spirosR7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπερα. Παρελαβα αυτη τη καρτα σημερα απο το pc1 ολα κλα στην αρχη φιανοταν μια χαρα αλλα αφου εβαλα τους drivers εκανα κλιμακωση οθονης γιατι ηταν μικροτερη η οθονη που εμφανιζε και απο τοτε δειχνει αχρωμη εικονα δλδ οπως ειναι κανονικα χωρις χρωματα... Τωρα δε ξερω τι να σκεφτω οτι φταιει αν ειναι doa η φταιει κατι αλλο στο συστημα. Το συστημα γενικα ειναι λιγο παλιο συγκεκριμενα Μητρικη: asus m5a77td cpu: athlon x3 445 ram: 8gb psu: corsair vx 550 οθονη μια καινοουργια της lg 23 ιντσων Πως μπορω να καταλαβω αν ειναι doa για να τη παω πισω??
Sheogorath Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Mε άλλη κάρτα δουλεύει κανονικά? 99% είναι πρόβλημα κάρτας. Δες μην είναι κουνημένο το καλώδιο!
Sheogorath Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ^^ Με το DDU http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
spirosR7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ναι με μια παλια που εχω δουλευει νερακι την 5670.. δοκιμασα τα καλωδια τα αλλαξα με αυτα που ειχε στο κουτι αλλα τιποτα πως μπορω να σβησω τους driver??
Sheogorath Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ^^ Με το DDU http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Ναι με μια παλια που εχω δουλευει νερακι την 5670.. δοκιμασα τα καλωδια τα αλλαξα με αυτα που ειχε στο κουτι αλλα τιποτα πως μπορω να σβησω τους driver?? Mε το DDU όπως προείπα!
spirosR7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Οκ για να δουμε.. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας με τα windows 10?
phsyborg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 σαν standard vga θα ειχε χρωμα ( πριν βαλεις drivers ) εστω και με χαλια αναλυση.
spirosR7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εκανα καθαρη εγκατασαση τωρα ολαωκαλα με τα χρωματα αλλα εχω αλλο προβλημα δε ξεκιναει το παιχνιδι το gta v απλα ειναι συνεχεια στην οθονη φορτωσης του παιχνιδιου... τι να κανω;
spirosR7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Οχι αλλα με την αλλη επαιζε..περιεργα πραγματα και μου γραφει αυτο "veryfying game ownership it takes no longer than usual."
Sheogorath Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Οχι αλλα με την αλλη επαιζε..περιεργα πραγματα και μου γραφει αυτο "veryfying game ownership it takes no longer than usual." Εχεις θέμα με το crack μάλλον.
spirosR7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Τωρα νιωθω λιγο μαλ....ς γιατι πιο πολυ για να παιζω gta v τη πηρα (εχω πορωθει) σιγουρα δεν εχει κατι η καρτα γιατι με την αλλη παιζω κανονικα gta v μηπως δεν ειναι το crack??
Kostas93 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 πιθανότατα το crack είναι, λύνεται, στη χειρότερη θα ξαναπεράσεις όλο το παιχνίδι .έχεις κανένα άλλο παιχνίδι να τη δοκιμάσεις;
spirosR7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 εχω και το dirt 3 το κατεβασα τωρα και θα δοκιμασω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα