pao13d1997 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Παιδιά καλησπερα,είχα στο χωριό ανανεώσει στον ΟΤΕ για dp 4 economy που λήγει περίπου σε 1 χρόνο.ωστόσο πλέον δεν κατοικεί κανείς εκεί μόνιμα και εμείς πάμε 20 μέρες το καλοκαίρι και 5 μέρες το Πάσχα.θέλω να μου πειτε να διακοψω το συμβόλαιο και το αφησω έτσι θα πληρώνω κάποιο πάγιο όπως παλιά μιλάω δεν μιλάω ή θα μου έρχεται μηδενικός λογαριασμός. Αν έρχεται πάγιο θέλω να κόψω εντελώς το τηλέφωνο να μην έχω τπτ γτ είναι κοροϊδία. Τι χρειάζεται για αυτό? Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Γυρισε το σε κατ εξοχήν, θα εχεις παγια 6 μηνες τον χρονο. Αλλιως πρέπει να κάνεις κατάργηση γραμμής 1
veteranos123 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Και μεις στο εξοχικό έχουμε το κατ εξοχήν με 24αρι internet και η γραμμή ανοίγει 1 μήνα τα Χριστούγεννα, 1 μήνα το Πάσχα και 4 μήνες το καλοκαίρι. υγ. Οι κλήσεις είναι με χρονοχρέωση μιας και δεν μπορείς να βάλεις απεριόριστα αστικά-υπεραστικά. http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=602¤tCMSCategoryId=241&attributeToSort=5
pao13d1997 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Για να καταλάβω αν το γυρίσω σε εξοχικό οπως λέτε θα δίνω 7,5 ευρώ πάγιο κάθε μήνα ή μόνο τους 6 μήνες που θα δουλεύει το τηλέφωνο?
Markk Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Κάθε μήνα. Το είχα βάλει παλιότερα και ήταν σπαστικό που πλήρωνα ακόμα και όταν δεν δούλευε... Η τιμή του conn-x σε ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ διαμορφώνεται στα € 8,25/μήνα*. * Η τιμή αφορά σε 12μηνη βάση και είναι ανεξάρτητη από την περίοδο λειτουργίας της σύνδεσης.
Grey29 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ε με τέτοιες τιμές που έχει ο ΟΤΕ λογικό είναι, απλησίαστος... Για ιντερνετ πάρε ενα στικάκι usb να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου αν σε ενδιαφέρει μονο brwosing και social media.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα