Προς το περιεχόμενο

Until Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, χρειάζονταν κάποιους μήνες optimization αλλα ευτυχώς δεν χαλάει την εμπειρία λόγο του είδους του παιχνιδιού. Πάντως για την SupermassiveG αυτό που πετύχανε στο Until Dawn με το budget που τους δόθηκε είναι πολύ εντυπωσιακό.

Πιστεύω έχει με διαφορα τα καλύτερα μοντέλα χαρακτήρων που έχουμε δει σε real-time γραφικά:

untildawn_20150908060umub7.jpg

untildawn_20150908101hsuvd.jpg

16js0q.png

2p4sah.png

• Like 3
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστεύω θέμα optimization είναι και όχι κατέβασμα γραφικών απαραίτητα. Υπάρχουν φάσεις που δεν κάνει render κάτι υπερβολικά βαρύ αλλα τρώει βούτες το framerate. Αλλα κατανοητό είναι μιας και η SuperM είναι σχετικά καινούργια στο παιχνίδι των γραφικών και το Ps4 γενικά. Αλλα και πάλι εμενα δεν με ενόχλησε στο 99% του παιχνιδιού και καταλαβαίνω αρκετά εύκολα frame drops.

Δημοσ.

Στο τέλος θα μας δίνουν εικόνες μόνο που θα τρέχουν με 2fps και θα λέμε δε πειράζει επειδή είναι πανέμορφες οι εικόνες. Εδώ τη γλυτωνουν οι τύποι λόγο της φύσης του παιχνιδιού αλλά όπως και να έχει είναι ξεφτιλα εν έτη 2015 να βλέπουμε 24 fps σε παιχνίδια.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ακούγεται psycho ,το τελειωσα και σε πολλές σκηνές μου έβγαζε γελιο από τα κλισέ .Kορυφαία δουλειά στα ανιματιον αλλά δεν συγκινεί όπως τα heavy rain και το 2 souls.

Δημοσ.

Και γ@μ@ τα dead on review  :-D . Για να δεις ολα τα path  2-3  playthrough σιγουρα βγαζει αλλα μετα αρχιζει να κάνει κοιλιά . Η πλακα ειναι οτι τους εσωσα ολους με την 2η στο 1ο run ειχα την εντυπωση οτι ο after credits δεν σωζεται καθως καποια κομματια του σεναριου ειναι fixed. 

Δημοσ.

Το τερματισα και εγω, εχασα μερικους απο χαζομαρα αλλα οκ το υπολοιπο το ειδα youtube γιατι δεν ειχα ορεξη για δευτερο playthrough στα καπακια, καλο ηταν το διασκεδασα αρκετα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διασκεδαστικο ,πανεμορφα γραφικα ,περισσοτερο σαν interactive movie.Στο Τελος ηταν λιγο βαρετο για τα γουστα μου.Το θεμα ειναι οτι ηταν τραγικα μικρο ρε παιδια,δηλαδη ειναι τραγικο να ζητανε 50ευρα για 8 ωρες παιχνιδιου[τοσο μου πηρε πρωτο playthrough και μου πεθαναν μονο 2].Ναμε καλα το πηρα πρεφα και το αγορασα σαν acount 20 ευρω.Νοικιαστε το,οχι αγορα εκτοςκ αι να το θελετε για συλλογη.

7/10

• Like 2
Δημοσ.

Είναι ακριβώς ότι μου αρέσει σε παιχνίδι!
Δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται. Νόμιζα πως είχε να κάνει με ζόμπι, κλπ. Όταν άρχισε, σκέφτηκα, "μακάρι να είναι σαν το Beyond Two Souls και Heavy Rain" και πράγματι έτσι ήταν.

Καταπληκτικό.

Απορώ πως γίνεται δεν συζητιέται ένα τέτοιο παιχνίδι. Το Metal Gear το παράτησα πάντως. Βαρέθηκα τη ζωή μου.

Δημοσ.

Διασκεδαστικο ,πανεμορφα γραφικα ,περισσοτερο σαν interactive movie.Στο Τελος ηταν λιγο βαρετο για τα γουστα μου.Το θεμα ειναι οτι ηταν τραγικα μικρο ρε παιδια,δηλαδη ειναι τραγικο να ζητανε 50ευρα για 8 ωρες παιχνιδιου[τοσο μου πηρε πρωτο playthrough και μου πεθαναν μονο 2].Ναμε καλα το πηρα πρεφα και το αγορασα σαν acount 20 ευρω.Νοικιαστε το,οχι αγορα εκτοςκ αι να το θελετε για συλλογη.

7/10

Σωκράτη, υπο άλλες συνθήκες θα διαφωνούσα καθέτως με τα bolded καθώς υπάρχουν αρκετά παιχνίδια "μηκρού μήκους" αλλά με τοση επαναπαιξιμότητα (Αγγλιστί: "replay value" :-D ) που όχι μονο αξίζουν αδερφέ την 50-αρα αλλά...πολύ παραπάνω, παραδείγματα : Βayonetta, Metal Gear Rising, τα Devil May Cry-ια, (αν και συνήθως ξεπερνάνε τις 8 ωρίτσες αυτά), τα Outrun (ναι, τα sequel που βγηκανε σε Χbox/Χ360), Μario κτλπ κτλπ, κοινώς, ενα game δεν είναι ανάγκη να προσφέρει 60-200 ώρες παιχνιδιού ωσαν αυτά της Bethesda π.χ αρκεί να μην είναι φάση "μπαμ και κάτω".

Τώρα, τίτλοι που ακουν στο ονομα Heavy Rain, Until Dawn, The order κτλπ οπου βασίζονται καθαρά και μόνο στην ιστορία/ατμόσφαιρα με το replay value να πιάνει πάτο...συμφωνώ προσωπικά μαζί σου.

Δεν λέω οτι θα έπρεπε να πωλούνται στα 15€ καθώς έχει πέσει ΠΟΛΥ δουλειά πίσω απο αυτά (τα γραφικά στο The order πχ...) αλλά...παιχνίδια "μπαμ και κάτω" που είπα και πιο πάνω και προτιμότερο θα ηταν ίσως ή να αγοραστούν σε (πολύ) μειωμένη τιμή, ή να ενοικιαστούν καθώς και περιεχόμενο πολύ δεν διαθέτουν, και αυτα που ειναι να δεις μπορείς να τα δεις ολα σε σύντομο χρόνο/1 συντομη ενοικίαση.

Το Until ακομα δεν το έχω παιξει γιατι...δεν το έχουν φέρει ακόμα στο ΒίΝτεοΚλάμπ, δεν περιμένω κατι το εκπληκτικό παρα μονο ενα σύντομο, διασκεδαστικό interactive movie οπως αλλοι κύριοι έχουν αναφέρει πιο πάνω. :P

Δημοσ.

red1, θα διαφωνήσω. Και μένα η αίσθηση που μου άφησε ήταν ότι όντως ήταν μικρό. 

Βέβαια, προσωπικά δε τρελάθηκα κιόλας. Αν συγκρίνω με το Heavy Rain, εκείνο μου άρεσε πολύ, πολύ περισσότερο. Beyond Two Souls δε κατάφερα να παίξω επειδή το PS3 έφυγε με YLOD.

Πάντως μεγάλο Replay Value δε νομίζω ότι έχει.

Γνώμη μου, έτσι; Απλά με το που το τελείωσα, και ενώ δε τους είχα σώσει όλους, έφυγε κατευθείαν επιστροφή στο βιντεοκλαμπ. Δε μου κίνησε το ενδιαφέρον για δεύτερο γύρο. Οκ, πέρασα ευχάριστα 7-8 ώρες ή όσο κράτησε, αλλά μέχρι εκεί.

Δεν είναι ακριβώς spoiler, αλλά καλού-κακού το έβαλα.

Δεν έπαιξα ξανά ούτε καν ξεχωριστά τα Chapters που σου δίνει στο τέλος την επιλογή να ξαναπαίξεις για να "αλλάξεις" την ιστορία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...