GREGTONY Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Έχω πολλές διαφημίσεις στο chrome και έχω εγκατεστημένο το add blocker plus και το firefox δεν λειτουργεί. Έχω windows 10, πείτε μου τι να κάνω παρακαλώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Σε μια τέτοια περίπτωση είναι σίγουρα adware. Κάνε σκαν με ένα αντι-ιοικό και μετά πες μας.
kalodrei Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 δες τα addons που τρεχει ο chrome/firefox , συνηθως ειναι καποιο addon που μπαινει οταν κανεις install καποια προγραματα , δες αν εχει το ιδιο προβλημα και ο firefox η ο explorer αν το εχουν ειναι καποιο malware δες τα προγραματα απο το control panel , αν δεν βρησκεις κατι εκει κανε scan με antivirus και antimalware . καλα δωρεαν antivirus 360 total security ,avira, AVG δωρεαν antimalware malwarebytes
micos000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αυτά τα malware δεν τα βρίσκουν τα απλά antivirus και θέλει έλεγχο με antimalware. Για αρχή προτείνω ένα γρήγορο καθαρισμό με το adwcleaner και μετά έναν πλήρη έλεγχο με το malwarebytes (το free είναι υπεραρκετό).
GREGTONY Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Έκανα με malwarebytes και με adwcleaner καθαρισα πολλα αλλα ακομά τα ίδια
GPOWERR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δοκιμασε να βγαλεις το adblock και βαλε το ublock origin...ειναι αρκετα καλο στις διαφημισεις
GREGTONY Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 το ίδιο αποτέλεσμα ακομα διαφημίσεις
micos000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Στον ff δώσε στη γραμμή διεύθυνσης about:support και πάτα refresh firefox. Θα καθαρίσει τα πάντα. Αν έχεις κωδικούς που τους χρειάζεσαι πάρε πρώτα ένα backup.
Δημήτρης19 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εδώ και δυο μέρες μου εμφανίζει στο chrome κάτι διαφημίσεις lasuperba, έχω το adblock έκανα ότι γράφουν στο ίντερνετ αλλά τίποτα. Γνωρίζει κανείς τι να κάνω; ευχαριστώ!
giogr4 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εδώ και δυο μέρες μου εμφανίζει στο chrome κάτι διαφημίσεις lasuperba, έχω το adblock έκανα ότι γράφουν στο ίντερνετ αλλά τίποτα. Γνωρίζει κανείς τι να κάνω; ευχαριστώ! Δοκίμασε να καθαρίσεις με Μalwarebytes και σύμφωνα με αυτά που αναφέρει εδώ, θα απαλλαγείς.
cliobaccarra Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Αν δεν εχει καθαρισει ακομα δεν νομιζω να καθαρισει. Η μονη λυση φορματ. Δυστυχως δεν αφαιρουνται ολα αν περασουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα