TheAccountant Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 δεν ξερω τι λεει η Xiaomi, αλλα αν δεν συνοδευεται απο cloud service, απο software ανιχνευσης κινησης κλπ... δεν εχει και πολυ αξία. Το να μπλέκεις με απειρες ρυθμισεις no-ip κλπ ειναι μη ρεαλιστικα σενάρια. 1
kob6931 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Στα αγγλικα τις βλεπω τις ειδοποιησεις εδω: Την περιμενω και γω απο βδομαδα και θα γραψω εντυπωσεις. Την κάμερα (με ir leds) την έχω εδώ και περίπου 1,5 μήνα με προπαραγγελία από gearbest. Παρατηρήσεις : 1. Γράφει μόνο αν εντοπίσει κίνηση. 2. Για να δεις αυτό που έγραψε, πρέπει να έχεις στην συσκευή που τρέχει το app (τηλέφωνο ή tablet) ώρα κίνας, δηλ +8:00 GMT. Αν η συσκευή έχει ώρα Ελλάδας δεν μπορείς να βρεις και να αναπαράξεις το βίντεο που έχει αποθηκεύσει. 3. Το μενού είναι στα κινέζικα! Άν γνωρίζεις κινέζικα, δεν υπάρχει πρόβλημα... Αν δεν γνωρίζεις, τότε πρέπει να αλλάξεις την γλώσσα της συσκευής που τρέχει το app στα Αγγλικά... 4. Η νυχτερινή λήψη είναι πολύ καλή, όπως και η ποιότητα της εικόνας. Συμπέρασμα: Hardware βαρβάτο, software γ τ π..... ** Εγώ στο tablet (Archos-της προσφοράς με τα 19,90€) έχω ώρα κίνας και αγγλικό μενού.... Περισσότερα εδώ : http://en.miui.com/thread-99096-1-1.html 1
Philippe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Παίδες εγώ έχω την tp-link τη φτηνή και ψηνόμουνα για την tp-link την συγκεκριμένη αλλά ο φίλος karasardelis μας έβαλε φωτιές με την δική του πρόταση.. Πάντως εάν τη σετάρεις με το gmail την tp-link (οδηγίες εδώ για τους servers) έρχεται ειδοποίηση στο κινητό με email σε δευτερόλεπτα αφότου εντοπίσει κίνηση, μαζί με τις σχετικές φωτογραφίες. Λέω με το gmail γιατί με android κινητό έτσι κι αλλιώς τσεκάρει τους servers της google κάθε λίγα δευτερόλεπτα. Υποθέτω με windows phone και hotmail θα είναι το ίδιο. Το άλλο πλεονέκτημα είναι το plug-in που έχει για να βλέπεις την εικόνα από τα windows και όχι μόνο από android/ ios. Το ευχάριστο είναι πάντως ότι από εμφάνιση και η tp-link και η xiaomi είναι κουκλιά.. PS: Φίλε kob6931 η υπογραφή σου είναι όλα τα λεφτά!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα