pantelos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα. Με κάλεσε ένας τις προάλλες από τον ΟΤΕ και μου έκανε μια προσφορά για να επιστρέψω την γραμμή μου στον οτε με double play + ote tv. Συγκεκριμένα μου είπε για 250' προς σταθερά-30' κινητά και 24mbps + το full pack του ote tv για 12 μηνες με συνολική τιμή 36,8 (20.9 το σταθερό και 15.9 το tv). Με χάλασε λίγο που θα πληρώσω 50 ευρώ τον τεχνικό του tv αν τελικά δεχτώ την προσφορά βέβαια..αλλά πάει στο καλό. Αν γνωρίζει κανείς από προτάσεις και πακέτα γενικά ας μου πεί μια γνώμη γιατί δεν θέλω να ανανεώσω με την εταιρία που είμαι τώρα. Ευχαριστώ.
bill2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Καλημερα τον τεχνικο για το ote tv μπορεις να τον αποφιγεις να το βαλεις μεσω internet και ενας φιλος εχει μια χαρα ειναι
12mats Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 εχεις καποιο τηλεφωνο να δωσεις για την συγκεκριμενη προσφορα?
pantelos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 σου έστειλα μήνυμα. τελικά το ενεργοποίησα γιατί με το τιβί έχω φάει φρίκη. σε μια βδομάδα περιμένω την εγκατάσταση.
A.Andrew Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω ακούσει και εγώ για αντίστοιχες προσφορές που κάνει τώρα ο ΟΤΕ σε κατάσταση πανικού αφού με την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί με τέτοιες αναπάντεχες αυξήσεις, θαύμα είναι που δεν έχουν φύγει όλοι εγώ πάλι είμαι τελείως απογοητευμένος από τον ΟΤΕ (όχι μόνο στην τιμή, αλλά και σε τεχνικά θέματα και εξυπηρέτησης κτλ) και θέλω να καταφέρω να διακόψω εντελώς χωρίς το πέναλτι. Ξέρει κανείς αν γίνεται αυτό?
Grey29 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω ακούσει και εγώ για αντίστοιχες προσφορές που κάνει τώρα ο ΟΤΕ σε κατάσταση πανικού αφού με την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί με τέτοιες αναπάντεχες αυξήσεις, θαύμα είναι που δεν έχουν φύγει όλοι εγώ πάλι είμαι τελείως απογοητευμένος από τον ΟΤΕ (όχι μόνο στην τιμή, αλλά και σε τεχνικά θέματα και εξυπηρέτησης κτλ) και θέλω να καταφέρω να διακόψω εντελώς χωρίς το πέναλτι. Ξέρει κανείς αν γίνεται αυτό? Απ ότι μαθαίνω απο γνωστο μου που μόλις έχει ξεκινήσει διαδικασία αλλαγής παρόχου, διέκοψε χωρίς πεναλτι αφου τους πίεσε πάρα πολύ και απείλησε με καταγγελίες. Πάτησε στο ότι ο ΟΤΕ άλλαξε την τιμή στον ΟΤΕtv και τους όρους στο double play. Και πηγαίνει σε Forthnet που του έκανε καλή προσφορά (δεν θυμαμαι λεπτομέριες) και δώρο τα τέλη μεταφοράς
aekfc212 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 εχεις το τηλεφωνο να δοκιμασω κ εγω που με ενδιαφερει
Grey29 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 εχεις το τηλεφωνο να δοκιμασω κ εγω που με ενδιαφερει Πάρε στο 13831 και ζήτα προσφορά. Παζαρεψέ το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα