Hellaslover Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Οσο υπευθυνος και να εισαι, καποια στιγμη ειτε απο απογοητευση, ειτε απο νευρα, ειτε πανω στο μεθυσι, ειτε απο φοβο- χωρις να εισαι σε πραγματικο κινδυνο-, θα το χρησιμοποιησεις το οπλο. Καποιος με θολο μυαλο δε σκεφτεται λογικα, και το να εχει τη δυνατοτητα με μια γρηγορη κινηση να σκοτωσει καποιον ειναι παρα πολυ επικινδυνο. Ναι μεν αυτος που θελει να σκοτωσει και το χει σχεδιασει μπορει να βρει οπλο παρανομα, αλλα εγω λεω για αυτους που δεν εχουν τετοιο σκοπο ουτε τετοια ταση και ειναι νομιμοι κατοχοι. Εισαι δεν εισαι υπευθυνος δεν εχει καμια σημασια, μια φορα θα γινει το κακο και καποια στιγμη θα γινει, ειτε απο ατυχημα ειτε απο εναν απο τους λογους που ειπα πιο πανω. Δεν υπαρχει αμεσος κινδυνος για να εχει καποιος οπλο για ασφαλεια, αυτα ειναι μπουρδες. Το θελουνε για φιγουρα και επειδη they can. Αν καποιος θελει να με σκοτωσει θα το κανει, ουτε θα ξερω απο που μου ρθε ποσο μαλλον να χω χρονο να βγαλω το δικο μου οπλο να ριξω πισω...αν ηταν λογος η ασφαλεια τοτε γιατι δε κυκλοφορανε οι αμερικανοι με αλεξισφαιρα γιλεκα-ακουγετε γελειο αλλα αυτο θα ηταν και πιο λογικο. και σκεψου πως θα καταντησει η κοινωνια αν ολοι εχουν οπλο. Θα φοβασαι να κορναρεις στο φαναρι μη γυρισει ο αλλος ο τρελος και σου ριξει, θα φοβασαι να κερατωσεις τον αντρα σου μη σε πιασει με τον αλλον και σου ριξει, θα φοβασαι να κανεις μια φαρσα μη σου ριξει, θα φοβασαι να πας στο γειτονα να του ζητησεις κατι μη σου ριξει για trespassing και self defense... if you fight violence with violence, you end up with all violence -hellaslover, Insomnia, August 28, 2015
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Κανεις λαθος.Στην Ελλαδα αυτοι που εχουν αδεια για κυνηγι(και εγω),οποτε και οπλο,τα περιστατικα φονων με κυνηγετικα οπλα σε σχεση με τον αριθμο τους ειναι ελαχιστα.Ποιο πολλες μπορω να πω ειναι οι αυτοκτονιες.(οχι πριν,τωρα με την κριση). Μπορει. Οπως και να έχει μιλάμεγια μια ομάδα ανθρώπων που εχει οπλο με βαση τους ηδη υπαρχοντες νόμους περι οπλοκατοχής. όχι φυσικά ο νομοθέτης είναι ο ορισμός της λογικής, αυτό που σου λέω είναι ότι σίγουρα την απόφαση δεν την πήρε επειδή ο τάκης ο τσατσάρας έκανε σούζες και έφαγε το κεφάλι του την απόφαση την πήρε γιατι πολύ απλά είναι μέτρο ασφάλειας και στόχος κάθε νόμου ειναι να προφυλάσσει την ανθρώπινη ασφάλεια,αξιοπρέπεια και τα ένωμα δικαιώματα του. πχ ακόμη και 0 ατυχήματα να είχαμε με μηχανή ο νόμος θα υπήρχε και θα εφαρμοζότανε.... όπως έχουμε νόμο ας πούμε για το να σταματάμε 5 μέτρα πριν απο διάβαση πεζών ... δεν νομίζω να σκοτώνονται αρκετοί επειδή αυτοκίνητα δεν σταματάνε 5 μέτρα απο την διάβαση... απλά είναι κανόνας που ακολουθούμε λόγου ασφάλειας και όχι θυμικού... Το ότι σκοτώνονται αρκετή με την μηχανή (όσο αφορά τον νόμο) ειναι απλά σύμπτωση. με την έννοια ότι δεν θα άλλαζε κάτι στον νόμο για τα κράνη και ας μην σκοτώνονταν τόσο συχνά Οκ. Το οτι υπαρχει ηδη νομος που αφορα στα οπλα το δέχεσαι? Προφανώς. Εγω λέω να μην αλλαξει. Μαντεψε ποιος συμφωνεί μαζι μου. Ο νομοθέτης Ακαδημαϊκή συζήτηση κάνουμε, προφανως το θυμικο θα αποτελέσει παραμετρο στα επιχειρήματα, ειδικα οταν πρόκειται για παράδειγμα...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 αν ηταν λογος η ασφαλεια τοτε γιατι δε κυκλοφορανε οι αμερικανοι με αλεξισφαιρα γιλεκα-ακουγετε γελειο αλλα αυτο θα ηταν και πιο λογικο. Επειδή είναι βαριά Θα φοβασαι να κορναρεις στο φαναρι μη γυρισει ο αλλος ο τρελος και σου ριξει, θα φοβασαι να κερατωσεις τον αντρα σου μη σε πιασει με τον αλλον και σου ριξει, Δεν ήξερα ότι μπήκα στο θέμα με τα ανέκδοτα
SilkyN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλές οι ειρωνίες αλλά χωρίς ουσία Ο αντικαπνιστικός νόμος στην Ελλάδα αντιμετωπίστηκε σαν σκουπίδι. Για να σε προλάβω, τα τσιγάρα έχουν περισσότερο σχέση με τη κάνναβη παρά με τα όπλα Αυτό που είπα είναι ότι αν οι άνθρωποι αγοράζουν όπλα παράνομα, τότε προτιμότερο είναι να νομιμοποιηθούν ώστε να βοηθήσει στην οικονομία και να υπάρχει ένα license code σε ποιον ανήκει το όπλο Περισσότερο θέμα έχω με τα παράνομα καλαζνικοφ (ή άλλου είδους όπλα) που διακινούνται, παρά με το αν νομιμοποιηθεί η οπλοκατοχή Εννοείς πως αν απελευθερωθεί το εμπόριο των όπλων, οι εγκληματίες θα τα προμηθεύονται νόμιμα, οπότε, αν τα βρίσκουμε, θα ξέρουμε ποιον να συλλάβουμε. Εγώ πάλι έχω θέμα που μάλλον δεν έχεις θέμα με το να πουλάμε νόμιμα καλάζνικοφ. Μου φαίνεται απλά θες να βγείς πάνω στην κουβέντα και δεν σε νοιάζει τόσο το γιατι... Τι μου λες τώρα... ότι συμφωνείς με αυτά που λέω και θεωρείς ότι απλα πως οι κανόνες σωστής φύλαξης ειναι για τον πούτσο; ή μου λες ότι επειδή δεν θα σε βοηθήσουν οι κανόνες σωστής φύλαξης να αμυνθείς (όχι πως συμφωνώ σε αυτό αλλά χάριν παραδείγματος ας το κάνω) το όπλο ειναι απλά για να σκοτώνει;; και τα link με τα δικαιολογητικά τι τα αράδιασες; Σ' αυτή τη χώρα δε μένουμε όλοι; Τόση ώρα δε λέμε για τους νόμους περί οπλοκατοχής, οπλοφορίας και οπλοχρησίας; Κανείς δεν απαγορεύει σε κανέναν το να έχει όπλο, αρκεί να πληρεί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει το κράτος. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μ' αυτό. Έχω τεράστιο πρόβλημα με το να μπορεί ν' αγοράσει όπλο όποιος να 'ναι, χωρίς τόσο αυστηρούς κανόνες, γιατί, εντάξει μωρέ, σκοτώνεις και με το μηχανάκι. Στ' αράδιασα για να σου δείξω πως δε σου απαγορεύει κανείς τίποτα, αρκεί να πληρείς τις προϋποθέσεις.
Hellaslover Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Επειδή είναι βαριά Δεν ήξερα ότι μπήκα στο θέμα με τα ανέκδοτα δεν ειναι ανεκδοτα, σου δινω παραδειγματα με περιπτωσεις που καποιος ισως να θελει να χρησιμοποιησει το οπλο-και σε αυτο το σημειο γινεται επικινδυνος.
idomeneas7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Στ' αράδιασα για να σου δείξω πως δε σου απαγορεύει κανείς τίποτα, αρκεί να πληρείς τις προϋποθέσεις. Σου απαγορεύει να χρησιμοποιήσεις το όπλο για αυτοάμυνα. Μπορείς να το έχεις μόνο για κυνήγι, σκοποβολή ή διακόσμηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εγώ πάλι έχω θέμα που μάλλον δεν έχεις θέμα με το να πουλάμε νόμιμα καλάζνικοφ. Δεν είπα αυτό αλλά αμα ο άνθρωπος είναι από εκείνους που έχει φοβία με την διαφορετική άποψη, τότε δεν πολυασχολούμαι Ακαδημαϊκή συζήτηση κάνουμε, προφανως το θυμικο θα αποτελέσει παραμετρο στα επιχειρήματα, ειδικα οταν πρόκειται για παράδειγμα... Ακαδημαϊκή συζήτηση, ενδιαφέρον ακούγεται Υπάρχει στατιστική με τον βαθμό της παράνομης οπλοκατοχής στην Ελλάδα; Υπάρχει αντίστοιχη για δολοφονίες με παράνομα όπλα; Μπορεί να μετρηθεί η underground διακίνηση όπλων; (εδώ πάει το παράδειγμα με τα καλαζνικοφ που είπα πριν) δεν ειναι ανεκδοτα, σου δινω παραδειγματα με περιπτωσεις που καποιος ισως να θελει να χρησιμοποιησει το οπλο-και σε αυτο το σημειο γινεται επικινδυνος. Τα δύο συγκεκριμένα παραδείγματα (να κορνάρεις και να απατήσεις τον πλησίον σου) είναι ανέκδοτα Σου απαγορεύει να χρησιμοποιήσεις το όπλο για αυτοάμυνα. Μπορείς να το έχεις μόνο για κυνήγι, σκοποβολή ή διακόσμηση. Κάπως έτσι το θυμάμαι κι εγώ
SilkyN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Σου απαγορεύει να χρησιμοποιήσεις το όπλο για αυτοάμυνα. Μπορείς να το έχεις μόνο για κυνήγι, σκοποβολή ή διακόσμηση. Μπορείς να φέρεις όπλο για αυτοάμυνα, αρκεί να έχεις άδεια από τον αρμόδιο εισαγγελέα ή αρκεί να έχεις ήδης κατάλληλη άδεια. Τώρα για τις υπόλοιπες περιπτώσεις, ναι θα συλληφθείς, αλλά εκεί είναι ανά περίπτωση και όχι κατά κανόνα.
idomeneas7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μπορείς να φέρεις όπλο για αυτοάμυνα, αρκεί να έχεις άδεια από τον αρμόδιο εισαγγελέα ή αρκεί να έχεις ήδης κατάλληλη άδεια. Τώρα για τις υπόλοιπες περιπτώσεις, ναι θα συλληφθείς, αλλά εκεί είναι ανά περίπτωση και όχι κατά κανόνα. Αν έχεις μια κυνηγετική καραμπίνα σπίτι σου και ρίξεις (όχι σκοτώσεις, απλά ρίξεις) σε κάποιον εισβολέα (διαρρήκτη, βιαστή, ανώμαλο κλπ), πας φυλακή. Ποιά είναι η κατάλληλη άδεια που σου το επιτρέπει αυτό να παώ να βγάλω?
ChasingShadows Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αν έχεις μια κυνηγετική καραμπίνα σπίτι σου και ρίξεις (όχι σκοτώσεις, απλά ρίξεις) σε κάποιον εισβολέα (διαρρήκτη, βιαστή, ανώμαλο κλπ), πας φυλακή. Ποιά είναι η κατάλληλη άδεια που σου το επιτρέπει αυτό να παώ να βγάλω? Nαι εχεις προβλημα.Εκτος αυτου το να τραυματισεις εισβολεα χωρις να υπαρχει(νομικα) αμεσος κινδυνος για την σωματικη σου ακεραιοτητα,δεν πιανεται ως αυτοαμυνα.
idomeneas7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Nαι εχεις προβλημα.Εκτος αυτου το να τραυματισεις εισβολεα χωρις να υπαρχει(νομικα) αμεσος κινδυνος για την σωματικη σου ακεραιοτητα,δεν πιανεται ως αυτοαμυνα. Ακριβώς. Αρα σε μια χωρα χωρίς δικαιώματα αυτοάμυνας, τι να τα κάνουμε τα όπλα? Και κερατάδες και δαρμένοι. Εκτός κι αν περιμένουμε να μας πυροβολήσει πρώτος ο διαρρήκτης, να αστοχήσει και μετά εμείς να τον πετύχουμε.
SilkyN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αν έχεις μια κυνηγετική καραμπίνα σπίτι σου και ρίξεις (όχι σκοτώσεις, απλά ρίξεις) σε κάποιον εισβολέα (διαρρήκτη, βιαστή, ανώμαλο κλπ), πας φυλακή. Ποιά είναι η κατάλληλη άδεια που σου το επιτρέπει αυτό να παώ να βγάλω? Αυτή είναι ειδική άδεια που δίδεται μόνο σε όσους μπορούν ν' αποδείξουν ότι η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο και βάσιμο κίνδυνο. Είναι τρελά δύσκολο να την βγάλει ο οποιοσδήποτε. Φαντάσου πως και ψυχάκι stalker να έχεις το πιο πιθανό είναι πως δεν θα σου δώσεις άδεια οπλοχρησίας, γι' αυτή την περίπτωση. Δεν ξέρω καν κάποιον που να την έχει πάρει. Είναι όντως πολύ strict ο νόμος περί αυτοάμυνας, ακόμη και χωρίς όπλο.
deesnider Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 @Mr Proper, θα σού εξηγήσω με το απλούστερο παράδειγμα και όντας βέβαιος ότι υπάρχουν πολλά ακόμα, το λόγο για τον οποίο ορθότατα απαγορεύεται - και επιβάλλεται, κατά τη γνώμη μου, το να μην αρθεί για κανένα λόγο αυτή η απαγόρευση - η οπλοκατοχή/οπλοφορία ακόμα και στους «καλούς»: Όλοι γνωρίζουμε ανθρώπους οι οποίοι, από καιρό σε καιρό, πάνε και πίνουν τη θάλασσα σε κάποιο μπαρ, για χίλιους και δύο λόγους. Όλοι έχουμε δει κάποιους απ' αυτούς, σε καταστάσεις υπερβολικής μέθης και ανεξέλεγκτης συμπεριφοράς, να «στραβώνουν» διότι μέσα στη σούρα τους, ερμήνευσαν «κάπως» μια κουβέντα, μια ματιά, ή μια κίνηση κάποιου άλλου και να πλακώνονται στο ξύλο και τις καρεκλιές σα να μην υπάρχει αύριο, να ανοίγουν κεφάλια, να επιτίθενται με σπασμένα μπουκάλια, να, να, να... Αυτοί - νιώθω ότι πρέπει να υποθέσω πως - είναι οι εξ αρχής «κακοί», αφού είναι σε όλους γνωστό και για όλους αποδεκτό, ότι όποιος βγαίνει, τα τσούζει και κάποτε - όντας μεθυσμένος - παραφέρεται, έχει εγκληματικές τάσεις ακόμα και στην καθημερινότητά του, όταν είναι νηφάλιος, οπότε αποκλείεται να συγκαταλέγεται μεταξύ των «καλών» που έχεις στο μυαλό σου, σωστά;... ...Τι; Λάθος; Υπάρχουν και «καλοί» που πίνουν και κάποτε, κάποτε δεν ξέρουν τι κάνουν; Πανέμορφα, συμφωνούμε! Αυτοί οι «καλοί» λοιπόν, θεωρείς ότι πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν νόμιμα κάποιο όπλο που χωράει στην εσωτερική τσέπη τού μπουφάν - άρα η ύπαρξή του αγνοείται απ' τον οποιονδήποτε μέχρι να βγει απ' την τσέπη... - και θεωρείς βέβαιο ότι ο εκάστοτε «καλός», ακριβώς διότι είναι «καλός», θα το πάρει μαζί του μεν βγαίνοντας απ' το σπίτι, αλλά δε θ' αρχίσει να καθαρίζει περαστικούς. Συμφωνούμε για άλλη μια φορά και συνεχίζουμε, φτάνοντας στην τυχαία φάση, ένα βραδάκι Παρασκευής π.χ. και καθώς μετά τη δουλειά βρίσκεται στο κέντρο τής Αθήνας ενώ μένει στην Αγία Παρασκευή, όταν ο «καλός» συναντά δυο φίλους του που τον τραβάνε να τα πιουν στο τάδε μαγαζί, όπου γίνεται το πιο γαμάουα πάρτι μέχρι πρωίας, άσε που θα 'ναι τίγκα στο νιμού... ...ο «καλός» λοιπόν, προφανώς θα πει «Μέσα, αλλά πετάγομαι μία στο σπίτι ν' αφήσω το κουμπούρι. Πήγαινε εσύ, καβάτζωσέ μου ένα μπαλκονάτο μελαχρινό κι ένα μπουκάλι τζήβας και θα σας βρω σε κάνα δίωρο.». Περίπτωση να το αφήσει στην τσέπη, διότι πού να τρέχει βραδιάτικα στο σπίτι, δεν υπάρχει!... ...Έεεελα! Υπάρχει;;; Είναι και η πιο πιθανή; Τι λες ρε παιδί μου;... ...Τουλάχιστον όμως, μπορούμε να βασιστούμε στο ότι δε θα γίνει κουρούμπελο - θα τη βγάλει με αμίτες στο πάρτι... - ή, ακόμα κι αν γίνει, δε θα παρεξηγηθεί με κανέναν... ...αλλά ακόμα κι αν παρεξηγηθεί - είπαμε: ακόμα και τα καλά παιδιά παίζουν φάπες που και που - διανύοντας φάση κατά την οποία δε θυμάται τ' όνομά του από τα ξίδια, αποκλείεται να αποφασίσει να δείξει στο απολειφάδι που τού κοίταξε τη γυναίκα, πόσο μάγκας είναι, τραβώντας το εργαλείο απ' την τσέπη και ρίχνοντας και κάνα δυο... ...αφού είπαμε ότι είναι «καλός»...και οι «καλοί» δεν παρεκτρέπονται ποτέ, όσο λιώμα κι αν είναι...άρα γιατί να τού στερήσουμε τη δυνατότητα να οπλοφορεί;... Κοίτα να δεις ρε παιδί μου! Από 'κει που συμφωνούσαμε κι όλα ήταν ζάχαρη... 4
chrisxkar Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 πάλι λαϊκισμός επίκληση στο συναίσθημα κτλ.... Και εγώ θα μπορούσα να ανοίξω ενα μαγαζί με μεταχειρισμένα όπλα που το καθένα έσωσε μια,δυο,τρείς 100 ζωές κτλ...τι πάει να πει αυτό και όπως έγραψε κάποιος στα σχόλια εκει στο fb η νέα Υόρκη είναι το δυσκολότερο μέρος να αγοράσει κάποιος όπλο νόμιμα αλλά συνεχίζει να υπάρχει εγκληματικότητα. και ξαναγράφω κάνοντας την οπλοκατοχή παράνομη απλά δεν επιτρέπεις στους καλούς πολίτες να πάρουν όπλο γιατι είναι νόμιμοι και δεν θέλουν να κάνουν κάτι παράνομο... οι κακοί θα βρούν τον τρόπο να πάρουν όπλο... Και αυτό με τις αυτοκτονίες μούφα μου ακούγεται απλά είναι ανώδυνο να αυτοκτονήσεις με μια σφαίρα στο κεφάλι απότι πχ να κόψεις τις φλέβες σου... δεν είναι ότι το όπλο σου ψιθυρίζει στα αφτιά να αυτοκτονήσεις... απλά εσύ το επιλέγεις και αφού πείρες απόφαση να το κάνεις και έχεις τα @@ θα το κάνεις έτσι και αλλιώς απλά το όπλο δηλώνει την προτίμηση... δεν ειναι ο λόγος. Τέλος όλα αυτά τα ατυχήματα στο βίντεο δεν ήταν λόγου του όπλου αλλά λόγω κακής εκπαίδευσης και αμέλειας το όπλο δεν το έχεις σαν μπρελόκ στην τσάντα και χωρίς να βάλεις την ασφάλεια να το πάρει το μικρό και να πατήσει σκανδάλη... (γιατι υπάρχουν ασφάλειες στα όπλα) και έτοιμο οπλισμένο... παράδειγμα τώρα... Δεν πρέπει να γίνει η οπλοκατοχή παράνομη αλλά να γίνει ακόμη καλύτερη η εκπαίδευση και η ενημέρωση για το πως να έχεις με τον σωστό τρόπο ένα όπλο... όπως (σε ποστ που σήκωσα εδώ πιο πριν) δεν ειναι λογικό να σταματάμε να πουλάμε αυτοκίνητα επειδή μερικοί δεν ξέρουν να οδηγούν με ασφάλεια και σκοτώνετε κόσμο (3 έως 5 φορές περισσότεροι ανα χρόνο απο τους θανάτους με όπλα παρότι τα αυτοκίνητα ειναι κατα πολύ λιγότερα απο τα όπλα ) όχι μια χαρά κατάλαβα... ποιος είσαι που θα κρίνεις αν είμαστε έτοιμοι; και τι σημαίνει δεν είμαστε έτυμοι; να περιμένουμε 10 χρόνια ακόμη για να δέσει το βράσιμο; ή το παράδειγμα ενος τυχαίου ταρίφα αποδεικνύει αυτό που λες; γιαυτό λεω δεν κατάλαβες τι γράφω.... θυμικά παραδείγματα δεν έχουν καμία απολύτως αξία καλα κανει και υπαρχει η απαγορευση γιατι πχ εσυ δηλαδη ο καλος υπο τις καταλληλες συνθηκες ποιος σου λεει οτι δεν θα αποπειραθεις να σκοτωσεις? θες παραδειγματα? -Πες οτι σε απαταει η γυναικα σου -Πες οτι εσυ απατας την γυναικα σου -μαλωνεις καιρο με καποιον και ο κομπος φτανει στο χτενι -Πες πως παει καποιος να σε κλεψει. και παρα παρα πολλα αλλα.Δεν σου λεω ας σε απατησουν ή οτι συμπασχω με οσους κλεβουν αλλα τιποτα απο αυτα δεν σου δινει το δικαιωμα να τον σκοτωσεις 1
Mau-Maus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δεν έχετε παράπονο έτσι, Ξέρω τι θεματακια ανοίγω ! Να είστε φρόνιμοι όμως μην το κλειδώσουν γιατί θα σας μαλώσω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα