Ιοκάστη Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σε όλους!! Έχοντας τα δεδομένα της στήλης Α θέλω να πάρω την στήλη C.Πιο συγκεκριμένα θέλω τα χρωματιστά κελια να μεταφερθούν αυτούσια απο τη στήλη Α στη στήλη C και απο απο κάτω απο κάθε χρωματιστό κελί να υπολογιστει ο μεσος όρος των 2 λευκών κελιών. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε απάντηση!!!
micos000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δηλαδή τα a1,a4,a7,a10,a13 να μεταφερθούν στην αντίστοιχη C1,c4,c7,c10,c13 θέση, έτσι; Με σντιγραφή-επικόλληση γιατί δεν το κάνεις; Τα δεδομένα στη στήλη C τι θα γίνουν, θα διαγραφούν; Τα λευκά κελιά βρίσκονται στη στήλη A, εκεί θέλεις να γίνει και ο υπολογισμός του μέσου όρου ή στη στήλη c; Ο μέσος όρος στο Α1 υπολογίζεται με το παρακάτω: =AVERAGE(A2:A3) Κάνε αντιγραφή το Α1 και επικόλληση στα Α4,Α7,Α10 κτλ
Ιοκάστη Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ξεχασα να αναφέρω οτι έχω χιλιάδες τιμες ,σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,τελικα βρήκα λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα