Pankar94 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θελω να αγορασω το lumia 640 xl.Θελω να παρω ενα windows phone και νομιζω αυτο ειναι το καταλληλο.Σαν τιμη ειναι πολυ καλο.Το μονο που δεν μου αρεσε ειναι η αναλυση της οθονης και φοβαμαι μηπως φαινονται εντονα τα pixel.Το εχει δει κανεις απο κοντα ?Γιατι εδω στην πολη μου,δεν το βρισκω σε μαγαζι για να το δω.
KwstasXt Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θελω να αγορασω το lumia 640 xl.Θελω να παρω ενα windows phone και νομιζω αυτο ειναι το καταλληλο.Σαν τιμη ειναι πολυ καλο.Το μονο που δεν μου αρεσε ειναι η αναλυση της οθονης και φοβαμαι μηπως φαινονται εντονα τα pixel.Το εχει δει κανεις απο κοντα ?Γιατι εδω στην πολη μου,δεν το βρισκω σε μαγαζι για να το δω. Το εχω δει στα public σημερα. Δεν παρατηρησα πιξελιασμα απο λογικη αποσταση.Δεν θα εχεις τετοιο θεμα. 1
Pankar94 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Οκ.Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση.
melodystyle2003 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Το κινητό είναι μια χαρά, ογκώδες αρκετά, σβέλτο με αρκετά καλό σήμα (σε wifi, fm, cell) και ήχο σε ακουστικό, ηχείο και μικρόφωνο. Η μπαταρία του βγάζει άνετα 1μέρα με συνεχή χρήση, πολύ καλή κάμερα. Δε φαίνονται τα pixels.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα