Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά λέει κάποιος εδώ μέσα γίδια του facebook μπείτε μέσα και δώστε του περισσότερη αξία :-D

Ξέχασες να γράψεις τι cool τυπάκι είσαι εσύ που δεν το χρησιμοποιείς.. :-)

• Like 2
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Ακομα ειναι "cool" να κραζουμε του fb ? ετσι δείχνουμε και καλα ψαγμένοι και διαφοροποιούμαστε απο την μάζα? Μια χαρα ειναι το fb, μαθαίνω νεα, βλέπω τα καινούργια κομμάτια αγαπημένων που συγκροτημάτων,φωτογραφίες, και μιλάω με τους λίγους και καλούς φίλους μου . Ωριμάστε επιτέλους επειδή η συγκεκριμένη υπηρεσία εχει άτομα αντιπαθεί πχ.καγκουρες, whores κτλπ. Εχει και αλλα πράγματα αγαπητοί.</p>

Δημοσ.

<p>Ακομα ειναι "cool" να κραζουμε του fb ? ετσι δείχνουμε και καλα ψαγμένοι και διαφοροποιούμαστε απο την μάζα? Μια χαρα ειναι το fb, μαθαίνω νεα, βλέπω τα καινούργια κομμάτια αγαπημένων που συγκροτημάτων,φωτογραφίες, και μιλάω με τους λίγους και καλούς φίλους μου . Ωριμάστε επιτέλους επειδή η συγκεκριμένη υπηρεσία εχει άτομα αντιπαθεί πχ.καγκουρες, whores κτλπ. Εχει και αλλα πράγματα αγαπητοί.</p>

Για σένα είναι μια χαρά για άλλους δεν είναι, δεν έχει κατι το οποιο είναι μοναδικο, υπαρχουν και αλλα κοινωνικά δίκτυα, υπαρχουν apps κλπ

Κουράζει αυτη η εμμονη με το 1 δις, κουράζει το ολοι μπαινουν εκτος απο σενα κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα κρινω οσους εχουν FB(αλλωστε γιατι να το κανω?) αλλα σ'αυτους που το δημιουργησαν θα τους δωσω συγχαρητηρια. :D

Βρηκαν τον πιο ομορφο τροπο και χωρις να ενοχλει συνειδησεις οι ανθρωποι να βγαζουν τα προσωπικα στοιχεια τους στην φορα και γενικα ολο το προφιλ του ατομου τους και μη στην φορα τσαμπα και τακτοποιημενα.

Καποιοι κονομανε τρελα και σε συνεργασια με μυστικες υπηρεσιες και οχι μονο(εταιρειες καθε καρυδιας καρυδι) ο ανθρωπος εχει καταντησει το απολυτο επικερδεστατο ΠΡΟΙΟΝ.

Well done facebook-Μr.Zuckerberg...

• Like 8
Δημοσ.

εγω παντως δεν ημουν ενας απο αυτους ,ουτε την προηγουμενη δευτερα ουτε τον προηγουμενο χρονο..

εφαρμογη για παιδια ,απλα.

Δημοσ.

Σταματηστε απλα να κατηγορατε οτι περπαταει και ειναι πιο εξυπνο απο εσας ...επιτελους καποια στιγμη στα μα τη στε!

Εαν το χρησιμοποιεις σωστα μια χαρα εφαρμογη ειναι και οποιον τον ενοχλουν "οι φιλοι" με τις selfies απλα τους σβηνετε.Οποιος παλι ειναι κατασκοπος με ευαισθητα στοιχεια απλα ας μην κανει facebook.

Ημουν και εγω εκει Mark ^^

Δημοσ.

Ο Mark Zuckerberg σε μία ανάρτηση του έκανε γνωστό ότι 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι, για πρώτη φορά στην ιστορία της υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιήσαν το Facebook σε μία μέρα. Αυτό σημαίνει, ότι την περασμένη Δευτέρα, ένας στους επτά ανθρώπους στην Γη χρησιμοποίησε το Facebook για να συνδεθεί με άλλους ανθρώπους, με την οικογένεια και τους φίλους του  να δει ποια πρωην γκόμενα, γνωστή, συμφοιτήτρια ή συμμαθήτρια πήγε παραλία και έβγαλε φώτο τον κόλο της με το μπικινι, ποια έβγαλε selfie στο club που πήγε για τσάρκες.

Σταματηστε απλα να κατηγορατε οτι περπαταει και ειναι πιο εξυπνο απο εσας ...επιτελους καποια στιγμη στα μα τη στε!

Ενώ εσύ τώρα δεν ψάχνεις να κατηγορήσεις ε? Βερεσέ κριτική με επιχειρήματα της σαβούρας.

Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας σήμερα εύχομαι και τα υπόλοιπα 6 δις να το ζήσουν και αυτοί κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Ευχαριστούμε για όλα τεραστιε Ζουκερμπεργκ.

Το facebook έχει βοηθήσει φοβερά την ανθρωπότητα. Το παιδί που πεινάει στην Αφρική, τον άνεργο και τον φτωχό που έχει αφραγκιές. Τώρα μπορούμε όλοι με ένα pc μια πρίζα ηλεκτρικού ρεύματος και μια παροχή Internet να είμαστε online 24/24 και να ξεχνάμε τα προβλήματά μας χάρη στο facebook. Ευχαριστούμε για όλα τεράστιε Ζουκερμπεργκ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα κρινω οσους εχουν FB(αλλωστε γιατι να το κανω?) αλλα σ'αυτους που το δημιουργησαν θα τους δωσω συγχαρητηρια. :D

Βρηκαν τον πιο ομορφο τροπο και χωρις να ενοχλει συνειδησεις οι ανθρωποι να βγαζουν τα προσωπικα στοιχεια τους στην φορα και γενικα ολο το προφιλ του ατομου τους και μη στην φορα τσαμπα και τακτοποιημενα.

Καποιοι κονομανε τρελα και σε συνεργασια με μυστικες υπηρεσιες και οχι μονο(εταιρειες καθε καρυδιας καρυδι) ο ανθρωπος εχει καταντησει το απολυτο επικερδεστατο ΠΡΟΙΟΝ.

Well done facebook-Μr.Zuckerberg...

ακριβως...

Εγω δεν πιστευω παντως πως πισω απ το fb είναι αυτος ο τραχανοπλαγιας πλεον μπορει στην αρχη τωρα είναι απλα puppet

• Like 1
Δημοσ.

Ξέχασες να γράψεις τι cool τυπάκι είσαι εσύ που δεν το χρησιμοποιείς.. :-)

το χρησιμοποιώ αραιά και που για να τα λέω κυρίως με φίλους που είναι μακριά και δεν μπορώ να τους δω.

Δεν κάθομαι να ανεβάζω φωτό με το τι έκανα που πήγα κτλ.

Αυτούς κράζω ;) :P

Δημοσ.

Ενώ εσύ τώρα δεν ψάχνεις να κατηγορήσεις ε? Βερεσέ κριτική με επιχειρήματα της σαβούρας.

Το facebook έχει βοηθήσει φοβερά την ανθρωπότητα. Το παιδί που πεινάει στην Αφρική, τον άνεργο και τον φτωχό που έχει αφραγκιές. Τώρα μπορούμε όλοι με ένα pc μια πρίζα ηλεκτρικού ρεύματος και μια παροχή Internet να είμαστε online 24/24 και να ξεχνάμε τα προβλήματά μας χάρη στο facebook. Ευχαριστούμε για όλα τεράστιε Ζουκερμπεργκ.

Βερεσε κριτικη ?Εσυ κραζεις σε ενα φορουμ και ο μαρκ ηταν απο τους νεαροτερους δισεκατομυριουχους οποτε ναι ειναι ποιο εξυπνος απο σενα και δημιουργησε ενα σαιτ κοινωνικης δικτυωσης...Επαναλαμβανω κοινωνικης δικτυωσης ΟΧΙ ιδρυμα μητερα τερεζα ,για να ταιζει τα αφρικανακια

• Like 2
Δημοσ.

Τελικα εδω μεσα οι περισσοτεροι δεν εχουν face οπως και εγω .παραπλανηση να ξανα φτιαξουμε λογαριασμο και τιποτα αλλο πατωνεις?

Δημοσ.

Ποσο προβατα ειμαστε ωστε να φακελωνομαστε μοναχοι μας? Σβηστε το να παει στο διαλο...ενας παππους

• Like 1
Δημοσ.

Κατάντια....

Κατάντια είναι που βλέπω και επικοινωνώ με την κόρη μου στην Αυστραλία ?? Κατάντια είναι άλλα πράγματα....

Δημοσ.

Κατάντια είναι που βλέπω και επικοινωνώ με την κόρη μου στην Αυστραλία ?? Κατάντια είναι άλλα πράγματα....

υπάρχει το viber και το skype μεγάλε, εμένα έτσι επικοινωνούν κάτι γνωστοί μου με τον γιο τους στην Αγγλία :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...