labrosviz Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Το παιχνίδι αξιζει...το επαιξα με την γυναικα μου μαζι...με παρεα ειναι οτι πρεπει...μακαρι να εβγαιναν και αλλα τετοια games....τα γραφικα του ειναι υπεροχα και το gameplay του ειναι πολυ καλό...μου αρεσε παρα πολυ.... επισης η διαρκεια του ειναι πολυ ικανοποιητικη...την πρωτη φορα για να φτασουμε στο τερμα μας πηρε 11 ωρες...αν λαβουμε υποψην οτι θα το ξαναπαιξεις για να δεις τι γινεται αν παρεις αλλες αποφασεις τοτε καταλαβαινουμε οτι η διαρκεια του αυξανεται κατα πολυ.. 2
n0iL21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 οΚ λοιπον 11 ωρες διαρκεια gameplay, λαθος μου
viper2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Θεωρητικά τους έσωσα όλους, απλά ο Josh γίνεται wendigo στο τέλος . Στα περισσοτερα endings ετςι ειναι. Τουτεστιν, οι devs δεν θελουν να τους σώσεις όλους για να αρμέξουν την αγελάδα... =]
Spartan117 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Κοίτα στο youtube μπορείς να βρείς playthrough με 5:30-8 ώρες. Σίγουρα υπάρχουν άτομα που θα το τερματίσουν πιο γρήγορα. Πάντως άμα θες να ψάξεις την ιστορία και να διαβάσεις τα clues που έχει το παιχνίδι (που είναι πολύ ωραία) σου παίρνει παραπάνω. Εγώ το πρώτο playthrough μου πήρε 10-11 ώρες και επειδή έχασα κάποια clues στο δεύτερο πάω ακόμα πιο λαου λαου. Ούτως η άλλως με τα capital control που βάλανε δεν μπορώ να αγοράσω το MGSV για το PC που θέλω οποτε μέχρι να φτιάξει η κατάσταση το UD θα με κρατήσει
n0iL21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Κοίτα στο youtube μπορείς να βρείς playthrough με 5:30-8 ώρες. Σίγουρα υπάρχουν άτομα που θα το τερματίσουν πιο γρήγορα. Πάντως άμα θες να ψάξεις την ιστορία και να διαβάσεις τα clues που έχει το παιχνίδι (που είναι πολύ ωραία) σου παίρνει παραπάνω. Εγώ το πρώτο playthrough μου πήρε 10-11 ώρες και επειδή έχασα κάποια clues στο δεύτερο πάω ακόμα πιο λαου λαου. Ούτως η άλλως με τα capital control που βάλανε δεν μπορώ να αγοράσω το MGSV για το PC που θέλω οποτε μέχρι να φτιάξει η κατάσταση το UD θα με κρατήσει Ετσι φιλος, στα walkthrough ειναι καμενοι, απο εκει ειχα βγαλλει το συμπερασμα και λεω 5 ωρες, τεσπα, αντε πως και πως το περιμενω να ειναι διαθεσιμο να το νοικιασω!!! Προτεινετε κανενα παρομοιο αλλο honnor game μαγκες;;
Spartan117 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το Soma βγαίνει τέλη Σεπτέμβρη που είναι από τα άτομα που κάνανε το Amnesia και φαίνεται ενδιαφέρον. Άλλο σαν το Until Dawn ακριβώς δεν έχω παίξει, ελπίζω να βγάλει κάτι άλλο παρόμοιο η Supermassive. 20 σχετικά spoiler free screenshot που έβγαλα: Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2015 από Spartan117
n0iL21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Σαν τον Until dawn φιλε, αυτα τα γραφικα! Κανενα, περιμενω πως και πως να ειναι διαθεσιμο να το νοικιασω.
Socratis_g Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 απο χεσίδι μια χαρά πάει το παιχνίδι. οταν πέσει η τιμή κάποια στιγμή θα αγοράστεί. 1
Spartan117 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 ^ spoilers bro, spoilers βαλτο σε tag
Socratis_g Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 ΥΤ είναι, οποιος δεν θέλει spoilers απλά δεν πατάει play.
Spartan117 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 ΥΤ είναι, οποιος δεν θέλει spoilers απλά δεν πατάει play. Εννοώ το thumbnail κάνει spoil από το second half του παιχνιδιού
n0iL21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 απο χεσίδι μια χαρά πάει το παιχνίδι. οταν πέσει η τιμή κάποια στιγμή θα αγοράστεί. Αυτα ειναι!!!
darko__77 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το τερμάτισα και εγώ. Εννοείται οτι δεν κατάφερα να μαζέψω όλα τα στοιχεία, έσωσα 3, Mike, Ashley και Emily και έχασα Jessica και Sam απο βλακεία επειδή κουνήθηκα δίπλα στο wendigo Sam Sam Until Dawn™_20150902235150 Εξαιρετικό παιχνίδι με ωραία ατμόσφαιρα. 3
darko__77 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.flickr.com/gp/126151349@N02/150b38 τέλος το παιχνίδι. Μπορείς να πεις οτι έχει μικρή διάρκεια ζωής, είναι πάντως εξαιρετικό και με στόρι αρκετά καλό που έχω να δω χρόνια σε χόρορ ταινία 1
BigBOSS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 το παιχνιδι αν και ατμοσφαιρικό δεν έχει και το καλυτερο frame rate, αν και "σώζεται" η κατάσταση απο το αργο gameplay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα