cmour79 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 θα χρειαστώ να μεταβώ σε 2καρτη συσκευή, οπότε ψάχνω to vfm τηλέφωνο. οθόνη 5,5" - 5,7", ram2GB , αξιόλογη κάμερα, καλή αυτονομία, Android, οι βασικές απαιτήσεις μου. Βασικά να τα κάνει όλα και να τα κάνει ΚΑΛΑ!! Αυτή τη στιγμή είμαι με ένα lumia925 και έχω και πολύ θετική εμπειρία με τα Wp. Για 640xl θα πήγαινα άλλα αυτά τα τεράστια bezel με κούρασαν!! Οπότε λέω να γυρίσω σε android, να ξαναθυμηθώ τις "όμορφες" στιγμές του rootαρίσματος και των flashαρισμάτων. Οπότε εδώ θέλω και καλή υποστήριξη. Ήμουν έτοιμος για το xiaomi Redmi note 2, αλλά κάτι με χαλάει αισθητικά. Ίσως τα κόκκινα φυσικά μπουτόν που έχει, ίσως τα μεγάλα bezels. Έχω απορρίψει το Lenovo κ3. Τι επιλογές έχω ρε παιδιά? αγορά και από εξωτερικό.
cmour79 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δεν είναι ακριβώς αυτή η απάντηση που έψαχνα.. Γι'αυτό υπάρχουν και οι αγγελίες.. Thanks πάντως..
nikko_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Επειδή κάτι παρόμοιο έψαχνα κι εγώ, μάλλον θα πρέπει να μείνεις στα WP. Εγώ είχα καταλήξει στο Xiaomi αλλά δεν το βρήκα Ελλάδα σε αυτή τη τιμή. Το Lenovo K3 που το βρήκες κάτω από 200€ ?
cmour79 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Κάτω από 200 το lenovo και Ελλάδα όχι, μόνο από κίνα. Δεν νομίζω ότι με όριο τα 200 που θέτω μπορώ να εντοπίσω κάτι..σε android.. Το πρόβλημα μου τώρα βέβαια,είναι ότι δεν μπορώ να φορτώσω το balance.. Ρε μπελάδες που βάλαμε στο κεφάλι μας.. Χεχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα