Rizas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θα ήθελα να μου προτείνεται τη καλύτερη επιλογή από αυτό το κατάστημα μέχρι 300ε το μεγιστο! Το κινητό είναι για κοπέλα οπότε μιλάμε για απλή χρήση FB chating,youtube και photos τέτοια πράγματα. Το κατάστημα έχει επιλεχθεί λόγο δοσεων, δεν υπάρχει πιστωτική!
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θα ήθελα να μου προτείνεται τη καλύτερη επιλογή από αυτό το κατάστημα μέχρι 300ε το μεγιστο! Το κινητό είναι για κοπέλα οπότε μιλάμε για απλή χρήση FB chating,youtube και photos τέτοια πράγματα. Το κατάστημα έχει επιλεχθεί λόγο δοσεων, δεν υπάρχει πιστωτική! http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/154506-alcatel-one-touch-idol-3-5.5-dark-grey Νομιζω οτι το παραπανω πληρει πληρως αυτα που ζητας και νομιζω οτι απο εμφανιση θα της αρεσει κιολας,δεν ξερω μονο αν θα το βρει μεγαλο λογω των 5.5 ιντσων.
Stogianz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ωραίο το Idol. Μπορείς να δεις κι το M4 Aqua.
voldemort Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ωραίο το Idol. Μπορείς να δεις κι το M4 Aqua. Εαν δεν γνωριζεις τα προβληματα ενος κινητου μην το συνιστας τουλαχιστον οταν ο αλλος παει να δωσει 300αρια.
2.1Ohm Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Εαν δεν γνωριζεις τα προβληματα ενος κινητου μην το συνιστας τουλαχιστον οταν ο αλλος παει να δωσει 300αρια.Εγω παντως ανερχομενος απο nexus 6 μ φανηκε μικρο το idol (αλλα ειχα συνηθισει το τερας τοσο καιρο) αν εξερεσεις τα απαισια icon tou lancher τα οποια αλλαζουν πανευκολα με καποιο αλλο launcher στο playstore κ το power button που το εβαλας πανω αριστερα τοτε ειναι ΑΨΟΓΗ συσκευη και πολυ ωραια καθεται στο χερι!! Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2015 από 2.1Ohm
voldemort Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/154506-alcatel-one-touch-idol-3-5.5-dark-grey Νομιζω οτι το παραπανω πληρει πληρως αυτα που ζητας και νομιζω οτι απο εμφανιση θα της αρεσει κιολας,δεν ξερω μονο αν θα το βρει μεγαλο λογω των 5.5 ιντσων. Πυραυλακι το alcatel και δεν του το'χα. Ωραιος σχεδιασμος παρα πολυ καλη οθονη και χρωματα και android σφαιρα. Δν γντ να ξερουμε ολα τα κινητα απο οτι βλεπεις σε reviews sto internet/youtube κ οσο το εχεις πιασει στα χερια σου! Εγω παντως ανερχομενος απο nexus 6 μ φανηκε μικρο το idol (αλλα ειχα συνηθισει το τερας τοσο καιρο) αν εξερεσεις τα απαισια icon tou lancher τα οποια αλλαζουν πανευκολα με καποιο αλλο launcher στο playstore κ το power button που το εβαλας πανω αριστερα τοτε ειναι ΑΨΟΓΗ συσκευη και πολυ ωραια καθεται στο χερι!! Stogianz σε λενε; Παραυτα το θεμα με το m4 aqua 3-4 posts πιο κατω παλι το συζητησαμε και εχει χιλιοειπωθει. Προτου προτεινεις κανε μια τυπικη ερευνα. Δεν σου ειπε κανεις να τα εχεις αγορασμενα ΑΛΛΑ και ο αλλος χρηματα δινει. Δηλαδη οκ... Τελος το κινητο ΓΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ειναι σου λεει ο ts. Τι 6 ιντσες μας λες και σου φαινεται μικρο το idol με 5,5; Πλακα μας κανεις; Απο κοντα ειδα το nexus 6 και παρολο που εχω αρκετα μεγαλη παλαμη ηταν τελειως αβολο στο χερι μου. Για γιγαντα κοπελα το προοριζει ο ανθρωπος;
Stogianz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Εαν δεν γνωριζεις τα προβληματα ενος κινητου μην το συνιστας τουλαχιστον οταν ο αλλος παει να δωσει 300αρια. Η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξα στο forum για το Aqua πριν το προτείνω,διάβασα παρόλα αυτά μερικές αξιολογήσεις απο skroutz κι το μόνο που ανέφεραν ήταν η θερμοκρασία (δεν ξέρω αν αυτό είναι το πρόβλημα που αναφέρεις κι δεν ξέρω σε τι βαθμό ζεστένεται το τηλέφωνο). Κι εγώ το Idol θα του πρότεινα απλά εβαλα το Αqua σαν μια εναλλακτική (πολύ εδώ είναι μυστήριοι κι θέλουν φήρμες τι να τους κάνεις). Για γιγαντα κοπελα το προοριζει ο ανθρωπος; Έχω φίλη με Note κι το κινητό είναι ίσα με αυτή Άσε που δεν μπορεί να το χειριστεί με το ένα χέρι
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξα στο forum για το Aqua πριν το προτείνω,διάβασα παρόλα αυτά μερικές αξιολογήσεις απο skroutz κι το μόνο που ανέφεραν ήταν η θερμοκρασία (δεν ξέρω αν αυτό είναι το πρόβλημα που αναφέρεις κι δεν ξέρω σε τι βαθμό ζεστένεται το τηλέφωνο). Κι εγώ το Idol θα του πρότεινα απλά εβαλα το Αqua σαν μια εναλλακτική (πολύ εδώ είναι μυστήριοι κι θέλουν φήρμες τι να τους κάνεις). Έχω φίλη με Note κι το κινητό είναι ίσα με αυτή Άσε που δεν μπορεί να το χειριστεί με το ένα χέρι Αξιολογησεις στο Skroutz τυπου http://www.skroutz.gr/s/5307730/Apple-iPhone-6-16GB.htmlΣχολιο 7 νομιζω ''το κινητο κολλαει απιστευτα'' http://www.skroutz.gr/s/6260915/Samsung-Galaxy-S6-32GB.html#reviews σχολιο 1/6 αρνητικο οτι το S6 εχει μικρη οθονη τις 5.1 ιντσες και οτι ειναι ακριβο γιαυτα που προσφερει(προφανως σε σχεση με το S5). ή παλι θετικα σχολια για γελια και για κλαμματα πχ 10/10 στο κινητο για τι βγαζει καλες Selfies...
mp44christos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 παιδια απο αυτο το κατάστημα δεν υπαρχει κατι αλλο αξιόλογο... Το idol 3 ειναι ενα καλο κινητό σε καλη τιμη δεν θα την απογοητεύσει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα