nikos404 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ακολούθησα τη διαδικασία "Request money" στο Paypal για αγορά από ebay. Από τη βιασύνη μου όμως μπερδεύτηκα και αντί να κάνω request από τον κανονικό μου λογαριασμό στο Paypal έκανα από τον δεύτερο τον οποίο είχα δημιουργήσει για την παραπάνω διαδικασία. 'Ετσι κατέληξα με τα χρήματα στο δεύτερο λογαριασμό ενώ προχώρησα στην αγορά από το ebay από αυτόν. Όμως όταν έκανα login στο Paypal μέσω ebay για την πληρωμή εμφανιζόταν το εξής μήνυμα :"To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account." και ζητούσε στοιχεία για σύνδεση κάρτας τα οποία δεν έγιναν δεκτά όταν προσπάθησα να συνδέσω την κάρτα που έχω στον πρώτο λογαριασμό. Με λίγα λόγια δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα χρήματα του δεύτερου λογαριασμού για την αγορά. Σκέφτομαι να κάνω refund τα χρήματα για να επιστρέψουν στον πρώτο λογαριασμό και να πραγματοποιήσω από εκεί την αγορά. Αυτό που θέλω να μου πει όποιος γνωρίζει είναι αν η μεταφορά των χρημάτων με το refund γίνεται κατευθείαν (όπως και με το "request money") ή αν απαιτεί κάποιο χρονικό διάστημα και κατά πόσο είναι πιθανό να μπορέσω να πραγματοποιήσω την αγορά από τον πρώτο λογαριασμό. Επίσης θα το εκτιμούσα εάν μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιον άλλο, πιο αποτελεσματικό τρόπο για να πραγματοποιήσω αυτή την αγορά.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ρωτα καλυτερα σε καποιο θεμα απο τα καμια 10αρια σχετικά που ηδη υπαρχουν
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Το refund δεν γίνεται κατευθείαν. Πρώτα το PayPal θα τα αποδεσμεύσει από τον λογαριασμό σου και θα τα στείλει πίσω στην τράπεζα. Μέχρι να τα ελέγξει η τράπεζα θα είναι απλά λογιστικό υπόλοιπο, δηλαδή δεν θα μπορέσεις να τα χρησιμοποιήσεις. Ύστερα από λίγο καιρό, θα μπουν κανονικά στο διαθέσιμο υπόλοιπο. Αυτό διαρκεί το μέγιστο μία εβδομάδα αν ρωτάς και για χρόνο.
vaga1um3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Απο τον ενα λογαριασμο στον αλλο θα επιστρεψουν αμεσα, αλλά αν θελεις να πιστωθουν παλι στην καρτς σου θα κανεις υπομονη μερικες εργασιμες. Οσον αφορα την αγορά με το balance που εχεις κ το μηνυμα που βγαινει, ο μονος λογος που μπορώ να σκεφτώ ειναι οτι δεν εχεις επαρκες υπολοιπο, κανεις συναλλαγη σε αλλο νομισμα, κτλ κτλ. Αλλιως κοιτα, ειναι διαθεσιμα; Μηπως πρεπει να τα κανεις accept? αν ειναι κ καινουεγιος λογαριασμος κ μεγαλο το ποσο, μηπως σου κανουν κ review το λογαριασμο;
nikos404 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ο λόγος που δεν μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω είναι γιατί το Paypal τα έβαλε στο pending balance επειδή λόγω της πληρωμής αυτής με θεώρησε πωλητή. Συγκεκριμένα εμφάνιζε το εξής μήνυμα: "Because you have recently started to sell with PayPal, payments you receive will be temporarily placed in your pending balance for up to 21 days. Τελικά αναγκάστηκα να κάνω refund και θα περιμένω μέχρι να επιστρέψουν στην κάρτα για να επαναλάβω τη διαδικασία (σωστά αυτη τη φορά...!). Αυτό που με ανησυχεί τώρα είναι αν θα με θεωρήσει και στον κανονικό λογαριασμό ως πωλητή αφού στείλω τα χρήματα από τον δεύτερο. Τον κανονικό λογαριασμό τον έχω περίπου 3 χρόνια, ωστόσο η μοναδική φορά που τον χρησιμοποίησα ήταν πριν μερικούς μήνες. Αντίθετα τον δεύτερο λογαριασμό τον δημιούργησα πριν λίγες μέρες, πράγμα το οποίο πιστέυω πως είναι ο λόγος για τον οποίο το Paypal με θεωρεί πωλητή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα