Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω ένα παράξενο θέμε κ δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι ο υπαίτιος. To mousepad ή το mouse.

Για να εξηγούμε. Αγόρασα σήμερα από το eshop αυτά

Link.png Site: http://www.e-shop.gr/speedlink-sl-6390-rd-prime-z-dw-gaming-mouse-red-p-PER.580275

Link.png Site: http://www.e-shop.gr/akasa-ak-mpd-02bk-mousepad-352x255x3mm-black-p-PER.810949

Το ποντίκι, ωραίο, βολικό, όλα καλά. Το βάζω πάνω στο καινούργιο mousepad κ για κάποιον λόγω σε άκυρες στιγμές κολάει, για την ακρίβεια δεν στρίβει δεξιά! Μετά απ' ολίγο μπορεί να ξεκολήσει, να παίξω κανονικά κ μετά πάλι, μέσα σε μερικα λεπτα ή κ δευτερα.

Δοκίμασα αρχικά να ισιώσω το καλώδιο απο τα τσακίσματα κ τπτ. Εβαλα απο πάνω βιβλιά για να ισιώσει κάνα 2ωρο αλλά τπτ.

Εβγαλα τελικα το mousepad κ το πρόβλημα λύθηκε. Δοκίμασα μετά το εξής κουλό. Να τοποθετήσω το mousepad κάθετα (lol) κ όντως το κόλημα εξαλείφεται ή τουλάχιστον στο μισάωρο που έπαιξα fps για να το δοκιμάσω δε μου κόλησε.

Τι μπορεί να φταίει? Ξέρει κανείς? Κάποια επιστημονική εξήγηση? Θα πάω να το δοκιμάσω σε κάναν φίλο μου να σιγουρευτώ ότι δεν φταίει το mouse.

(10 ευρώ mousepad κ akasha ρε παίδες...)

Δημοσ.

Ήξερες που έμπλεκες αγοράζοντας 10€ mousepad και noname. Όταν τα υφάσματα στο Mousepad είναι φτηνά, τότε το ποντίκι κολλάει στις τσακίσεις που γίνονται λόγω του φτηνού υφάσματος. Έτσι προκαλείται η καθυστέρηση που περιέγραψες. Όταν το έβαλες κάθετα, το ποντίκι έπαιζε πάνω στις τσακίσεις και πήγαινε πάνω τους και δεν κολλούσε. Φταίει το γεγονός ότι τσιγκουνεύτηκες ένα 15€ να πάρεις mousepad της προκοπής.

Δημοσ.

Δοκίμασες να δεις αν σου κάνει τα ίδια και με άλλο mousepad? Είναι σίγουρο ότι δε φταίει το pad και δεν είναι noname φυσικά η Akasa...

Αυτό το mouse είναι οπτικό αν είδα καλά και όχι laser τα οπτικά είναι λίγο περίεργα. Επίσης τσέκαρε μήπως έχει μπει κανένα χνούδι μέσα στον αισθητήρα από κάτω και το κολλάει.

Δημοσ.

Δοκίμασες να δεις αν σου κάνει τα ίδια και με άλλο mousepad? Είναι σίγουρο ότι δε φταίει το pad και δεν είναι noname φυσικά η Akasa...

Αυτό το mouse είναι οπτικό αν είδα καλά και όχι laser τα οπτικά είναι λίγο περίεργα. Επίσης τσέκαρε μήπως έχει μπει κανένα χνούδι μέσα στον αισθητήρα από κάτω και το κολλάει.

Δεν νομίζω να είναι θέμα σκόνης γτ είναι ολοκαίνοργιο το ποντίκι κ εκτός αυτού, το πρόβλημα εξαλείφεται όταν αφαιρώ το pad ή το τοποθετήσω κάθετα.

Εχθές που το έκανα ξανά δοκιμή, σε οριζόντια φορά, κολούσε. Το έβαλα κάθετα κ στην 1 ώρα δεν έκανε το παραμικρό.

EDIT: Το δοκιμάζω τωρα ενα δεκάλεπτο στην επιφανεια εργασίας κουνόντας το πέρα δοθε για να εντοπίσω το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι.

Θα το δοκιμάσω σήμερα-αύρι σε άλλο Pad να δω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...