Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά επειδή αυτό ΖΤΕ που πήρα είναι για πέταμα και βρήκα να το δώσω θα πάρω αλλο...Αναμεσα στο Lenovo vibe shot & Sony C4 ποιο λέτε?

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά επειδή αυτό ΖΤΕ που πήρα είναι για πέταμα και βρήκα να το δώσω θα πάρω αλλο...Αναμεσα στο Lenovo vibe shot & Sony C4 ποιο λέτε?

Το Lenovo για εμενα

Δημοσ.

Και εγώ προς Lenovo αλλά ακούστηκαν πολλά τον τελευταίο καιρό έτσι θα προτιμούσα το C4 ... Επίσης G3 αν σε καλύπτει

Δημοσ.

Δεν θέλω LG..Είχα και G2 G3..Θέλω να πάω σε κάτι που δεν είχα..Είδα τώρα και το Motorola Nexus 6..Αξίζει αυτό???

Δημοσ.

Είχε ακουστεί ότι εβαζε superfish στους υπολογιστές, μια φάση ακούστηκε ότι εβαζε και στα HighEnd της κινητά και την θεωρώ απαράδεκτη

Δημοσ.

Δεν προτείνω κανένα από αυτά που ανέφερες (Όχι ότι το HTC δεν αξίζει, αλλά περί ορέξεως). Δίνω βάση στο pure android, τα άμεσα updates, τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και το συνολικό μπάτζετ (με μικρή άνοδο) και σου προτείνω το: Motorola Nexus 6.

Τι ειναι το superfish???

Πρόκειται για μια εφαρμογή, της κατηγορίας "Adware". Περισσότερα εδώ: [new_link=http://www.pcsteps.gr/54961-%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B7-superfish/]Superfish[/new_link]

Δημοσ.

Και μου αρέσει πολύ το Lenovo ρε γαμωτο..Το Motorola Nexus 6 ειναι καλό???και σε θεμα κάμερας

Ένα άριστο smartphone θα έλεγα, από κάθε άποψη. 

Δημοσ.

Εγω ακομα 1 πραγμα δεν εχω καταλαβει.Ειχες G2 και G3 και εχεις και S5 και παλι κοιτας σε αλλο???Τα κινητα τα κρατας καθολου ?? Επισης ο τιτλος του πανω απο 1 μηνα θεματος λεει μεχρι 400ευρω. Το Nexus 6(που δεν ανεφερες εξ αρχης οτι κοιτας σε Phablet)εχει 435 σε 2 μαγαζια και μετα παει 450+σε ευρω...

Δημοσ.

Δεν τα κρατάω πολύ τα κινητά..1 χρονο τα κρατάω και τα πουλάω πριν πέσει η τιμη τους..Αλλά τώρα ότι πάρω θα το κρατήσω για πολύ γτι βαρέθηκα να αλλάζω..:P Τώρα για 35-50€ κλαιν μαιν..Εγώ θέλω ενα καλό κινητό που να το κρατήσω και να με καλύπτει..

Δημοσ.

Οχι δεν το έχω το πούλησα...Πήρα ενα ZTE blade V220 και ειναι πολύ μάπα..:P 

Βρήκα να το πουλήσω και αυτο και ψάχνω τι να πάρω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...