Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπερα,είχα στο χωριό ανανεώσει στον ΟΤΕ για dp 4 economy που λήγει περίπου σε 1 χρόνο.ωστόσο πλέον δεν κατοικεί κανείς εκεί μόνιμα και εμείς πάμε 20 μέρες το καλοκαίρι και 5 μέρες το Πάσχα.θέλω να μου πειτε να διακοψω το συμβόλαιο και το αφησω έτσι θα πληρώνω κάποιο πάγιο όπως παλιά μιλάω δεν μιλάω ή θα μου έρχεται μηδενικός λογαριασμός. Αν έρχεται πάγιο θέλω να κόψω εντελώς το τηλέφωνο να μην έχω τπτ γτ είναι κοροϊδία. Τι χρειάζεται για αυτό? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Και μεις στο εξοχικό έχουμε το κατ εξοχήν με 24αρι internet και η γραμμή ανοίγει 1 μήνα τα Χριστούγεννα, 1 μήνα το Πάσχα και 4 μήνες το καλοκαίρι.

υγ. Οι κλήσεις είναι με χρονοχρέωση μιας και δεν μπορείς να βάλεις απεριόριστα αστικά-υπεραστικά.

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/cms/showArticle.eg?id=602&currentCMSCategoryId=241&attributeToSort=5

Δημοσ.

Για να καταλάβω αν το γυρίσω σε εξοχικό οπως λέτε θα δίνω 7,5 ευρώ πάγιο κάθε μήνα ή μόνο τους 6 μήνες που θα δουλεύει το τηλέφωνο?

Δημοσ.

Κάθε μήνα. Το είχα βάλει παλιότερα και ήταν σπαστικό που πλήρωνα ακόμα και όταν δεν δούλευε...

Η τιμή του conn-x σε ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ διαμορφώνεται στα € 8,25/μήνα*.

* Η τιμή αφορά σε 12μηνη βάση και είναι ανεξάρτητη από την περίοδο λειτουργίας της σύνδεσης.

Δημοσ.

Ε με τέτοιες τιμές που έχει ο ΟΤΕ λογικό είναι, απλησίαστος...

Για ιντερνετ πάρε ενα στικάκι usb να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου αν σε ενδιαφέρει μονο brwosing και social media.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...