nivek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Γεια σας πριν μερικες ωρες η μανα μου καθαριζε την βιβλιοθηκη αυτο που με νοιαζει εινε οτι η μανα μου εινε καλα και δεν χτυπησε απλα επεσε η βιβλιοθηκη επειδη μαλλον τα στηριγματα της βιβλιοθηκης δεν ειτανε καλα και επεσε στην οθονη μου και την εκανε κομματια.. Το θεμα εινε οτι πρεπει να πάρω ,μια νεα οθονη αν και δεν πέριμενα να γινει αυτο που εγινε ., με την παλια οθονη μου..γιατι δεν σκεφτομουνα να αγορασω νεα οθονη....αυτον τον καιρο.. Το θεμα εινε οτι θελω να παρω μια παρα πολυ καλη οθονη,Αυτην την στιγμη μπαινω απο το λαπτοπ μου και ζηταω την βοηθεια σας.. Στην επιλογη μιας νεας οθονης μπορω να διαθεσω το πολυ μεχρι και 900 ευρο..... Την οθονη την θελω κυριος για παιχνιδια και ταινιες.........αλλα πιο πολυ για παιχνιδια..περα απο αυτο.. απο παιχνιδια παιζω ολα τα ειδη παιχνιδιων...... Θελω μια καλη οθονη..................αν και και πρεπει να γινει μια σωστη επιλογη και δεν εχω ιδεα ποσο καιρο θα μου παρει για να παρω μια καλη οθονη για τον λογο οτι πρεπει να γινει μια σωστη επιλογη,,,,,,,,,
Kostas93 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ρώτησε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/574589-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82/page-36αν θέλεις. πάντως τα χρήματα που λες είναι υπερβολικά πολλά.
nivek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 απλα το ποστ μου το μεταφερα εκει που μου ειπες κωστα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα