zmok Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 παιδια να ρωτησω. εχω 2 θεσεις στην οροφη του case και θελω να βαλω fans. τα οποια προφανως θα τραβανε αερα απο το κουτι και θα τον βγαζουν εξω. το θεμα ειναι. να βαζω ΑΙR FLOW FANS Ή STATIC PRESSURE ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ΑΙR FLOW FANS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmakos91 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 παιδια να ρωτησω. εχω 2 θεσεις στην οροφη του case και θελω να βαλω fans. τα οποια προφανως θα τραβανε αερα απο το κουτι και θα τον βγαζουν εξω. το θεμα ειναι. να βαζω ΑΙR FLOW FANS Ή STATIC PRESSURE ? Air flow οπως προαναφερθηκε,τα static pressure ειναι για heatsink και radiators Αν δεν πας αποκλειστικα για Corsair κοιταξε και τους Cryorig,τους χρησιμοποιω σε συνδιασμο με Corsair SP στο συστημα μου και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Devil_Rises Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 15€ για cryorig ενώ με λίγο παραπάνω 1€-2€ παίρνει noctua; Ε δε νομίζω ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmakos91 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Eαν πηγαινεις για color scheme δεν ταιραιζουν καθολου, Η διαφορα τους ειναι μεγαλυτερη απο 5€ κατα πολυ και αν τους συγκρινεις ας πουμε τους 140mm στις ιδιες στροφες μεταξυ τους θα δεις οτι εχουν την ιδια αποδοση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα