Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Παρελαβα αυτη τη καρτα σημερα απο το pc1 ολα κλα στην αρχη φιανοταν μια χαρα αλλα αφου εβαλα τους drivers εκανα κλιμακωση οθονης γιατι ηταν μικροτερη η οθονη που εμφανιζε και απο τοτε δειχνει αχρωμη εικονα δλδ οπως ειναι κανονικα χωρις χρωματα... Τωρα δε ξερω τι να σκεφτω οτι φταιει αν ειναι doa η φταιει κατι αλλο στο συστημα.

Το συστημα γενικα ειναι λιγο παλιο συγκεκριμενα

Μητρικη: asus m5a77td

cpu: athlon x3 445

ram: 8gb

psu: corsair vx 550

οθονη μια καινοουργια της lg 23 ιντσων 

Πως μπορω να καταλαβω αν ειναι doa για να τη παω πισω??

Δημοσ.

Ναι με μια παλια που εχω δουλευει νερακι την 5670.. δοκιμασα τα καλωδια  τα αλλαξα με αυτα που ειχε στο κουτι αλλα τιποτα πως μπορω να σβησω τους driver??

Δημοσ.

Ναι με μια παλια που εχω δουλευει νερακι την 5670.. δοκιμασα τα καλωδια  τα αλλαξα με αυτα που ειχε στο κουτι αλλα τιποτα πως μπορω να σβησω τους driver??

Mε το DDU όπως προείπα!

Δημοσ.

Εκανα καθαρη εγκατασαση τωρα ολαωκαλα με τα χρωματα αλλα εχω αλλο προβλημα δε ξεκιναει το παιχνιδι το gta v απλα ειναι συνεχεια στην οθονη φορτωσης του παιχνιδιου... τι να κανω;

Δημοσ.

Οχι αλλα με την αλλη επαιζε..περιεργα πραγματα

και μου γραφει αυτο "veryfying game ownership it takes no longer than usual."

Εχεις θέμα με το crack μάλλον.

Δημοσ.

Τωρα νιωθω λιγο μαλ....ς γιατι πιο πολυ για να παιζω gta v τη πηρα (εχω πορωθει) σιγουρα δεν εχει κατι η καρτα γιατι με την αλλη παιζω κανονικα gta v μηπως δεν ειναι το crack??

Δημοσ.

πιθανότατα το crack είναι, λύνεται, στη χειρότερη θα ξαναπεράσεις όλο το παιχνίδι :P.
έχεις κανένα άλλο παιχνίδι να τη δοκιμάσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...