ababapanos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σας, έχω ένα headset Logitech g930 , το οποίο σταμάτησε να λειτουργεί. Επικοινώνησα με την Logitech , τους έδωσα τον σειριακό αριθμό και φωτογραφιες απο τα ακουστικά μου αλλα μου λένε ότι για την αντικατάσταση χρειάζονται και την απόδειξη αγοράς, την όποια επειδή έχουν περάσει 2 και χρόνια μάλλον έχω χάσει και δεν μπορώ να βρω. Ούτε θυμάμαι απο που είχαν αγοραστεί για να την αναζητήσω απο το κατάστημα. Για αυτό ζητάω για όποιον έχει απλά μια φωτογραφία με την απόδειξη αγοράς των Logitech g930 , αρκεί να είναι των τελευταίων 3 ετών. Δεν χρειάζεται να φαίνεται κανένα άλλο στοιχείο σας ούτε το όνομα σας κλπ... Αν θέλετε μπορείτε να καλύψετε τα στοιχεία σας. Οποίος θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει ένα πμ και αν χρειαστεί είμαι διατεθειμένος να δώσω και κάτι για τον κόπο σας. 1
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σας, έχω ένα headset Logitech g930 , το οποίο σταμάτησε να λειτουργεί. Επικοινώνησα με την Logitech , τους έδωσα τον σειριακό αριθμό και φωτογραφιες απο τα ακουστικά μου αλλα μου λένε ότι για την αντικατάσταση χρειάζονται και την απόδειξη αγοράς, την όποια επειδή έχουν περάσει 2 και χρόνια μάλλον έχω χάσει και δεν μπορώ να βρω. Ούτε θυμάμαι απο που είχαν αγοραστεί για να την αναζητήσω απο το κατάστημα. Για αυτό ζητάω για όποιον έχει απλά μια φωτογραφία με την απόδειξη αγοράς των Logitech g930 , αρκεί να είναι των τελευταίων 3 ετών. Δεν χρειάζεται να φαίνεται κανένα άλλο στοιχείο σας ούτε το όνομα σας κλπ... Αν θέλετε μπορείτε να καλύψετε τα στοιχεία σας. Οποίος θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει ένα πμ και αν χρειαστεί είμαι διατεθειμένος να δώσω και κάτι για τον κόπο σας. Στο τελευταιο νομιζω οτι εισαι λιγο αδικος. Τι εννοεις αν χρειαστει?? Στην ουσια χωρις την αποδειξη δεν μπορεις να σου στειλουν αλλα ακουστικα οπως λες και μιλαμε και για ακριβα ακουστικα :P Anyway μακαρι να βρεις ακρη παντως αν και αφου δεν γνωριζεις ουτε καν απο πιο καταστημα τα εχεις αγορασει και δεν δεχονται και τον σειριακο αριθμο τοτε δυσκολα τα πραγματα Και μιλαω εκ πειρας γιατι και εγω ειχα παει για αλλαγη τα G230 που ειχα λογω θεματος στα μαξιλαρακια και επειδη η Logitech εχει και τα 3 χρονια εγγυηση στα περισσοτερα προιοντα της ειναι και απο τις αποδειξεις που πρεπει να κρατας(μαζι με αυτες των μνημων Ram).
ababapanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 τον σειριακο αριθμο τον δεχοντε , δεν υπαρχει προβλημα ως προς αυτο , αλλα μου ειπαν οτι ειναι πολιτικη της εταιριας για προιοντα που κοστιζουν πανω απο 100 ευρω , θα πρεπει να υπαρχει και αποδειξη αγορας
ababapanos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Κανεις βρε παιδια? οπως ειπα μπορω να δωσω και χρηματα μεσω webbaning σε οποιον μου στειλει μια φωτογραφια της αποδειξης και ασ κρυψει τα στοιχεια. Να ξεκαθαρισουμε και οτι εσεις δεν χανετε την εγγυηση σας , την εχετε κανονικα μιας και δεν θα φαινεται κανενα στοιχειο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα