτω gameplay) το οποίο φτάνει τόσο απο το ρυθμό σαλογκαριού που πάνε οι χαρακτήρες. Ακόμα και με αυτή τη στατικότητα καταφέρνει να παίζει κάτω απο τα 20 fps όταν δε συμβαίνει τίποτα στην οθόνη. Δε θα έπρεπε τέτοια πράγματα να χαρακτηρίζονται παιχνίδια. Πόσο μάλλον να θεωρούνται τόσο must. 

• Like 3
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ενοικίασα χτες αλλά γύρισα σπίτι αργά το βράδυ και έπρεπε να κατεβάσει 11.5GB update(Γιατί τόσο μεγάλο ; ), οπότε έπεσα για ύπνο και θα παίξω σήμερα.

Δημοσ.

Το ενοικίασα χτες αλλά γύρισα σπίτι αργά το βράδυ και έπρεπε να κατεβάσει 11.5GB update(Γιατί τόσο μεγάλο ; ), οπότε έπεσα για ύπνο και θα παίξω σήμερα.

Μακάρι να ξέραμε, κάτι είχανε βάλει στο Halloween και έμεινε ένα τεράστιο patch στο game. Όλα τα αλλα ήταν 50-100mb

• Like 2
Δημοσ.

Το game  ειναι επος ,και εγω το νοικιασα  και το τερματισα μια φορα .Φοβερη και πρωτογνωρη εμπειρια για μενα δεν ειχα παιξει κατι αντιστοιχο ακομα και ταινια να εβγαινε θα ηταν αριστη ,τοσο καλοφτιαγμενο ειναι .

Και επειδη μου αρεσε τοσο πολυ το ειδος προπαραγγειλα  το  combo του heavy rain &beyond two souls  που βγαινουν σε  πολυ καλη τιμη .

• Like 4
Δημοσ.

Θα γράψω και 'γω τις εντυπώσεις μου σήμερα που θα το παίξω, interactive movie είναι ουσιαστικά απ' ότι έχω καταλάβει, όσοι γουστάρουν τέτοιες ταινίες θα τους αρέσει και το παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Το game  ειναι επος ,και εγω το νοικιασα  και το τερματισα μια φορα .Φοβερη και πρωτογνωρη εμπειρια για μενα δεν ειχα παιξει κατι αντιστοιχο ακομα και ταινια να εβγαινε θα ηταν αριστη ,τοσο καλοφτιαγμενο ειναι .

Και επειδη μου αρεσε τοσο πολυ το ειδος προπαραγγειλα  το  combo του heavy rain &beyond two souls  που βγαινουν σε  πολυ καλη τιμη .

Έκανες πάρα πολύ καλά!

Νομίζω ότι θα σου αρέσει παραπάνω το Heavy Rain. Και το Beyond είναι φοβερό!

Αστέρια παιχνίδια!

Θα μπορούσα να λιώνω μερόνυχτα με τέτοια Games!

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω προχωρήσει αρκετά και μάλλον είμαι κοντά στο τέλος, δεν έχω ξετρελαθεί προσωπικά με το παιχνίδι. Ξεκινάω με τα γραφικά που είναι πολύ εντυπωσιακά, έχει τους καλύτερους χαρακτήρες που έχω δει σε παιχνίδι, οι υφές στα ρούχα τους είναι τρομερές. Τα facial animations είναι μέτρια όμως και δεν συμβαδίζουν με την ποιότητα των υφών(Το balance μεταξύ υφών/facial animations στο Uncharted 4 ας πούμε είναι πολύ καλύτερο). Οι φωτισμοί και οι σκιές είναι επίσης πάρα πολύ καλοί, γενικά το παιχνίδι δείχνει τα όρια των δυνατοτήτων του Ps4 θα έλεγα. Το frame-rate είναι στον πάτο, δεν είναι πολύ ενοχλητικό γιατί το παιχνίδι είναι τίγκα στα cinematics, όπως και να 'χει όμως ευχαριστιέσαι πιο πολύ το αποτέλεσμα που βλέπεις αν έχει έστω σταθερό 30άρι αλλά όπως είπα επειδή πρόκειται για interactive movie, push-αραν όσο άντεχε το Ps4(Ή έστω όσο μπορούσε να push-άρει το συγκεκριμένο studio με βάση το HW του Ps4). Πάμε στον χειρισμό τώρα που τον θεωρώ πολύ κακό, αυτό το νωχελικό και σπαστικό movement πρέπει να προσπάθησαν πολύ για να το πετύχουν. Για μένα με τέτοιο χειρισμό, ευτυχώς πρόκειται για interactive movie και δεν σ' αφήνει να παίξεις πολύ. Γενικά είναι σαν horror ταινία που όμως μπορείς να επηρεάσεις τις εξελίξεις με τις επιλογές σου. Έχει γίνει καλή δουλειά στους χαρακτήρες και αυτό δίνει αρκετούς πόντους σε ένα τέτοιο παιχνίδι, σίγουρα μιλάμε για έναν καλό τίτλο, και σίγουρα όσοι γουστάρουν τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να το τιμήσουν με ενοικίαση πάντα μιας και δεν θεωρώ ότι αξίζει αγορά το συγκεκριμένο εκτός και αν κάποιος έχει σκοπό να το παίξει πάνω από μία φορά και κάθε φορά να κάνει διαφορετικές επιλογές.

Δημοσ.

Το στιβαρο control μου αρεσε εμενα, μου εδινε μια ωραια αισθηση στο παιχνιδι. Το εκτιμουσα περισσοτερο οταν πατουσα το L1(Run) και αμεσως εχανα αυτη την ωραια ασθηση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καθολου δυσκολο. Το τερματισα 6-7 φορες τουλαχιστον.

Ουτε καν 2 playthrough δεν χρειαζονται για platinum πραγμα που οντως κανει εντυπωση αρα οι 6-7φορες που λες ναι ειναι κατι το απιστευτο http://www.playstationtrophies.org/forum/until-dawn/273495-until-dawn-trophy-guide-roadmap.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...