ioleg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα , μήμπως γνώριζετε να μου προτεινετε τον πιο οικονομικό τρόπο, να έχω ικανοποιητική πρόσβαση στο ίντερνετ για 1-2 χρονια, σε οικία η οποία βρίσκεται σε απομακρισμένο σημείο , όπου δεν υπάρχουν ούτε καν στήλοι του ΟΤΕ για γραμμή τηλεφώνου. Πέρα απο τα δορυφορικά πακέτα ίντερνετ του ΟΤΕ και της forthnet που τρέχουν αυτήν την στιγμή στην αγορά, τα οποία τα θεωρώ μεγάλη κοροιδία... τι άλλες οικονομικές λύσεις μπορούν να υπάρξουν ?? Απο ότι ρωτήσαμε τον Οτε μας είπε ότι η περιοχή δίνει εώς 6mbps μονο.. θα θέλαμε κι ένα 50gb το μηνα... αλλα μην πληρώνουμε όμως αέρα κοπανιστο 50αρες το μηνα για 6mbps...Έλεος ... μημπως υπάρχει καμιά πιο φθηνή λύση γενικώς.... οτιδήποτε μου προτεινεται θα εκτιμηθει δεόντως και με κέρασμα .. Ευχαριστώ πολύ
TheAccountant Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 θα σου λεγα μέσω κινητης τηλεφωνίας που ειναι και η πιο ρεαλιστική λύση... απλά βλέπω το μεγαλύτερο πακέτο που δίνουν και οι 3 ειναι τα 20GB. Η Wind τα δίνει προς 25€ τον μήνα οι αλλες 2 στα 35€. Βεβαια δεν χάνεις τίποτα να τους στείλεις ενα email πως εσυ ενδιαφέρεσαι για 50GB και αν μπορουν να σου κόψουν μια ταριφα ρεαλιστική. Ολα αυτά με την προυποθεση πως έχεις καλό σήμα 3G/4G... To δορυφορικό πάντως ξέχνα το. Ειναι λύση ανάγκης. Θα είχες τρελό lag πέρα απο ταχύτητες κακές.
ioleg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Σ ευχαριστω ,(καταλαθος δημοσιευσα δυο φορες το ιδιο θεμα)..... αλλα γενικως απο οτι ειδα δεν υπαρχουν και πολλες εναλλακτικες επιλογες... τι εννοεις οταν λες κακο lag? Ειχα σχεδον καταληξει να επαιρνα το δορυφορικο της forthnet, το οποιο σου παρειχε και σταθερα απεριοριστα με 35 ευρω και μετα τις 11.00 απεριοριστα gb με 10 ευρω ακομη .., απλα για ενεργοποιηση σου ζητανε 100 ευρω + 60 ο τεχνικος !!! και δυο χρονια δεσμευση...απλα με αεροδρομιο στα 3 χιλιομετρα λογικα θα υπαρχουν και πολλες παρεμβολες οι οποιες θα μεγιστοποιουσαν το προβλημα...
jkoukos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δεν έχει σχέση το αεροδρόμιο για πρόβλημα παρεμβολών είτε στην δορυφορική είτε σε οποιαδήποτε ασύρματη σύνδεση. Κάθε ασύρματη υπηρεσία (WiFi, satellite, κινητή τηλεφωνία, αεροπλοΐα κλπ) χρησιμοποιεί διαφορετικό φάσμα συχνοτήτων και δεν αλληλοεπηρεάζονται. Στην δορυφορική σύνδεση έχουμε μεγάλη καθυστέρηση (τουλάχιστον 600ms) καθώς ο δορυφόρος βρίσκεται σε γεωστατική τροχιά 36000 χλμ.
aposporis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Όλοι παρέχουν υπηρεσίες της Eutelsat μέσω της Τοοway. Europasat, Bentley Walker, Ote, Forthnet, Datafast. Τα πακέτα διαφοροποιούνται ανάλογα τη συμφωνία που έχουν κάνει. Σε πακέτο μέσω της Europasat έχω δει download ~20mbps από ftp (όχι speedtest). Και Voip παίζει αλλά έχεις καθυστέρηση μισό με ένα δευτερόλεπτο (λογικό). Η forthnet πατάει στις υποδομές της και για αυτό δίνει δωρεάν τηλέφωνο (voip). Τεχνικό θα πληρώσεις εκτός και αν μπορείς να το στήσεις μόνος σου. Με το αεροδρόμιο δε νομίζω να έχεις θέμα. Στις τιμές δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις τίποτα... Θεωρείται premium υπηρεσία και τη πληρώνεις (και λογικό είναι, δουφόρος είναι). *Η Europasat νομίζω σου δίνει τη δυνατότητα να πληρώνεις ανά μήνα αλλά είναι πιο ακριβή. Επίσης αν πάρεις υπηρεσία από τη (πχ) Europasat και μετα θελήσεις να πας στη (πχ) Forthnet πρέπει να αγοράσεις νεο εξοπλισμό ΞΑΝΑ. Η κάθε σύνδεση - υπηρεσία κλειδώνει με ένα modem - mac address, για τη κάθε εταιρία. Δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον εξοπλισμό από τη μια εταιρία στην άλλη. ΥΓ Μήπως έχεις κανένα γνωστό σε σημείο με οπτική επαφή με dsl και να στήσεις ένα wifi link?
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 εμενα ένα παιδί p ήξερα m είχε πει ότι τραβάει internet από ελβετία είχαν έρθει βεβαια κάτω από το σπίτι του του βάλανε ειδικό καλώδιο και έπιανε ταχύτητες 50 up 50 down και το κόστος ήταν 50 euro και είχε και ακόμη ένα πακέτο με 100/100 100$
ioleg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας... θα το μελετησω το θεμα...... φιλε PappouC_AleXi5 , εαν μπορεις να μου εξηγησεις καλυτερα τι εννοεις και εαν αυτο μπορεί να πραγματοποιηθεί στην περιπτωσή μου..ευχαρίστως! Φιλε aposporis δυστυχώς δεν έχω ακόμη κάποιο γνωστό εκεί.... ....
thahgr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σας, το ερευνω και εγω το θεμα καθως εχει προβλημα η πολυκατοικια που μολις μετακομισα σχεδον κεντρο αθηνας (ΕΛΕΟΣ), και οι τεχνικοι μου ειπαν οτι δε μπορει να γινει κατι καλυτερο.. απο το lag να φανταστω οτι online gaming απαγορευεται τελειως... και streaming ταινιων torrent κλπ λογω της ογκοχρεωσης... η καλυτερη ελπιδα , οπως βλεπω και απο αυτο το ποστ, ειναι να σπασω καποιο ασυρματο.... καλη συνεχεια σε ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα