Dimi Arap Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά άκυρο το Meizu..Το κατάστημα που το παράγγειλα τα φέρνει απο έξω..και λόγο του capital θα αργήσει πολύ...Τι να πάρω τώρα??? :/
GianniSM Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το monotorola nexus?? Πολύ καλό και αυτό...
armin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη και εγω ειμαι σε παρομοια ερευνα αγορας για κινητο κατω των 400 ευρω,το εψαξα λιγο και αποφασισα να περιμενω μεχρι τις 29 σεπτεμβριου που θα βγει το google nexus 5x ,και αν δεν μμου αρεσει ιδιαιτερα,θα περιμενω τον οκτωβρη,μεχρι να κατεβει το g4 στα λεφτα αυτα,το οποιο θα κατεβει νασαι σιγουρος.Τωρα αν βιαζεσαι να παρεις κινητο,θα προτεινα και εγω Lg g3,Moto X,Lg Nexus 5,και τελος το αγαπημενο μου HTC One M8(εξαιρωντας την καμερα...).Οποιο και αν επιλεξεις ικανοποιημενος θα εισαι στο εγγυωμαι. 1
alx301 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Lenovo vibe x2 εχω αλλά σε αυτή την κατηγορία τιμής που κοιτάς(εως 400€) υπάρχουν πολύ καλύτερα. δεν θα στο πρότεινα. Καλό χρυσό αλλά μπαταρία μέτρια και γενικά δεν σου αφήνει την αίσθηση premium συσκευής.
Dimi Arap Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά πήρα το ZTE Blade V220..Το πήρα για πρόχειρο κινητό..μέχρι να ανοίξουν τα capital και να πάρω κάτι απο έξω...
KwstasXt Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικά πήρα το ZTE Blade V220..Το πήρα για πρόχειρο κινητό..μέχρι να ανοίξουν τα capital και να πάρω κάτι απο έξω... Με αυτα τα λεφτα μπορουσες να παρεις το Lumia 640. Αφου θα παρεις αργοτερα ουτως η αλλος καλο android μετα γιατι να εχεις 2 κινητα με android που το συγκεκριμενο που πηρες δεν εχει καμια σχεση με την εμπειρια χρησης του Lumia; Θα ειχες και εμπειρια και απο Windows 10 mobile σε λιγο καιρο... Best of both worlds.
Dimi Arap Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά γεια σας και πάλι...Εδω στην καβαλα πουλάει ενας το MEIZU M2 NOTE 230€ τι λέτε αξίζει να το παρω???
newsformobiles Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά γεια σας και πάλι...Εδω στην καβαλα πουλάει ενας το MEIZU M2 NOTE 230€ τι λέτε αξίζει να το παρω???Το 16άρι εχει από 135€ στο efox -http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-m2-note-16gbκαι το 32άρι στα 184€ στο banggood - http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-m2-note32gb
Dimi Arap Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Να τον κάνω παζαρι δλδ??Έχει και αυτα μαζι.. Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1Χ meizu m2. 1x φορτιστης σπιτιού. 1Χ ακουστικά hand free 1X ΒΙΒΛΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. 1Χ USB ΚΑΛΩΔΙΟ. ΔΩΡΟ θηκη προστασίας φορτιστής αυτοκινήτου. extra ζελατίνα οθόνης. 1 ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ.
newsformobiles Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Να τον κάνω παζαρι δλδ??Έχει και αυτα μαζι.. Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1Χ meizu m2. 1x φορτιστης σπιτιού. 1Χ ακουστικά hand free 1X ΒΙΒΛΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. 1Χ USB ΚΑΛΩΔΙΟ. ΔΩΡΟ θηκη προστασίας φορτιστής αυτοκινήτου. extra ζελατίνα οθόνης. 1 ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ. Εννοείται αγοράζεις μεταχειρισμένο. Τα εξτρα που δινει, να σου κοστίσουν 10-15$ το πολύ αν τ' αγόραζες μόνος σου. Εγω σου εδειξα πόσο μπορείς να βρεις τις δύο εκδόσεις. Εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις...
Dimi Arap Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ φιλε...Σαν κινητό αξίζει ομως???
newsformobiles Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Η meizu ειναι καλή εταιρεία. Το Μ2 σαν χαρακτηριστικά ειναι χειροτερο από το M1 note, που ειναι φοβερό τηλεφωνο, αλλα οχι τόσο χάλια και πιο φθηνό από το Μ1. Εν κατακλείδι, είναι καλή επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα