therock Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 LastPass, KeyPass τι? Καπου διαβασα τελευταια οτι χακαρανε LastPass, το Keypass τουλαχιστον κραταει το αρχειο στον υπολογιστη. Τι αλλα παιζουν γενικοτερα που να χουν δοκιμαστει. Δε με νοιαζει να εχω online τους κωδικους, κατα προτιμηση στο PC μου αρκει αμα καποιος μου παρει το αρχειο να μη το ανοιξει
La_MoRt Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Άμα κάποιος σου πάρει το αρχείο θα το ανοίξει το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι η πολυπλοκότητα του κωδικού και το μέγεθός του. Βάλε ένα μεγάλο κωδικό με σύμβολα σημεία στίξης αριθμούς γραμματα κεφαλαία μικρα και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Κτατά προτίμηση πάνω από 12 ψηφία και δε θα ανοίξει ποτέ.
therock Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Το θεμα ειναι γρηγορα και ευκολα το προγραμμα να σου συμπληρωνει το κωδικο. Αμα ειναι να γραφω 12ψηφιο με θαυμαστικα και παπακια μεσα ας συμπληρωνω μονος μου τους πιο απλους κωδικους
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Εε ναι οπότε γιατί να πάρεις Password Manager;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα