ioleg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα , μήμπως γνώριζετε να μου προτεινετε τον πιο οικονομικό τρόπο, να έχω ικανοποιητική πρόσβαση στο ίντερνετ για 1-2 χρονια, σε οικία η οποία βρίσκεται σε απομακρισμένο σημείο , όπου δεν υπάρχουν ούτε καν στήλοι του ΟΤΕ για γραμμή τηλεφώνου. Πέρα απο τα δορυφορικά πακέτα ίντερνετ του ΟΤΕ και της forthnet που τρέχουν αυτήν την στιγμή στην αγορά, τα οποία τα θεωρώ μεγάλη κοροιδία... τι άλλες οικονομικές λύσεις μπορούν να υπάρξουν ?? ... μημπως υπάρχει καμιά πιο φθηνή λύση γενικώς.... οτιδήποτε μου προτεινεται θα εκτιμηθει δεόντως και με κέρασμα .. Ευχαριστώ πολύ
11demian111 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 υπαρχει οπτικη επαφη με πολη, οικισμο ή κατι τετοιο? βαλε φωτο από google maps
ioleg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ναι βεβαια ύπάρχει ένα χωριό περίπου 500 μετρα πιο πέρα και εχουν ΟΤΕ εκεί , επίσεις 3 χιλιομετρα περίπου απέχει το αεροδρόμιο
ioleg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Γνωστο όχι ακόμη...αλλά οπτική επαφή έχω με το αεροδρόμιο εάν ανέβω στην ταράτσα ..... Φίλε μου εννοείς να μοιραστώ με κανα γείτονα μέσω κεραιας? ,
11demian111 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 όχι να μοιραστεις, θα βαλεις δικια σου συνδεση σε σπιτι γνωστου και από εκει θα παιρνεις σημα με access point μεγαλης εμβελειας
ioleg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Οπς δεν τα γνωριζω αυτα τα κολπακια...χεχε ,πολυ καλο ακουγεται γμτ, μακαρι να ειχα γνωστο ,δεν εχω και φοβαμαι οτι ειναι δυσκολο να πραγματοποιηθει ...στην προκειμενη περιπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα