Dimi Arap Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μου αρέσει πολύ το άτιμο αλλα ειναι 16gb...Εγώ θέλω 32GB..
Dimi Arap Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα...Έχω βάλει στο μάτι το Lenovo Vibe Shot..δεν ξέρω αλλά μου άρεσε πάραααα πολύ...Αλλά ξενέρωσα με αυτο το superfish...Τώρα μου γυάλισε το Moto Nexus
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα...Έχω βάλει στο μάτι το Lenovo Vibe Shot..δεν ξέρω αλλά μου άρεσε πάραααα πολύ...Αλλά ξενέρωσα με αυτο το superfish...Τώρα μου γυάλισε το Moto Nexus Δεν εχεις ακουσει τα καλυτερα για το G4???Απο ποιον?? Αν σου αρεσει το Lenovo τσιμπα το,εχει και καλη τιμη να το αγορασεις απο αλυσιδες τυπου Public,You κλπ
panos- Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχεις ακουσει τα καλυτερα για το G4???Απο ποιον?? Αν σου αρεσει το Lenovo τσιμπα το,εχει και καλη τιμη να το αγορασεις απο αλυσιδες τυπου Public,You κλπ Στα seven spots το έχει στα 430
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα