vdeseris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Από το kimovil πόσο καιρό κάνει να έρθει? Το kimovil δεν είναι κατάστημα. Είναι σαν το skroutz πχ. Ψάχνει τιμές και σε παραπέμπει σε άλλα καταστήματα. Από κίνα μπορεί να κάνει και ένα μήνα να έρθει, Αν υπάρχει ευρωπαϊκή αποθήκη πολύ πιο γρήγορα
newsformobiles Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Από το kimovil πόσο καιρό κάνει να έρθει?Το kimovil είναι μία κινέζικη σκρουντζομηχανή. Μπαίνεις μέσα, βρίσκεις το κινητό που θέλεις και δεξιά δείχνει τα μαγαζιά που το έχουν και πόσο.
georginos12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Για μένα το vibe x2 είναι κορυφαίο..έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές..δεν κολλάει δεν τελειωνει ο χώρος..έχει απίστευτη οθόνη,οι κάμερες είναι μια χαρα..σε σύγκριση με το s5 προσωπικά πιστεύω ότι ανεβαινεις επιπεδο
Masma Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Για μένα το vibe x2 είναι κορυφαίο..έχω κατεβάσει πολλές εφαρμογές..δεν κολλάει δεν τελειωνει ο χώρος..έχει απίστευτη οθόνη,οι κάμερες είναι μια χαρα..σε σύγκριση με το s5 προσωπικά πιστεύω ότι ανεβαινεις επιπεδο Πλακα κανεις? Πες μου ενα πραγμα που ειναι καλυτερο το Lenovo. Γιατι σε οθονη καμερα και ταχυτητα δεν νομιζω..... Καλα ο χωρος δεν τον νοιαζει διοτι παιρνει επεκταση το s5. Προφανως και το Lenovo πολυ καλο κινητο ειναι αλλα το s5 το θεωρω καλυτερο.
georginos12 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Πλακα κανεις? Πες μου ενα πραγμα που ειναι καλυτερο το Lenovo. Γιατι σε οθονη καμερα και ταχυτητα δεν νομιζω..... Καλα ο χωρος δεν τον νοιαζει διοτι παιρνει επεκταση το s5. Προφανως και το Lenovo πολυ καλο κινητο ειναι αλλα το s5 το θεωρω καλυτερο. Είναι πιο γρήγορο κ δεν κολλάει..πολλές εφαρμογές δεν πάνε στην sd οπότε δεν είναι ότι δεν το νοιάζει...ή οθόνη μου φαινεται το ίδιο καλή όπως και οι καμερες
Dimi Arap Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μπορώ να κάνω αγορά όμως...?Η ακόμα είναι κλειδωμένα?
Dimi Arap Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μπορώ να κάνω εγκατάσταση εφαρμογές στην sd?Γιατί στο S5 δεν το έχω καταφέρει
2.1Ohm Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μπορώ να κάνω εγκατάσταση εφαρμογές στην sd?Γιατί στο S5 δεν το έχω καταφέρει Μερικες εφαρμογες γντ μερικες ομως οχι! αμα παρεις ομως καμια φθηνη sd card μν το κανεις ειναι "αργη μνημη" και θα καθηστερει πολυ το κινητο σου! κλτρα οπως ειπα να εχεις τα multimedia σου στην sd και ολες τις εφαρμογες στο κινητο αμα θελεις να χρησιμοποιησεις sd card βεβαια!
randy1989 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 To τι χρηση κανεις εσυ δηλαδη τι σημαινει? Επειδη εσυ εχεις 2-3 μεγαλες εφαρμογες και τιποτα αλλο τι σημαινει? Οτι οποιος εχει/θελει παραπανω κατεβαζει ολο το πλειστορ? Οκ. Εγω δεν ασχολουμαι αλλο. Προς τον δημιουργο του θεματος. Φιλε μην κανεις το λαθος και παρεις 16gb. Σωστη ειναι η σκεψη σου που ζητας τουλαχιστον 32gb. Ειδικα σε τετοια κινητα που κατεβαζεις και παιζεις οτι θες.
nickmortonzikos4 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Παιδια, στο θεμα μας, γιατι εχω κι εγω τον ιδιο προβληματισμο. Για το oneplus 2, τι γνωμη εχετε? ελπιζω να μην ειναι off topic μιας και νομιζω ειναι σε αυτην τη κατηγορια κινητων (390€). Δειτε πρωτα specs (τα εχω λιωσει) και απλα πειτε μου αν ισχυουν καποια πραγματα που δεν τα βρισκεις ευκολα γιατι απλα δεν ειναι specs. Ισως αν καποιος τυχερος το εχει παρει με invitation και ειναι χρηστης του να μας πει για πραγματα του στυλ overheating, battery autonomy κλπ. Σιγουρα ειναι κινητο που σε κανει level up απο το s5, και σε σχεση με την τιμη και την κατηγορια του (ειναι dual sim) ειναι οντως κορυφαιο. Αλλα επειδη ποτε δεν θα υπαρξει το τελειο κινητο, πειτε μου κυριως αρνητικα για να διαφωτισουμε και τον φιλο που νομιζω θα ειναι στις επιλογες του, και να κλειδωσω κι εγω απο. 99% σε 100% σιγουρια οτι θα το παρω μολις ερθει invite.
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εγω παλι δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να κοιταξει σε Κινα μερια για να παρει κινητο αφου εχει αρκετα μεγαλο Budget για αγορα απο Ελλαδα,ασε που οσο εχουμε και τα Capital Control θα υπαρχει παντα το ερωτημα''Μπορω ομως να κανω αγορα απο το ταδε καταστημα??'' Επισης οσον αφορα τον χωρο του κινητου το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα προκυπτει απο τις απαιτησεις του Ts. Και εμενα πχ μου λεγανε να αγορασω το 64ρι μοντελο γιατι 16 (ή ακομα και 32gb)εσωτερικης μνημης ειναι λιγα αν δεν εχει SD καρτα το κινητο ,αλλα εμενα και τα 16gb μου ηταν αρκετα,και αν ακουγα τον συμφορουμιτη τωρα θα ειχα δωσει τσαμπα 150ευρω για να επαιρνα το 64ρι μοντελο.... Το καλυτερο για μενα που θα προτεινα ειναι ή 16gb εσωτερικη μνημη(αλλα με υποδοχη SD καρτας)ή 32gb αν δεν εχει SD καρτα το κινητο.
Dimi Arap Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Παιδιά μην μαλώνετε ρε..κουβέντα κάνουμε..Εγώ γνώμες θέλω... Λοιπόν σκέφτηκα κάτι άλλο...Λέω να πάρω κάποιο κινητό από κωτσοβολο με δώσεις για να μπορέσω αυτά τα λεφτά που θα πάρω από το κινητό να τα δώσω σε κάτι άλλο που προέχει...Θέλω κάποιος να δει τα κινητά που έχει ο κωτσοβολος και να μου πει ποιο αξίζει μέχρι 400€
georginos12 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Παιδιά μην μαλώνετε ρε..κουβέντα κάνουμε..Εγώ γνώμες θέλω... Λοιπόν σκέφτηκα κάτι άλλο...Λέω να πάρω κάποιο κινητό από κωτσοβολο με δώσεις για να μπορέσω αυτά τα λεφτά που θα πάρω από το κινητό να τα δώσω σε κάτι άλλο που προέχει...Θέλω κάποιος να δει τα κινητά που έχει ο κωτσοβολος και να μου πει ποιο αξίζει μέχρι 400€ Εγώ μέχρι 400 ευρώ από κοτσωβολο ή public θα σου προτεινα το samsung a5 και το vibe x2,τα χω χρησιμοποιήσει και τα 2 και κατέληξα εγώ να αγοράσω το τελευταιο..απλά επειδή τα θεωρώ ισάξια λόγω τιμής θα σ προτεινα το x2
geekas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Στα 429 έβγαλε το public το Moto X 2014, αρκετά καλή συσκευή σε όλα της
Dimi Arap Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Το Α5 είναι καλό? Εγώ σκέφτηκα και για G3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα