Nikos_Iraklio Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα κινητό από Κίνα. Είμαι ανάμεσα σε πολλά.Γύρω στα 300 ευρώ δλδ.. Ίσως πάρω το Meizu MX5. Το θέμα όμως πιο site είναι το πιο αξιόπιστο. Αγοράζω με paypall.. Μια βοήθεια παρακαλώ:Τα site που έχω δει και μου έχουν πει είναι:Pandawill,, Etotalk,,Vickmall,,Antelife..Gearbest, ..to2c.. Ευχαριστώ..
newsformobiles Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Προσθέτεις ακόμα Cooli cool και Banggood.
Masma Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Vickmail και minideal εχω εμπειρια και ειμαι πολυ ευχαριστημενςο και απο τα 2. Το vickmail χει καλυτερο after sale service απο οσο ξερω. Βεβαια το minideal ειναι πιο οικονομικο. 1
spyros4776 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Απο το cooli cool εχω παραγγειλει πολλες φορες και ειμαι ευχαριστημενος!
Nikos_Iraklio Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Τι προτείνετε εσείς δλδ... Εγω θέλω να πάρω ένα και να ερθει εδω και να ειναι real τα Spects..τωρα αν χαλασει, χαλασε.. Καταλαβαινεται τι εννοω!
Masma Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Τι προτείνετε εσείς δλδ... Εγω θέλω να πάρω ένα και να ερθει εδω και να ειναι real τα Spects..τωρα αν χαλασει, χαλασε.. Καταλαβαινεται τι εννοω! Ενοεις να μην ειναι μουφα. Οχι σε αυτα τα 2 vickmail και minideal ειναι κανονικα . Απο minideal εχουμε παρει 3 κινητα με την παρεα μου σε κανενα δεν ειχαμε παραπομο. Το πουλανε το Meizu MX5 η ειναι pre sale? Εγω θα ελεγα να περιμενεις και να παρεις xaiomi mi5 (δεν ξερω αν εχει βγει). Eπειδη εχω κανει χρηση στο mi4. Μπορω να πω μονο τα καλυτερα και για τη xaiomi υπαρχει ελληνικο foroum που σε βοηθανε σε οτι θελεις τα παιδια εκει. 1
newsformobiles Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ενοεις να μην ειναι μουφα. Οχι σε αυτα τα 2 vickmail και minideal ειναι κανονικα . Απο minideal εχουμε παρει 3 κινητα με την παρεα μου σε κανενα δεν ειχαμε παραπομο. Το πουλανε το Meizu MX5 η ειναι pre sale? Εγω θα ελεγα να περιμενεις και να παρεις xaiomi mi5 (δεν ξερω αν εχει βγει). Eπειδη εχω κανει χρηση στο mi4. Μπορω να πω μονο τα καλυτερα και για τη xaiomi υπαρχει ελληνικο foroum που σε βοηθανε σε οτι θελεις τα παιδια εκει. Το Mi5 από νοέμβρη και μετά ακούγεται. Αν θέλεις Xiaomi στα λεφτά αυτά χτυπάς το Mi Note (όχι το pro, αυτό είναι στα 500+€) ή για πιο οικονομικά ένα Mi4.
Masma Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Το Mi5 από νοέμβρη και μετά ακούγεται. Αν θέλεις Xiaomi στα λεφτά αυτά χτυπάς το Mi Note (όχι το pro, αυτό είναι στα 500+€) ή για πιο οικονομικά ένα Mi4. Α αργει τοσο...? Σορρυ τοτε δεν το ηξερα.
newsformobiles Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Α αργει τοσο...? Σορρυ τοτε δεν το ηξερα. Ναι γιατί ακούγεται ότι θα έχει Snap 820. Πάντως κάπου είδα ένα antutu του κινητού στις 73000, τιμή καθόλου άσχημη όταν η ναυαρχίδα της Xiaomi, το Note Pro πιάνει 63000.
Nikos_Iraklio Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εγώ παιδια δεν έχω τρελές απαιτήσεις.. Είμαι ανάμεσα στα Lenovo Vibe P1,,, Asus ZenFone 2( 32Gb,4Gb), Meizu MX5,, Xiomi Red Mi Note 2, Lenovo Zuk Z1, Xiaomi Mi4....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα