Eliaskat Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 αλλος ενας κατοχος 5 χωρις κανενα απολυτος προβλημα... αν μπορεις να παρεις το s σιγουρα καλυτερο ειναι, αν οχι μια χαρα και το 5 αρι 3
vdeseris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλά και γω ήμουν κάτοχος iphone 5 με προβλήματα (αδύναμο wifi, είχε ξεβάψει σε πολλά σημεία στην πλάτη, αντικατάσταση μπαταρίας) αλλά δεν λέει τίποτα αυτό. Σε κάποιους έτυχε σε άλλους όχι. Δεν είναι δυνατόν να έχουν όλα πρόβλημα. Όπως είπαν και οι από πάνω καλύτερα κοίτα σε 5s και νεότερο 1
Lolitas99 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Με τόσα λεφτά( 250) παίρνεις αξιοπρεπέστατο android με καλύτερα χαρακτηριστικά και επιδόσεις και κύριος καινουργιο του κουτιού με εγγύηση Σκέψου το καλύτερα εχω πολλους φιλους κατοχους και των 2 και λεει πως το IOS σαν λογισμικο ειναι πιο σταθερο και ευχρηστο και δν χρειαζεται να προσεχει μην κολλησει καποια εφαρμογη ή να τερματιζεις μια πριν τρεξεις μια αλλη! γενικα πιο γρηγορο και ευκολο λογισμικο 1
Neg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 εχω πολλους φιλους κατοχους και των 2 και λεει πως το IOS σαν λογισμικο ειναι πιο σταθερο και ευχρηστο και δν χρειαζεται να προσεχει μην κολλησει καποια εφαρμογη ή να τερματιζεις μια πριν τρεξεις μια αλλη! γενικα πιο γρηγορο και ευκολο λογισμικο ισχύει, γενικώς πήγαινε σε ένα κατάστημα κινητών και δοκίμασε ένα iPhone έχει προεγκατεστημένες εφαρμογές για να δοκιμάσεις.
Masma Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Και εγω συμφωνω και σαν χρηστης I phone 5s σου λεω να πας σε αυτο και ας περασει λιγος καιρος να μαζεψεις τα επιπλεον χρηματα.! Με τόσα λεφτά( 250) παίρνεις αξιοπρεπέστατο android με καλύτερα χαρακτηριστικά και επιδόσεις και κύριος καινουργιο του κουτιού με εγγύησηΣκέψου το καλύτερα Tα χαρακτηριστικα δεν συγκρινοντε αλλο ios αλλο android αλλα ναι αν δεν μπορει να δωσει παραπανω για το phone 5s τοτε ας παει σε android 1
voldemort Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 εχω πολλους φιλους κατοχους και των 2 και λεει πως το IOS σαν λογισμικο ειναι πιο σταθερο και ευχρηστο και δν χρειαζεται να προσεχει μην κολλησει καποια εφαρμογη ή να τερματιζεις μια πριν τρεξεις μια αλλη! γενικα πιο γρηγορο και ευκολο λογισμικο Πιο γρηγορο σε τι;Πες μου τι ακριβως ειναι πιο γρηγορο... Φαντασου οτι η συγκριση ειναι μεταξυ iphone 5s που ειναι καλυτερο και οχι με το 5. To τι σου λεει ο καθενας δεν σημαινει οτι και ισχυει. Ουτε και ευκολο ειναι καθως μερικες φορες χρειαζεσαι περισσοτερα κλικς για μια ρυθμιση. Και τα 2 λειτουργικα ειναι αρκετα καλα απλα η επιλογη ειναι θεμα γουστου καθαρα. Λεει μια χαζομαρα καποιος και μετα την αναπαραγουν επι αιωνες ως δηθεν επιχειρημα. Απλα κατα την αποψη μου αστεια πραγματα... Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι αποφασισεις μεταξυ 2 συσκευων να πας να τις δεις απο κοντα να ασχοληθεις λιγο και υστερα επιλεγεις.
Neg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Πιο γρηγορο σε τι;Πες μου τι ακριβως ειναι πιο γρηγορο... Φαντασου οτι η συγκριση ειναι μεταξυ iphone 5s που ειναι καλυτερο και οχι με το 5. To τι σου λεει ο καθενας δεν σημαινει οτι και ισχυει. Ουτε και ευκολο ειναι καθως μερικες φορες χρειαζεσαι περισσοτερα κλικς για μια ρυθμιση. Και τα 2 λειτουργικα ειναι αρκετα καλα απλα η επιλογη ειναι θεμα γουστου καθαρα. Λεει μια χαζομαρα καποιος και μετα την αναπαραγουν επι αιωνες ως δηθεν επιχειρημα. Απλα κατα την αποψη μου αστεια πραγματα... Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι αποφασισεις μεταξυ 2 συσκευων να πας να τις δεις απο κοντα να ασχοληθεις λιγο και υστερα επιλεγεις. Άντε πάλι, τό ξέρουμε γουστάρεις Android όπως εγώ iOS. Εγώ θα σου το ξαναπώ και δεν θα ποστάρω outdated βίντεο από διάφορους για να σου αλλάξω γνώμη και στο iPhone δεν θα κλείνεις τις εφαρμογές όπως ο τύπος στο βίντεο. Θα πάς μόνος σου σε ένα κατάστημα κινητής, θα δοκιμάσεις και iPhone και Android θα ανοίξεις πολλές εφαρμογές δίχως να τις κλείνεις από το App Swticher και μάλιστα δοκίμασε και βαριές εφαρμογές τύπου Office, παιχνίδια κλπ ταυτόχρονα και αποφάσισε μόνος σου. Τα υπόλοιπα σχόλια είναι περιττά. Ένα κινητό θα το κρίνεις από την δική σου εμπειρία και όχι γιατί είναι Apple ή Samsung ή Nexus ή οτιδήποτε. Θα σχηματίσεις την δική σου γνώμη χρησιμοποιώντας το.
voldemort Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Άντε πάλι, τό ξέρουμε γουστάρεις Android όπως εγώ iOS. Εγώ θα σου το ξαναπώ και δεν θα ποστάρω outdated βίντεο από διάφορους για να σου αλλάξω γνώμη και στο iPhone δεν θα κλείνεις τις εφαρμογές όπως ο τύπος στο βίντεο. Θα πάς μόνος σου σε ένα κατάστημα κινητής, θα δοκιμάσεις και iPhone και Android θα ανοίξεις πολλές εφαρμογές δίχως να τις κλείνεις από το App Swticher και μάλιστα δοκίμασε και βαριές εφαρμογές τύπου Office, παιχνίδια κλπ ταυτόχρονα και αποφάσισε μόνος σου. Τα υπόλοιπα σχόλια είναι περιττά. Ένα κινητό θα το κρίνεις από την δική σου εμπειρία και όχι γιατί είναι Apple ή Samsung ή Nexus ή οτιδήποτε. Θα σχηματίσεις την δική σου γνώμη χρησιμοποιώντας το. Eυχαριστω για την συμβουλη αλλα ξερω και που υπαρχουν μαγαζια και εχω δει την μεγαλυτερη πληθωρα εξ'αυτων για χρονια ολοκληρα. Με υπολογιστες και κινητα ασχολουμαι απο την εποχη 386 σε πσ και κινητα απο το πρωτο Nokia. Οπως καταλαβαινεις δεν περιμενω απο καποιον να μου πει πως να τεσταρω ενα κινητο και ενα πσ με το συμπαθειο. Κι εμεις το ξερουμε οτι γουσταρεις Ios αλλα αυτο δεν σημαινει για μενα προσωπικα τιποτε.Εν ολιγοις ξεκολληστε απο τα δηθεν επιχειρηματα του παρελθοντος. Σημερα η πλειοψηφια των android συσκευων με σωστο android ειναι ανταξιο και σε περιπτωσεις πολυ καλυτερο του Ios. Εχω φιλους και με 4s και με 6 και οτι θελεις απο κινητα αμαξια των 40,000 χιλιαδων και ιπποδυναμη που δεν προκειται να πιασεις ποτε μηχανες κλπ.Μην μου το λες επομενως ως επιχειρημα οτι δεν γνωριζω και πηγαινε να δεις.Στο καφεδακι μας κανουμε πολυ περισσοτερα απο τις συμβουλες σου. Εχουν αλλαξει αποψη απο την εποχη του android 2 αρδην. Η επιλογη μου ειναι συνειδητη και οχι λογω αντιδρασης σε κατι. Μολις βγει το 6s μπορω και το αγοραζω.Δεν το κανω για τους λογους μου. Μην λεμε τα ιδια και τα ιδια...κριμα ειναι.
vdeseris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Άντε πάλι, τό ξέρουμε γουστάρεις Android όπως εγώ iOS. Εγώ θα σου το ξαναπώ και δεν θα ποστάρω outdated βίντεο από διάφορους για να σου αλλάξω γνώμη και στο iPhone δεν θα κλείνεις τις εφαρμογές όπως ο τύπος στο βίντεο. Θα πάς μόνος σου σε ένα κατάστημα κινητής, θα δοκιμάσεις και iPhone και Android θα ανοίξεις πολλές εφαρμογές δίχως να τις κλείνεις από το App Swticher και μάλιστα δοκίμασε και βαριές εφαρμογές τύπου Office, παιχνίδια κλπ ταυτόχρονα και αποφάσισε μόνος σου. Τα υπόλοιπα σχόλια είναι περιττά. Ένα κινητό θα το κρίνεις από την δική σου εμπειρία και όχι γιατί είναι Apple ή Samsung ή Nexus ή οτιδήποτε. Θα σχηματίσεις την δική σου γνώμη χρησιμοποιώντας το. Μην το κάνουμε πάλι ios vs android... Το παλικάρι θέλει iphone. Πάντως επειδή τα είχα και τα δύο πιο πολλές εφαρμογές έκλειναν στο iphone λόγω μνήμης παρά στο note3 με τα 3 γίγα μνήμη 1
Neg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Eυχαριστω για την συμβουλη αλλα ξερω και που υπαρχουν μαγαζια και εχω δει την μεγαλυτερη πληθωρα εξ'αυτων για χρονια ολοκληρα. Με υπολογιστες και κινητα ασχολουμαι απο την εποχη 386 σε πσ και κινητα απο το πρωτο Nokia. Οπως καταλαβαινεις δεν περιμενω απο καποιον να μου πει πως να τεσταρω ενα κινητο και ενα πσ με το συμπαθειο. Κι εμεις το ξερουμε οτι γουσταρεις Ios αλλα αυτο δεν σημαινει για μενα προσωπικα τιποτε.Εν ολιγοις ξεκολληστε απο τα δηθεν επιχειρηματα του παρελθοντος. Σημερα η πλειοψηφια των android συσκευων με σωστο android ειναι ανταξιο και σε περιπτωσεις πολυ καλυτερο του Ios. Εχω φιλους και με 4s και με 6 και οτι θελεις απο κινητα αμαξια των 40,000 χιλιαδων και ιπποδυναμη που δεν προκειται να πιασεις ποτε μηχανες κλπ.Μην μου το λες επομενως ως επιχειρημα οτι δεν γνωριζω και πηγαινε να δεις.Στο καφεδακι μας κανουμε πολυ περισσοτερα απο τις συμβουλες σου. Εχουν αλλαξει αποψη απο την εποχη του android 2 αρδην. Η επιλογη μου ειναι συνειδητη και οχι λογω αντιδρασης σε κατι. Μολις βγει το 6s μπορω και το αγοραζω.Δεν το κανω για τους λογους μου. Μην λεμε τα ιδια και τα ιδια...κριμα ειναι. Sorry έγραψα λάθος το σχόλιο μου, για το κατάστημα στον Lolitas αναφέρομαι δεν πήγαινε σε εσένα
gagarin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 <p>Προσωπικά εχω 5αρι κ εγω κ η γυναίκα μου...Δυόμιση χρονια τωρα....ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα απολύτως...<br /> Ειδικά της συζύγου γιατι εγω το σκίζω στην χρήση με αποτέλεσμα η μπαταρία να θελει αλλαγή...Είχα 4s και πήγα σε 5...διάφορες πέραν της οθόνης κ του σουλουπιού ειναι κ στην ανταπόκριση - ταχύτητα, λογικό μιας κ ειναι ο διάδοχος...σε φωτογραφικη καμία διαφορά!!!<br /> Επειδή δεν θέλω όπως τα υπόλοιπα μέλη να σε μπερδέψω θα σου πρότεινα το 5αρι...γνωρίζω αρκετά άτομα με 5αρι που δεν έχουν πρόβλημα αλλα κ διαβάζω άλλους με προβλήματα!!!<br /> Τέλος να σου πω οτι δεν το εχω jailbreak τωρα(το είχα παλιά στο iOS 7)...δεν παίζω παιχνίδια...το κινητο το εχω για φωτογραφίες, surfing , viber, what's app,social media, email, cloud storage, προγράμματα για την δουλεια μου(ιατρικά), forum (tapatalk),rss, Internet radio δουλεύει ασταμάτητα ολη μερα (δυο φόρτισεις αναγκαστικά)...η κυρα που μπαίνει μονο fb k κανα viber φτάνει άνετα την μερα η μπαταρία!!!<br /> Ελπίζω να βοήθησα!!!</p>
ice25 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 εχω πολλους φιλους κατοχους και των 2 και λεει πως το IOS σαν λογισμικο ειναι πιο σταθερο και ευχρηστο και δν χρειαζεται να προσεχει μην κολλησει καποια εφαρμογη ή να τερματιζεις μια πριν τρεξεις μια αλλη! γενικα πιο γρηγορο και ευκολο λογισμικο Πιο σταθερό το συζητάμε αν και δεν το πιστεύω Για ποιο εύχρηστο....σίγουρα δεν είναι!! Jailbreak....μεταφορά αρχείων γκουχου γκουχου θέμα...backup φώτο επαφές και βίντεο μόνο μέσω itunes το ίδιο και με την μουσική...bluetooth δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα(το παράτησα το θέμα μετά το 3gs που ήθελε jailbreak και να βάλεις κάποια πακέτα για το bluetooth και πάλι δεν δούλευε σωστά) ρώτα για το ifiles και γιατί το χρησιμοποιούν, πόσο εύχρηστο είναι κτλ κτλ Τους βολεύει που δεν επεκτείνετε η μνήμη με κάποια SD ?? Ανοιχτές εφαρμογές....αυτή την στιγμή σε samsung low buget έχω exel word pdf reader της adobe ,viber messenger,facebook,chrome ανοιχτό ένα tab στο in.gr και ένα client για dvr με 8 cameres....το κινητό μια χαρά είναι!! τι άλλο θα ανοίξεις και γιατί να το κάνεις? Έχω τα backup μου στην sd τα στέλνω όποτε θέλω στον υπολογιστή στον nas Καλύτερη συμβουλή προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις και τα 2,να τα δουλέψεις!!!!ς οχι αα το είδα και με άρεσε...να το δουλέψεις Ρώτα τους φίλους σου...αα ψιλέ πως κάνουμε το ένα πως κάνουμε το άλλο....στείλε μου μια φώτο, πως περνάμε τραγούδια...πως τα κάνουμε ringtone ,επαφές??? όλοι θα σου πουν ότι η επένδυση τους είναι τελεία και ότι μαμαει και δέρνει αλλά?? είναι αλήθεια?? θα το κρινεις μονος σου... Εγω πήγα σε android γιατί βαρέθηκα τους περιορισμός τα jailbreak κτλ κτλ κάθε φορά που ήθελα να κάνω κάτι άντε ψάχνε...με τις ώρες τότε με ios 5 δεν μπορούσαμε να βάλουμε ένα mp3 για ringtone, μόνο με jailbreak και με app για το κόψε ράψε
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Παιδιά κάτοχος 4s μόλις χθες έκανα το κινητό ενημέρωση στο τελευταίο ios και το κινητό δεν έχει το παραμικρό κόλλημα,σε ότι το χρειάζομαι δεν είχε το παραμικρό θέμα,αν σκεφτείς ότι ακόμα πέρνει ενημερώσεις και βαστάει γερά ενω στο 5αρι σταμάτησαν,δεν μπορείς να το ακυρώνεις σαν κινητό απτή στιγμή π ψάχνει ο φίλος κινητό με 160-180ευρω κινητο π κατα τη γνώμη μ το 4σ θα την η καλύτερη επιλογή από οποιοδήποτε lagdroid,δεν υπάρχει κάτι στο οποίο να μην τον καλυβε οικανοποιητικα,μην ξεχνάς ότι άσχετα την κυκλοφορία του είναι το πιο σταθερό απολα κ δεν το λέω εγώ.γνωμη μ το 4σ απτά καλύτερα στα 160-170-180 σε μεταχειρισμένο.γνωμη μ πάντα το 4σ σταθερότατο ακόμα.
vdeseris Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 3.5 ιντσες?? Σε λιγο το apple watch θα ειναι μεγαλυτερο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα