Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Εχω ηχεία στο desktop τα logitech z130 και όλα παίζουν μια χαρά κομπλέ μέχρι χθες.

Ξυπνάω σήμερα ανοίγω το pc και πάω να βάλω ενα κομμάτι στο youtube, δεν ακουγόταν τίποτα.

Δοκιμάζω άλλους ήχους των windows,δοκιμές απο το control panel κανένας ήχος τίποτα απολύτως.

Βγάζω τα ηχεία πάω τα συνδέω στο λαπτοπ ακουγόντουσαν κανονικότατα. Ξαναγυρνάω στο desktop τα συνδέω πάω στη διαχείριση συσκευών να δω αν οι drivers είναι ενημερωμένοι λεέι όλα είναι ενημερωμένα, μια χαρά.

Ξαναβάζω τραγούδι να παίξει,τίποτα καμία ανταπόκριση.

Ζητάω τα φώτα σας!!

Δημοσ.

Δοκίμασες άλλα ηχεία στο pc?

Από οτι φαίνεται τα ηχεία είναι μια χαρά και κάτι παίζει με την κάρτα ήχου σου...

Δημοσ.

Οχι δεν δοκίμασα άλλα ηχεία αφού ειδα οτι αυτά είναι μια χαρά, αυτό προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει στην κάρτα ήχου και ξαφνικά δεν λειτουργεί!

Συγκεκριμένα στη διαχείριση συσκευών στην ενότητα

Ελεγκτές Βιντεο Ηχου και Παιχνιδιών 

μου εμφανίζει απο κάτω 

-AMD High Definition Audio Device

-Realtek High Definition Audio

-Ηχος Οθόνης Intel ®

Δημοσ.

Στον πινακα ελέγχου,στα μικρά εικονίδια έχει ενα λινκ που γράφει ήχος

Πάτησε το και δες μήπως τα ηχεία και η κάρτα ήχου της μητρικής δεν ειναι πρώτη επιλογή και βγάζει ήχο πχ στο hdmi.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα στον πίνακα ελέγχου και πάτησα στον ήχο

και μου έβγαλε αυτό

Screenshot_2_zpsmkwq4uhm.png 

και μετά πάτησα εκει που λέει ρύθμιση παραμέτρων, μου άνοιξε άλλο παράθυρο που έλεγε κάτω αριστερά δόκιμη και το πάτησα και μου έβγαλε αυτό

Screenshot_3_zpszwayentt.png

Δημοσ.

Κάνε μια επαννεγκατάσταση τους drivers. Λογικά θα παίξει κανονικά... ;)

Δεν χρειάστηκε καν να κάνω ξανά εγκατάσταση!!!

Απλά πήγα και έκανα uninstall το Realtek HD audio driver που είχα στο pc και με την επανεκκίνηση έπαιξαν όλα κανονικά!!!

Πραγματικά χίλια ευχαριστώ σε όλους!!!! 

Δημοσ.

εγώ θα σου έλεγα να ξαναπεράσεις και τον amd driver για τον ήχο γιατί ειχα συναντήσει παρόμοιο θέμα.

έβγαλε για την μητρική μου νεο driver για την κάρτα ήχου και οταν τον πέρασα απο πάνω δεν είχα ήχο μέσω hdmi.

ΕΑΝ σου γράφει στην διαχείριση συσκευών AMD High definition κλπ για τον ηχο + αυτο για την μητρική είσαι οκ,διαφορετικά ξαναπέρνα και τον catalyst μια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...