Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aφου την φορτισω 100% με 17 λεπτα χρησης κινητου(οπως λεει μεσα στο μενου-μπταταρια) δηλ wifi-playstore και λιγο παιξιμο με το μενου επεσε στο 97%.Ειναι φυσιολογικο?

Δημοσ.

Διακρινω μια ειρωνια φιλε μου....?Εχεις το συγκεκριμενο κινητο?Σαφως και δεν θα ειναι παντα 100%..Μου φενεται οτι πεφτει γρηγορα.Επισης μολις το φορτισα και μου εδειξε 100% οτι ειναι φορτισμενο εκανα μια επανεκιννησησ και εδειχνε 98%.Το κινητο ειναι με την κιτκατ με επαναφορα ολο των ρυθμισεων απ οτην αρχη.

Δημοσ.

Διακρινω μια ειρωνια φιλε μου....?Εχεις το συγκεκριμενο κινητο?Σαφως και δεν θα ειναι παντα 100%..Μου φενεται οτι πεφτει γρηγορα.Επισης μολις το φορτισα και μου εδειξε 100% οτι ειναι φορτισμενο εκανα μια επανεκιννησησ και εδειχνε 98%.Το κινητο ειναι με την κιτκατ με επαναφορα ολο των ρυθμισεων απ οτην αρχη.

Φυσιολογικοτατο.

Το wifi σε οποιο κινητο απο την στιγμη που θα το ανοιξεις ειναι ενεργοβορο.

20 λεπτα χρησης δεν ειναι και μηδαμινο.

3% τοις εκατο πτωση σε 20 λεπτα με τον συνδυασμο που ειπες ειναι μια χαρα.

Εαν μαλιστα το κινητο ειναι καινουριο θελει εναν αριθμο φορτισεων αποφορτισεων μεχρι να στρωσει και να πιασει την πληρη αντοχη της.Μην εισαι κολλημενος στην μπαρα της μπαταριας.

Κανε την δουλεια σου και οποτε θελει φορτισει το ξαναφορτιζεις.

Το μονο κινητο που κανενα στην αγορα δεν μπορει να πιασει την αυτονομια του ειναι το Lg g2.

Πολυ καλη μπαταρια και σωστο optimize στο λειτουργικο.

Ολα τα υπολοιπα πανω κατω ειναι τα ιδια.

• Like 1
Δημοσ.

Σχεδόν 2 μηνών είναι. Δεν ξέρω ακριβώς πόσες αποφορτισεις πρέπει να το κάνω και πως γίνονται αυτες γιατι πολλα ακουγονται για τις μπαταριες λιθιου

Δημοσ.

Δεν υπαρχει γενικος κανονας.

Αλλα απο την εμπειρια μου μπορεις ανα 6-7 φορες που θα πεφτει κοντα στο 20-25% θα το φορτιζεις και μετα θα κανεις μια αποφορτιση.

Ουτως ή αλλως τα συγχρονα smarts ποτε δεν αφηνουν την μπαταρια να στραγγιξει τελειως και σβηνουν στο 3-4%.

Δεν ειναι δεσμευτικο αυτο που σου λεω αλλα απο την εμπειρια μου.

Μεχρι σημερα οι μπαταριες μου κρατανε πανω απο 3-4 χρονια με αυτον τον τροπο.

• Like 1
Δημοσ.

Το Galaxy Alpha έχει μικρή μπαταρία οπότε φυσιολογικό είναι να πέφτει σχετικά γρήγορα.

Το μονο κινητο που κανενα στην αγορα δεν μπορει να πιασει την αυτονομια του ειναι το Lg g2.

Το εβγαλα χτες στις 19:00 απο τον φορτιστή κι στις 14:00 που ξύπνησα ήταν ακόμα στο 100% :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...