Autocorrect Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια ειναι λογικο να μου ερθει rooted το κινητο μου; Επισης αν δεν κανω λαθος την πρωτη φορα που το ανοιξα δεν εκανε το κλασικο installation που κανει καθε κινητο την πρωτη φορα απλα ανοιξε νορμαλ... Επισης το wide touch δεν λειτουργει και δεν ξερω γιατι εχω κανει 3 reset και τιποτα... Ειναι φυσικο αυτο;
mary Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Για αρχη, μη πανικοβαλλεσαι. Απο που το πηρες; Αν το πηρες απο κινα, ναι συνηθως τα ρουταρουν και τα ελεγχουν πριν τα στειλουν. Για το wide touch, δε καταλαβα τι λες. Τι ειναι το wide touch;
Autocorrect Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ο λολ δεν πανικοβαλλομαι... Απο Ελλαδα το πηρα και το wide touch ειναι αυτο Για αλλον λογο εκανα 3 reset
ice25 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 αυτό φαίνεται να είναι wiget προσπάθησε να πατήσεις παρατεταμένα πάνω στην οθόνη θα σου βγάλει επιλογές εκεί διάλεξε προσθήκη wiget και θα το βρεις εκεί φαντάζομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα