Προς το περιεχόμενο

Until Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μιας και δεν υπάρχει θέμα είπα να κάνω ένα για το παιχνίδι για να μην σπαμαρουμε το topic του Ps4.

Launch Trailer:

Μερικές εικόνες που έβγαλα:

untildawn_20150828170o7u6g.jpg

untildawn_20150828171nwu3j.jpg

untildawn_20150828172pbu9l.jpg

untildawn_201508281733ljnu.jpg

Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές, ξέρει τι game είναι και το πως το εκτελεί είναι αρκετά πιστό στο είδος! Άμα θέλετε να ποστάρετε spoiler παιδιά μην ξεχνάτε [*spoiler][*/spoiler] χωρίς * :D

Μόλις κατέβασα και ένα μικρό patch περίπου στα 50mb.

• Like 1
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θέλω να το πάρω αλλά τώρα με το MGS5 δε πρόκειται να παίξω καθόλου

θα είμαι απασχολημένος μέχρι να βγει το Tales of Zistiria  :shock:

από μερικά βιντεάκια που είδα πάντως μου αρέσει

Μπορεί να το τσιμπήσω στα τέλη Σεπτεμβρίου

έχει υψηλο replay value?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει υψηλο replay value?

Ότι έπαιξα μέχρι στιγμής φαίνεται πως ναι, οι επιλογές που έκανα ακόμα και για τα πιο απλά πράματα αλλάζουν το πως είναι η ιστορία. Γενικά μου αρέσει παρα πολύ μέχρι στιγμής (τέταρτο chapter είμαι).

Και άλλες εικόνες που έβγαλα

untildawn_20150828173pasdi.jpg

untildawn_20150828174dwsj4.jpg

untildawn_201508281742eskr.jpg

untildawn_2015082817472sie.jpg

untildawn_2015082817461ssi.jpg

untildawn_20150828174xcs7d.jpg

untildawn_20150828181lns8j.jpg

untildawn_201508281842fstl.jpg

untildawn_20150828185ztsnh.jpg

untildawn_20150828194nwsyl.jpg

untildawn_20150828194xvs8k.jpg

untildawn_20150828202qesp7.jpg

untildawn_20150828202tmsbf.jpg

Επεξ/σία από Spartan117
Δημοσ.

έχει υψηλο replay value?

Οχι. Καλυτερα να το νοικιάσεις μιας και το σεναριο ειναι καπως below par σε σχέση με το heavy rain.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το έχω τερματίσει ακόμα για να εκφράσω άποψη για το σενάριο συνολικά αλλα για το είδος του (b-horror slasher) είναι παρα πολύ καλο μέχρι στιγμής imo.

20961727612_6f1cf5a898_o.jpg

Και album με περισσότερες φωτογραφίες: https://www.flickr.com/photos/128836441@N08/albums/72157657911450615

Οχι. Καλυτερα να το νοικιάσεις μιας και το σεναριο ειναι καπως below par σε σχέση με το heavy rain.

Τώρα είμαι στο chapter 10... Διαφωνώ 100%, το σενάριο άμα ψάξεις όλα τα clue και τα totem βγάζει πολύ νόημα και το πως το χειρίστηκαν είναι άψογο. Από τα καλύτερα story για horror movie/game που έχω δει τελευταία στο είδος.

Το τερμάτισα και τους έσωσα όλους με την πρώτη :D 9/10 άνετα με τα μονα αρνητικά το framerate σε κάποιες φάσεις και το ότι το πρώτο τρίτο του παιχνιδιού έχει υπερβολικά πολλά jump scares. Το σενάριο προς το τέλος στρώνει και τελειώνει αρκετά ωραία (τουλάχιστον στο δικό μου τέλος). Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιους τους άρεσε το Heavy Rain και Silent Hill, είναι ουσιαστικά μια μίξη των δυο imo. A, και ένα από τα πιο όμορφα game στο Ps4, χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών της Guerilla (Killzone Shadowfall, Horizon) στο έπακρο!

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 3
Δημοσ.

Πόσταρα μια σύνοψη της ιστορίας στο Beyond3D, βαριέμαι να την κάνω μετάφραση όμως :P

https://forum.beyond3d.com/posts/1868898/

Spoiler synopsis for those who finished the game (what i got from the story):

• Back in 1952 there were 30 miners that got trapped in the mines up in the mountain for 26 days in complete darkness, after a point they started eating each other to survive which eventually led to their transformation into wendigos
  • After the 12 remaining miners (which ate everyone else) escaped the mine they conducted experiments on them in a psychiatric facility because they displayed abnormal behavior. When the press came to cover the story they pretended that none of this was happening (they named the survivors the 12 heroes, had pictures with them etc.)
  • The miners claimed they found food resources, the doctors didn't know they ate the other miners to survive, and the eventual transformation of the miners into wendigos led to complete chaos in the facility, everyone died and nobody heard from them again
  • Moving forward, Josh's parents now own the mountain (and have no clue about the mines and/or wendigos), dumb teenagers being dumb plan a joke on Hannah which leads to her running in the woods and her sister Beth coming after her this leads to their death
  • Josh then has to take medication and visits the analyst during the next year in order to fight his mental problems after that event. Every time we see the analyst in the game it's a hallucination created by Josh's mental illness
  • A year later after his sisters death Josh calls everyone back to his parents home up in the mountain as a way of getting revenge, he plans everything to make everyone believe there's a serial killer hunting them (which is himself). Everything from creating fake old newspapers, ripped wanted posters weird lights switching on and off, staging his own death and more. Without him knowing wendigos also take part in the action (wendigos specifically hunt at night).
  • Eventually his friends find out and they assume everything (even the wendigo attacks) were all him and they tie him up in a cabin.
  • Flamethrower guy shows up and explains what's really going on and this is where the story picks up up until the end, in this part of the game most characters deal with live or die situations.
  • It turns out that Hannah didn't die with Beth when they fell and she's trapped down there with a broken leg, initially she buries her sister and tries to wait it out. After a point, like the miners, she feels acute hunger and digs up the grave of her sister and eats her corpse, which leads to Hannah becoming a wendigo
  • Later on Josh and Hannah can recognize each other and the wendigo (Hannah) doesn't kill Josh
  • In the end you can have all of the teenagers dead or alive depending on your choices, if they survive they recap points of the story, or at least the parts they experienced.
  • After the credits we see armed men (potentially police) entering the mines and finding Josh turning into a wendigo (his sister probably turned him into one by feeding him human flesh).

• Moderators
Δημοσ.

Το cast πάντως είναι πολύ καλό... για αυτό που κάνει το παιχνίδι (που είναι homage σε ταινίες slasher, "teen" horror κλπ είδη του φάσματος αυτού). Και από ό,τι διαβάζω τουλάχιστον, κάνουν καλύτερη δουλειά από το Heavy Rain όσον αφορά το resolution της υπόθεσης -το Heavy Rain όσο εντυπωσιακό κι αν είναι (σε άλλους τομείς) είναι απαράδεκτο τουλάχιστον ως προς αυτό - χωρίς να βάζω μέσα καν τα υπόλοιπα κολλήματα του David Cage. 

Οπτικά πάντως το παιχνίδι σκίζει και κάποια sequences που είδα ήταν αρκετά... έντονα.  

Αν προχωρούσε το (ακυρωμένο) Silent Hills, νομίζω ότι θα βλέπαμε κάτι παρόμοιο σε gameplay (και cast) - προφανώς με πιο βαριά Silent Hill ατμόσφαιρα και ίσως με την προσθήκη των χαρακτηριστικών "γρίφων" (αν και όπως κατάντησαν το SH, ποτέ δεν ξέρεις).

Προσωπικά μιλώντας πάντως, το Until Dawn, ίσως είναι ο πρώτος τίτλος που βλέπω για PS4 που θα με έπειθε να πάρω την κονσόλα. Μακάρι να το βλέπαμε και στο PC κάποτε. 

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ καλο ειναι λες και βλεπεις μια ταινια, επιλεγεις εσυ πως θα συνεχισει η ιστορια, δεν αξιζει να το αγορασεις, αλλα να το νοικιασεις διωτι διαρκει μονο 5 ωρες ολο το story.

Δημοσ.

Πολυ καλο ειναι λες και βλεπεις μια ταινια, επιλεγεις εσυ πως θα συνεχισει η ιστορια, δεν αξιζει να το αγορασεις, αλλα να το νοικιασεις διωτι διαρκει μονο 5 ωρες ολο το story.

5 ώρες; Τρέχοντας μονο και ακόμα αμφιβάλλω. Εμενα μου πήρε 11 ώρες το πρώτο playthrough και δεν βρήκα όλα τα clues.

Δημοσ.

Σαν να βλέπεις σειρά εννοείς, όχι ταινία. Βλέπε chapters (επεισόδια), previously on Until Dawn, πιο τηλεοπτικό καστ πεθαίνεις κλπ.

Ασχέτως αν το homage που κάνει είναι σε slasher/teen horror movies.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το έχω τερματίσει ακόμα για να εκφράσω άποψη για το σενάριο συνολικά αλλα για το είδος του (b-horror slasher) είναι παρα πολύ καλο μέχρι στιγμής imo.20961727612_6f1cf5a898_o.jpgΚαι album με περισσότερες φωτογραφίες: https://www.flickr.com/photos/128836441@N08/albums/72157657911450615 Τώρα είμαι στο chapter 10... Διαφωνώ 100%, το σενάριο άμα ψάξεις όλα τα clue και τα totem βγάζει πολύ νόημα και το πως το χειρίστηκαν είναι άψογο. Από τα καλύτερα story για horror movie/game που έχω δει τελευταία στο είδος.Το τερμάτισα και τους έσωσα όλους με την πρώτη :D 9/10 άνετα με τα μονα αρνητικά το framerate σε κάποιες φάσεις και το ότι το πρώτο τρίτο του παιχνιδιού έχει υπερβολικά πολλά jump scares. Το σενάριο προς το τέλος στρώνει και τελειώνει αρκετά ωραία (τουλάχιστον στο δικό μου τέλος). Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιους τους άρεσε το Heavy Rain και Silent Hill, είναι ουσιαστικά μια μίξη των δυο imo. A, και ένα από τα πιο όμορφα game στο Ps4, χρησιμοποιεί την μηχανή γραφικών της Guerilla (Killzone Shadowfall, Horizon) στο έπακρο!

Εισαι σίγουρος οτι τους έσωσες όλους; Θελεις να μου πεις οτι

δεν υπαρχει σκηνή στην σπηλιά στα after credits?

=]

Δημοσ.

Εισαι σίγουρος οτι τους έσωσες όλους; Θελεις να μου πεις οτι δεν υπαρχει σκηνή στην σπηλιά στα after credits?

=]

Θεωρητικά τους έσωσα όλους, απλά ο Josh γίνεται wendigo στο τέλος

Πήρα το trophy, "They are all alive". Τώρα κάνω ένα playthrough για να μαζέψω όλα τα collectibles και μετά ακόμη ένα για να τους σκοτώσω όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...